Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije HUBX

QA tester intern

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle pregleda mog CV-a, pozvali su me na intervju. Troje mladih, prijatnih i otresitih ljudi mi je prvo predstavilo firmu i čime se bave, a zatim i opis posla. Onda je sledilo testiranje. Na kraju smo opet malo popričali. Sve je bilo krajnje prijatno ali i profesionalno. Postavljali su mi uobičajena pitanja stepen obrazovanja, usmerenje, dosadašnje radno iskustvo,... Obzirom da nisam iz branše postavljali su mi pitanja da vide moju informisanost o poslu i stepen interesovanja. Malo smo pričali i na engleskom - ne sećam se tačno šta, jer je to samo bilo nadovezivanje na razgovor koji smo vodili - bili su prezadovoljni. Dali su mi jednu sign up formu da "istestiram" tj. da probam da nađem unos nepriedviđen od strane programera, koji bi "prošao". Dali su mi i jednu online booking formu da probam da nađem "rupu" u njoj. Forme su dva poznata online servisa, pa su naravno bile sasvim funkcionalne i nisam uspeo da nađem bilo kakav bug. Bez obzira hteli su da vide na koji način razmišljam, da li mi je to zanimljivo i šta će mi sve pasti na pamet. Meni je to bilo zanimljivo u toj meri da su bili oduševljeni nekim potezima i idejama koje (posle mi je rečeno) nikom nije palo na pamet da proba.
Pitanja sa intervjua
  • Postavljali su mi uobičajena pitanja stepen obrazovanja, usmerenje, dosadašnje radno iskustvo,... Obzirom da nisam iz branše postavljali su mi pitanja da vide moju informisanost o poslu i stepen interesovanja. Malo smo pričali i na engleskom - ne sećam se tačno šta, jer je to samo bilo nadovezivanje na razgovor koji smo vodili - bili su prezadovoljni. Dali su mi jednu sign up formu da "istestiram" tj. da probam da nađem unos nepriedviđen od strane programera, koji bi "prošao". Dali su mi i jednu online booking formu da probam da nađem "rupu" u njoj.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

HUBX je rešenje za profesionalce za prikupljanje i plasman kapitala. Kancelarije kompanije nalaze se u Londonu i Beogradu. 

Rade na velikim mrežnim platformama u Fintech sektoru. Oslanjaju se na moderne tehnologije i tokove rada (SCRUM) u projektima, a fokus je da izgrade profesionalni tim koji je i fleksibilan i sposoban da isporučuje ambiciozne projekte.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Full Stack Web Developer

Beograd

English language – above intermediate level is needed as we use it in daily work. Experience with vanilla JS, Vue.js and other front-end frameworks, with SASS/LESS, with API integrations... (pročitaj oglas)

Frontend Developer

Beograd

English language – above intermediate level is needed as we use it in daily work. Experience with vanilla JS, Vue.js and other front-end frameworks, with SASS/LESS, with API integrations... (pročitaj oglas)

Android Software Engineer

Beograd

Strong knowledge and minimum 3 years of work experience in Java development. 1+ years of work experience in Android development. Knowledge of OOP and design patterns... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
THE HUB EXCHANGE
Adresa
Milovana Marinkovića 3, Beograd
Datum osnivanja
10.5.2017.
PIB
110025620
Matični broj
21286966
Poslovni naziv
The Hub Exchange d.o.o. Beograd-Voždovac
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stephen Ong Ju Han - Direktor
Axel Paul Gregory Coustere - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija