O kompaniji
20
Iskustva
8
Plate
Poslovi
HOOLOOVOO logo

HOOLOOVOO

2

O nama

Hooloovoo je tim iskusnih programera – pravih ljudi, koji rade iz Beograda za jednu od najvećih svetskih online kladionica.

Ložimo se na svoj posao i važno nam je da radimo izazovne stvari za interesantne klijente. Naš postojeći klijent - Kindred je među najbitnijim igračima u industriji igara na sreću, a mi imamo preko 15 godina iskustva u toj industriji.

Pažljivo biramo za koga radimo, jer nam je važno šta radimo. Još pažljivije biramo nove kolege, jer zapošljavamo ne samo dobre programere, nego i dobre ljude.

Radimo na razvoju backend sistema koji se sastoji od preko 200 mikroservisa. Takođe, razvijamo kompletnu frontend platformu koja treba da bude osnova za više od 50 gambling sajtova. Ne samo da razvijamo softver, već smo takođe odgovorni za deploy, monitoring i održavanje, drugim rečima – imamo puno vlasništvo nad softverom koji razvijamo.

Pratimo agilne metodologije, ali ne slepo. Svaki tim bira način na koji će da radi. Uglavnom je to Kanban, ali ima i Scrum timova. Tach Stack: Java, Spring, JavaScript, ReactJS, Redux.

Pridruži nam se! Dođi. Igraj. Pokidaj.

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

VRH poslodavac u IT industriji 2023 - TOP10

Ukoliko poslodavac ima oznaku VRH TOP 10, to znači da se nalazi u 10 najpoželjnijih poslodavaca u Srbiji i pozicioniran je na jednom od 4. do 10. mesta na konačnoj listi najpoželjnijih IT poslodavaca po izboru kandidata.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt