GroundLink d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GroundLink d.o.o.

IT Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Kontaktiran sam mesec ipo dana nakon poslate prijave: Pre svega deluje kao korektna firma (u poređenju sa generalnim uslovima u Srbiji) 1. Krug samo sa dvojicom kolega iz IT-ja, (IT mag i IT admin) najbolja 2 lika koja sam upoznao u skorije vreme, koji su mi razgovorom ulili više nade i samopouzdanja više od bilo koje diplome ikad, i usmerili su me šta bih dalje trebao učiti u slučaju da me zaposle (a i da me ne zaposle), a na šta ne bi više trebao da ulažem napora da učim (konkretno mreže) - nema poente učiti u Srbiji kada znate osnove subnettinga protokola hardvera itd, jer mi ne bi značilo za poziciju u Srbiji. -Nedelju dana kasnije- 2. Krug - Razgovor sa scrum masterom i članom HR odeljenja firme, totalni fizički i psihički nemir me je obuzeo tokom ovog razgovora, previše je htela da razgovara o trenutnoj firmi i poziciji, mojim potencijalno lošim osobinama, da me pita da li je sve ok kod kuće (zbog podočnjaka pretpostavljam, ili što sam mlad otac) i slično. -Nedelju dana kasnije- 3. Krug Razgovor sa šeficom HR, krajnje prijatna ljubazna i otvorena osoba, totalno drukčija energija nego na prethodnom razgovoru. -Nedelju dana kasnije- (Oko 2 ipo meseca od poslate prijave za posao) 4. Krug Razgovor sa šefom IT-ja putem skajpa koji se nalazi u Americi, razgovor na engleskom, o iskustvu i poznavanju rada IT odeljenja itd, skroz ok i opušten lik. -Needeeelju daaanaaa kaasniiijee- Mejl od koleginice iz HR da na žalost nisam primljen jer su našli čoveka koji im više odgovara - bez obrazloženja dal je zbog (mog) otkaznog roka, poreskih olakšica, manje plate ili čega već.. Sve u svemu sam trošio vreme i trud malo više od mesec dana, dao iskren odgovor na 1001 pitanje da bi na kraju svega samo dobio mejl da mogu slobodno dalje da tražim posao i da će me kontaktirati u slučaju da lalalala...

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

IT Product Manager

Slobodan G., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
3 intervjua, 2 uzivo i 1 preko skype-a. Malo standardnih pitanja koja su uobičajena na intervjuima, i malo više pitanja čija je svrha bila videti da li zaista odgovaram zahtevima pozicije. Brz feedback i prijatni i profesionalni ljudi s kojima sam razgovarao u ova 3 kruga ostavili su sveukupno jako pozitivan utisak.

utisak sa intervjua postavljen: 09.09.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Intervju proces se sastojao od tri kruga. Prvi krug je bio u HR agenciji koja me je kontaktirala putem LinkedIn-a. Nakon toga je usledio tehnički intervju. Poslednji krug je bio sa direktorima IT-a i HR-a. Tehnički intervju je bio odličan, nisu bila šablonska pitanja skinuta sa interneta već pitanja tipa kako bi rešio neki problem, i sl. Takođe sam razgovarao o prethodnim iskustvima. Opšti utisak je veoma pozitivan i zadovoljan sam ishodom. Sam proces je trajao malo duže, tako da preporučujem svima da budu strpljivi.

utisak sa intervjua postavljen: 31.08.2018.

IT Product Development Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
HR je kontaktirao i mene i mog prijatelja preko Linkedina. Hitno je tražila CV da se dostavi i reče javiće se u ubrzo. Prošlo je 2 meseca. Drug je posao followup nisu odgovorili. Ne znam kakva je firma ali svakako pristup HR-a mnogo govori.

utisak sa intervjua postavljen: 31.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GroundLink je automobilski servisni provajder. Fokusiran na potrebe poslovnih ljudi, dostupan je u većim gradovima širom sveta. Nudimo vremensku garanciju, sa vozačima koji se redovno proveravaju, pravilno smo i potpuno licencirani i osigurani. Putnici mogu da rezervišu svoju vožnju onlajn, preko naše nagrađivane mobilne aplikacije ili putem telefona pozivom 24-časovne tehničke službe.

DEBUGhideGo local!Core Debug offAngular Debug offTpl debug offEvents debug offForce recache offCompany data coll. offAvoid Privacy Notice. offForce combine offScrollmap offRealtime Debug offAlttab switch offAlttab Job offLogin as ISdebugger

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 07.02.2020

3+ years of experience as a System/DevOps/Linux engineer. Deep Linux knowledge (RHEL/CentOS). Experience with web servers and loadbalancers (Apache, Nginx, Haproxy)... (pročitaj oglas)

IT Support Technician / Administrator

Beograd  • Rok: 10.01.2020

2+ years of help desk and IT operations experience. English proficiency (oral and written). Associate’s or Bachelor’s degree in Information systems or related discipline... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Groundlink d.o.o. Beograd
Adresa
Resavska 23
Datum osnivanja
17.07.2008.
PIB
105695535
Matični broj
20441453
Poslovni naziv
Groundlink d.o.o. Beograd (Vračar)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Pićurić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija