O kompaniji
3
Iskustva
Plate
3
Poslovi
HORISEN Technology logo

HORISEN Technology

5 51-100

O nama

HORISEN Technology je softverska kuća sa kancelarijama u Paraćinu, Nišu i Pirotu. U Srbiji posluje već više od 20 godina, uporedo sa registrovanjem u Švajcarskoj, gde se centrala firme i danas nalazi.

Sve je počelo od jednostavne ideje – da se slanje poruka osavremeni i unapredi. Od HORISEN Newsletter-a, koji je korisnicma omogućavao da SMS šalju sa svog računara, kompanija je na putu dugom više od dve decenije razvila najsavremenije platforme i aplikacije koje šalju milione poruka u sekundi. Šta više, istovremeno prosleđuju informacije preko modernih kanala kao što su Viber, WhatsApp, Telegram, RCS…

HORISEN sa svojim softverima je danas nezaobilazan partner svima koji žele ozbiljno da uplove u industriju razmene poruka. To potvrđuju i brojni klijenti, među kojima su i najveći mobilni operateri širom sveta kakav je, na primer, Deutsche Telecom. Inovativnost, lako rukovanje, bezbednost, fleksibilnost samo su neke od karakteristika aplikacija koje su proizvod inženjera iz kancelarija u Srbiji. To je još jedna prednost HORISEN softvera – svaki od njih je od prvog koda kreiran „domaćom pameću“. A ono glavno, mnogi od tvoraca ovih izuzetno cenjenih aplikacija u messaging industriji i dalje su u kompaniji i svakodnevno rade na modernizaciji naših digitalnih rešenja. Tako je HORISEN među prvima u industriji u svoju platformu integrisao ChatGPT i omogućio M2M (machine to machine) komunikaciju SMS-om.

HORISEN raste i samo u 2023. godini zaposleno je više od 20 ljudi, pa je zbog toga u Paraćinu otvorena nova, veća, modernija i zelenija kancelarija. U Srbiji nas je više od sedamdesetoro u 3 kancelarije, a sa kolegama u Švajcarskoj, Grčkoj i drugim delovima sveta i preko 100.

Potreba za dobrim inženjerima je velika, a pozicije su stalno otvorene. Ako želiš da radiš sa najsavremenijim softverima, uz ljude koji imaju znanje i iskustvo, i u industriji kojoj svi predviđaju samo rast, onda je HORISEN pravo mesto za tebe.

Na kraju, HORISEN i jeste kuća messaging tehnologije. To ceo svet zna. Vreme je da otkriješ i ti.

Proveri našu Career stranu i pronađi svoje mesto u timu: https://www.horisen.com/career/

Tech stack

TypeScript Angular HTML CSS Golang Kubernetes Docker MySQL REST TestNG DevOps SCRUM Git Linux JavaScript

Beneficije

Obuke i konferencije

Mentorski rad

Dostupna dodatna literatura

Online kursevi 

Prisustvo stručnim konferencijama

Rad od kuće

Mogućnost rada od kuće za pojedine pozicije i timove

Hibridni način rada

Rad u kancelarijama

Rad u internacionalnom okruženju 

Multikulturalno iskustvo i komunikacija

Zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje

Timska druženja

Praznične proslave i jubileji

Hrana i piće

Osveženje i kafa

Kontakt

Vožda Karađorđa 10, 35250 Paraćin, Srbija
Vizantijski Bulevar 78, 18000 Niš, Srbija