Postavi pitanje poslodavcu

HDL Design House

HDL Design House

HDL Design House se bavi razvojem i projektovanjem u oblasti mikroelektronike. Kompanija je osnovana 2001. godine, trenutno broji oko 250 inženjera i ima nekoliko dizajn centara u Srbiji i Grčkoj. Sedište kompanije nalazi se u Beogradu.

Kontakt

Golsvortijeva 35, 11000 Beograd, Srbija

O nama

HDL Design House kompanija se bavi dizajnom i verifikacijom kompleksnih SoC (System-on-Chip) i ASIC kola, učestvujući u razvoju vrhunskih proizvoda u oblasti: autoindustrije, avioindustrije, telekomunikacija, IoT, veštačke inteligencije, mobilnih i radio sistema, gaming industrije, medicinske elektronike i mnogih drugih oblasti. Kompanija pruža usluge u domenu digitalnog, analognog, back-end kao kao i FPGA dizajna i verifikacije ali se takođe bavi i sopstvenim razvojem IP blokova (digital/analog) i Verification IP.

Kompanija je osnovana 2001. godine, sa sedištem u Beogradu i trenutno broji oko 250 inženjera. Pored sedišta u Beogradu, poseduje i nekoliko svojih dizajn centara, u Srbiji i Grčkoj.

Ukoliko odlučite da postanete deo HDL Design House tima, imaćete mogućnost da radite sa svetski priznatim kompanijama, kao što su:  AMD, Infineon, Texas Instruments, Synopsis, Broadcom, Ericsson, Cadence, Fujitsu, Nokia, Siemens (Medical department)… Pored toga, akcenat naše kompanije je konstantno investiranje u razvoj zaposlenih (kako u ličnom, tako i u tehničkom smislu) čime se održava timski duh kompanije. HDL Design House pruža brojne benefite svim zaposlenima, koje možete pročitati u sekciji Beneficije.

Dakle, ukoliko ste osoba koja je spremna da stiče nova znanja i veštine a pored toga želite da radite u pozitivnom i entuzijastičnom okruženju, uz mogućnost napredovanja ali i ličnog razvoja – HDL Design House je pravo mesto za Vas!

Ne čekajte, postanite deo našeg tima!

ČEKAMO VAS! :)

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Ugovor za stalno

Sportske aktivnosti (fudbal, odbojka, košarka...)

Časovi engleskog jezika

Team building aktivnosti

Treninzi i edukacije

Pokloni za praznike

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 11.02.2021.
Negativno iskustvo

System administrator

Bez ponude za posao

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Jako lose sveukupno iskustvo. Online tehnicki krug je bio dosta besmislen sa pitanjima kao da ste na ispitu na fakultetu koje nikako ne mogu biti merilo necijeg iskustva i znanja. Nakon toga primio sam poziv da dodjem na drugi krug razgovora u prostorije firme. Tu je pocelo moje prvo razocarenje, cekao sam napolju po...

8
Arhiva | Intervju · 02.07.2020.
Negativno iskustvo

Junior Verification Enginner

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Pri prvom kontaktu mi je receno da firma ne ocekuje od tek svrsenih studenata da znaju nesto, tako da nema tehnickog intervjua, vec je potrebno samo obaviti IQ test. Kada sam dosao na razgovor sa psihologom, ispostavilo se da nije u pitanju samo IQ test, vec i dosta licnih pitanja. Psiholog je iz nekog razloga insistirao...

Pitanja sa intervjua
  • Kakva je osoba tvoj otac ?
22
Arhiva | Iskustvo · 10.04.2019

Verification Engineer

Opšti utisak 2
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Prva prilika posle studija, rad za internacionalne firme.

Zamerke

Preveliki pritisak na ljude, neiskrenost menadžmenta i prema klijentima i prema zaposlenima. P.S. Nije lepo predstavljati se imenom i prezimenom osobe koja ne postoji. Mislim na komentar pre mog.

28
Arhiva | Intervju · 25.12.2018.
Negativno iskustvo

Junior/Senior Verification Engineer

Nenad K.

Odbio/la ponudu

Intervju veoma lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Pozvan sam na razgovor sa direktorom. Došao sam iz Niša i on mi je rekao da se uklapam u profil njihove firme, ali da prvo mora da obavim razgovor s psihologom kako bi oni videli "s kim imaju posla". Na žalost, tog dana psiholog nije mogao da razgovara sa mnom pa sam morao ponovo iz Niša da dolazim kod njih. Nakon raznih...

Pitanja sa intervjua
  • Da li si mučio životinje?
16
Arhiva | Iskustvo · 03.12.2018
Preporučuje

Senior Verification Engineer

Opšti utisak 5

Sinisa T.

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 7-10 godina
Pozitivno

Potrebno je samo proći test inteligencije i ne postoji tehnički intervju. Uglavnom se zapošljavaju samo kandidati sa ETF. Prvih 3-6 meseci je samo obuka, ugovori su odmah na neodređeno, početne plate su solidne. Odmah stičete priliku da radite za vrhunske kompanije u USA.

Zamerke

Za neke od junior inženjera deluje da su zalutali u ovu oblast (chip design and verification) pa im sve smeta. Pri kraju projekta postoji pritisak da se dosta stvari završi.

3

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1600

IT Manager 1 plata

MIN
1600
PROSEK
1600
MEDIJANA
1600
MAX
1600

APR