HDL Design House d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije HDL Design House d.o.o.

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

3
mogućnost napredovanja

1.7
balans između karijere i privatnog života

Junior Analog Engineer

Nikola P., Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug je predstavljao kratak (<10 min) razgovor sa inženjerom, kao neka vrsta upoznavanja, bez detalja pošto sam konkurisao za poziciju juniora. Drugi krug je poprilično dug (>2h) razgovor sa psihologom koji podrazumeva različite testove inteligencije kao i vrlo neprijatan test ličnosti, koji sadrži vrlo lična pitanja o odnosu sa članovima porodice, devojkama... Na kraju razgovora se dobije i "dijagnoza". Pretpostavljam da je koncept tog razgovora da kandidata izloži stresu, pa da se vidi njegova reakcija. Posle par dana sam dobio poziv za treći krug razgovora i ponuđen datum, za koji sam odmah rekao da mi ne odgovara i da može bilo koji drugi dan, pre ili posle ponuđenog. Vrlo neljubazno mi je rečeno da ona to mora sad opet da organizuje, ali da će mi do kraja dana javiti novi termin, što naravno nije učinjeno. Posle 2 dana sam dobio email obaveštenje da nisam prošao selekciju. Sve u svemu vrlo neprijatno iskustvo, a pouzdano znam da je to ustaljen način na koji vrše selekciju.

utisak sa intervjua postavljen: 09.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće HDL Design House iz Beograda osnovano je 2002. godine i bavi se istraživanjem, razvojem i projektovanjem u oblasti mikroelektronike i informacionih tehnologija. U oblasti projektovanja i verifikacije SoC i ASIC kola HDL Design House učestvuje u razvoju nekoliko generacija vrhunskih proizvoda koji se  koriste u oblasti mobilne telefonije, OMAP, HDMI, DVB-T, računara, bežičnih sistema, memorija i mrežne opreme. HDL Design House razvija sopstvene proizvode iz oblasti IP core (digital/analog) i verification IP. 

Preduzeće sarađuje sa svetski poznatim kompanijama iz ove oblasti kao što su: Infineon, Intel, Siemens (Medical Department), Spansion (najveći svetski proizvođač NOR fleš memorija), Ericsson, Texas Instruments, Broadcom, CEVA, Cadence, Transwitch... 

Tokom 2010. i 2011. godine HDL Design House je završio strateške investicije i potpuno kompletirao skup vrhunskih softverskih alata (od kompanija Cadence i Magma) i druge potrebne opreme, tako da sada poseduje potpuni kapacitet projektovanja i verifikacije , kompleksnih digitalnih i analognih System-On-Chip (SoC) IC kola i to u najnaprednijim tehnologijama (TSMC/UMC  - 90nm, 65nm, 40nm i 28nm) HDL Design House posluje u skladu sa međunarodno priznatim standardima kvaliteta ISO 9001 za upravljanje  kvalitetom i ISO 27001 za upravljanje bezbednošću informacija.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
HDL DESIGN HOUSE
Adresa
Golsvortijeva 35
Datum osnivanja
01.03.2002.
PIB
101514945
Matični broj
17376667
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO HDL DESIGN HOUSE ZA INŽENJERING I KONSALTING EXPORT-IMPORT DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Predrag Marković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija