Upoznaj kompaniju

Holycode d.o.o.

109 osoba prati ovu kompaniju

Naša priča počinje novembra 2014. godine , formiranjem prvog razvojnog tima koji će raditi za klijentsku kompaniju iz Srednje Evrope. Godine su pokazale, da pored prvog klijenta, koji i danas radi sa nama, Holycode zavređuje poverenje još 50 kompanija iz Srednje Evrope, za čije potrebe formira timove, koji uspešno realizuju njihove projekte. Danas, mi smo jedna velika porodica, koja svakodnevno raste i isporučuje najbolja softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija.


Jurija Gagarina 12, Beograd
OFFICE@HOLYCODE.RS
http://www.holycode.rs/

O nama

Holycode je srpska IT kompanija, osnovana krajem 2014. godine, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana u pružanju nearshore usluga za internacionalne klijente, sa kojima dugoročno održavamo veoma otvoreno i transparentno partnerstvo. Formiramo timove koji izrađuju softverska rešenja za potrebe klijentskih kompanija. Naša misija jeste organizacija razvojnih timova, koji rade samo za jednog klijenta, puno radno vreme.

Klijenti sa kojima sarađujemo su mahom start -upovi iz centralne Evrope, koji se bave inovativnim delatnostima i za izradu softverskih rešenja koriste najnovije tehnologije. Upravo to je jedna od stvari kojima se Holycode ponosi, a istovremeno, rad na najnovijim tehnologijama predstavlja veliki profesionalni izazov za sve naše zaposlene.

Uz deljenje zajedničke strasti prema IT-u i uz specifičan poslovni model, naši inženjeri pretvaraju start-up ideje u projekte i isporučujemo visoko kvalitetna rešenja koristeći savremene procese rada. Inženjeri iz naših timova imaju konstantan kontakt sa kolegama iz inostranstva i aktivno učestvuju u procesima donošenja odluka. Njihove ideje se implementiraju na projektima i imaju važnu ulogu pri kreiranju i usavršavanju proizvoda.

Holycode servisira sve obaveze koje se tiču što boljih uslova rada, ali i aktivno učestvuje u komunikaciji između zaposlenog i klijenta, pruža svaku vrstu podrške istoj, kako bi naši inženjeri bili što fokusiraniji i rasterećeniji pri obavljanju svakodnevnih poslovnih aktivnosti.

Holycode zajednicu čini 50 timova, sačinjenih od 270 vrednih ljudi, sa različitih polova tehnološkog spektra.

 

 

Pročitaj više

Tech stack

Java Spring Spring Boot JEE Hibernate JavaScript TypeScript AngularJS ReactJS Vuejs NodeJS Nuxtjs Babeljs Ionic React Native PHP Symfony Laravel Lumen Ruby on Rails Android iOS Swift Kotlin .NET C# Flutter Salesforce Python Django Flusk Golang Kubernetes Docker Data Science Embedded C/C++ Cypress Selenium

Beneficije

Budžet za stručno usavršavanje Fleksibilno radno vreme Rad od kuće Časovi stranih jezika Budžet za dodatnu opremu Termini za sportske aktivnosti 25 slobodnih dana Bonusi za preporuke Tim bildinzi 100% plaćeno bolovanje prvih mesec dana Holy loyalty card Holyodmor Kupovina na rate Pokloni za bebe Novogodišnji program i pokloni za decu Fun & Games zone

Naši ljudi

DarkoLukovic.jpg

Darko Luković

Product Manager

Holycode zajednici sam se pridružio 2019. godine kao Product Manager za Smallpdf tim. Od tog trenutka sam svedok impresivnog rasta švajcarske kompanije u kojoj je po mom mišljenju glavni benefit to što se nova znanja stiču na svakodnevnom nivou. Tim u Beogradu je napravio native iOS i Android mobilne aplikacije „from scratch”, glavni alat je skener koji eliminiše rad sa papirom što predstavlja jedan od najprisutnijih problema u današnjem poslovnom svetu. Za godinu i po dana stekli smo 500.000 aktivnih korisnika na mesečnom nivou koji dolaze iz gotovo svake države na svetu. Radimo u cross funkcionalnoj organizaciji poštujući sve principe Scrum metodologije. Kompanija nam obezbeđuje budžet i plaćene dane za lični razvoj, zatim 25 remote dana mesečno, te frekventne team building-e koji se krunišu jednim velikim godišnjim putovanjem, npr. prošle godine je to bio put u Šri Lanku na 7 dana. Dodatno me motiviše rad sa timom sastavljenim od grupe ambicioznih i profesionalnih indivudalaca koji pored svojih znanja, svojom energijom i humorom čine okruženje prijatnim za rad
Bojana.jpg

Bojana Krstić

Deputy Director of Holycode

Holycode-u sam se pridružila 2015. godine, i to kao jedna od tadašnjih sedmoro zaposlenih. Bilo je zaista izazovno i uzbudljivo rasti u sve veći tim i, uglavnom, uspešno savladavati prepreke na koje smo s vremenom nailazili. Moram priznati da su svi ti ljudi i situacije uticali na moje profesionalno, ali i lično usavršavanje i danas slobodno mogu reći da smo postali zajednica koja vrlo uspešno prati IT tržište i uspeva da se uhvati u koštac sa brojnim startap kompanijama iz Švajcarske, Nemačke, Holandije i Amerike. U ovom trenutku sarađujemo sa preko 50 inostranih klijenata, pri čemu je veliko zadovoljstvo naglastiti da našu zajednicu broji i više od 270 zaposlenih. Svaka individua čini Holycode prijatnim i inspirativnim mestom za rad. Upravo me ta Holy energija i dalje vodi i motiviše da u svom poslu pružim maksimum, verujući da je naposletku jedino bitno da volimo što smo tu, što imamo mogućnost da sarađujemo, zajedno napredujemo, družimo se i uživamo u svim pruženim benefitima.
urospantovic.jpg

Uroš Pantović

Scrum Master & Frontend Developer

U Holycode-u sam zaposlen od 2016. godine, gde radim na mestu frontend developera na online platformi za selidbe. Sa sjajnim timom kolega i menadžmenta, imao sam prilike da radim sa poslednjim tehnologijama, kao i da se moje, ali i ideje mojih kolega uvažavaju i implementiraju. To je stvorilo jednu profesionalnu ali i porodičnu atmosferu u timu, koja nas gura da sve više napredujemo. Vremenom sam postao zainteresovan za poboljšanje organizacije posla u okviru tima, tako da sam napredovao u smeru Scrum Mastera. Da bi sve funkcionisalo bez problema, Holycode se maksimalno potrudio da nam obezbedi najbolju opremu, savremen radni prostor, i sve što je potrebno da nam boravak na poslu bude veoma prijatan.

Iz našeg pera

 • One Spirit, One Win, One Mindnow Team!

  Mindnow team this weekend had an adventurous and challenging team building on Košutnjak, and the challenge was to find control points following orienteering with tasks and solving logical problems that appeared on path.  (više)

 • Silver shines like gold

  We are so proud of our colleague Bojan Milinkovic who won two silver medals at the Serbian kayak championship held last weekend. (više)

 • 1st of September

  Today is the 1st of September, also known as a day for new beginnings. (više)

 • Loyalty within Holycode royalty

  The quality of being loyal

  Enjoy using it, dear ones! (više)

 • Women’s day, march 8th, 2021

  To those who are always the more beautiful half, tenderness, and support in every day! (više)

 • The greatest treasure of ours 👶

  As the families of our employees grow, we grow with them as well! (više)

 • Holycode results version 2020 :) Version 2021 ready to be launched

  The 2020th was a year full of challenges, plans, ideas, opportunities. (više)

 • The most important is to move forward and keep counting ! Happy 6th birthday to us

  Even though it’s a celebration without a party, it is as always: honest and hearty! (više)

 • Celebrating our 200th employee!

  We are pleased to present you one more milestone of ours: (više)

  Proces Selekcije

  Poslovi

  1 / 27

  IT Recruiter

  Beograd
  21.11.2021.

  IT Insajder

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Holycode d.o.o.

  Tech Lead

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  - Direktno pregovaranje sa klijentima o uslovima rada
  - Rad na zanimljivim projektima sa svezim tehnologijama
  - Start-up zajednica / klijenti i mnogi zanimljivi projekti
  - Mnogi sitni znaci paznje poput majica poklona i sl
  - Prijatna i prijateljska atmosfera
  Zamerke kompaniji
  - Ne postoji "bench"
  - Promena projekta u okviru kompanije je gotovo ravna promeni posla
  - "Kako klijent kaze" stvar koji je nekada previse mek
  - Nejasne interne procedure
  preporučujem

  Software Developer

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  -Plata redovna
  -Kolege uvek spremne da pomognu
  -HR i Support tim odlični
  -Dobra oprema za rad
  -Lični budžet za knjige, konferencije itd.
  Zamerke kompaniji
  -Nema parking u okviru firme
  -Zarada i napredovanje zavisi isključivo od klijenta
  preporučujem

  Senior Software Developer

  potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Pozitivna atmosfera, opuštenost i opšti utisak kao da je mala firma (sada broji 200+ zaposlenih). Radi se "nearshoring", pretežno za Švajcarsko tržište, i zaposleni je deo tima klijenta za koga radi tako da nema klasičnog skakanja sa projekta na projekat kao u većini "outsourcing" kompanija. Dobra oprema za rad, 25 dana godišnjeg, plaćen ručak petkom, budžet za usavršavanje (koji plaća klijent). Postoji mogućnost promene klijenta/projekta ukoliko je neko nezadovoljan trenutnim klijentom.
  Zamerke kompaniji
  Kako se radi direktno za klijenta, to ima i negativne strane (npr. klijent neće da odobri odmor bez obzira na zakonom propisanu najavu). Takvi klijenti su retki ali ih ipak ima, a Holycode ponekad propusti priliku da na vreme stane na stranu zaposlenog, što stvara frustraciju i nezadovoljstvo. Osim toga, nema uobičajenih benefita (osim ručka petkom), privatno zdravstveno i parking mogu da se organizuju preko firme ali se onda to odbija od dogovorene plate.
  preporučujem

  Software Test Engineer

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Odlična radna atmosfera, super tim i super projekat. Dobra oprema, odlična organizacija i podrška zaposlenima u svakom smislu ( administrativno, tehnički itd.)
  Zamerke kompaniji
  Nemam zamerke
  preporučujem

  Team Lead

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
  Pozitivni utisci o kompaniji
  Okej atmosfera, okej kolege.
  Zamerke kompaniji
  Previse rodbinskih odnosa, oprema se nabavlja preko rodjaka (i onda se na nju ceka nerealno dugo), preference za ljude iz Cacka, reklame zaposlenima da kupuju namestaj kod brata od tetke i slicne fore. Nema adekvatne tehnicke podrske, itd.
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

  Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  QA Specialist
  3 plate
  1133 EUR / mesečno
  300 2000

  Software Developer
  9 plata
  1874 EUR / mesečno
  750 2700

  Software Engineer
  3 plate
  2567 EUR / mesečno
  2000 3000

  Technical Lead
  1 plata
  3500 EUR / mesečno
  3500 3500

  Test Engineer
  1 plata
  750 EUR / mesečno
  750 750

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Holycode Recruiting Process
  Holycode Recruiting Process

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Holycode d.o.o. sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška