GroundLink d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije GroundLink d.o.o.

IT Product Manager

Slobodan G., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
3 intervjua, 2 uzivo i 1 preko skype-a. Malo standardnih pitanja koja su uobičajena na intervjuima, i malo više pitanja čija je svrha bila videti da li zaista odgovaram zahtevima pozicije. Brz feedback i prijatni i profesionalni ljudi s kojima sam razgovarao u ova 3 kruga ostavili su sveukupno jako pozitivan utisak.

utisak sa intervjua postavljen: 09.09.2018.

Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Intervju proces se sastojao od tri kruga. Prvi krug je bio u HR agenciji koja me je kontaktirala putem LinkedIn-a. Nakon toga je usledio tehnički intervju. Poslednji krug je bio sa direktorima IT-a i HR-a. Tehnički intervju je bio odličan, nisu bila šablonska pitanja skinuta sa interneta već pitanja tipa kako bi rešio neki problem, i sl. Takođe sam razgovarao o prethodnim iskustvima. Opšti utisak je veoma pozitivan i zadovoljan sam ishodom. Sam proces je trajao malo duže, tako da preporučujem svima da budu strpljivi.

utisak sa intervjua postavljen: 31.08.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT Product Development Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
HR je kontaktirao i mene i mog prijatelja preko Linkedina. Hitno je tražila CV da se dostavi i reče javiće se u ubrzo. Prošlo je 2 meseca. Drug je posao followup nisu odgovorili. Ne znam kakva je firma ali svakako pristup HR-a mnogo govori.

utisak sa intervjua postavljen: 31.07.2018.

Java developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Kako je izgledao proces
Intervju je bio u 18 časova, što mi se odmah nije svidelo. Intervjuisala su me četvorica programera. Pričali smo naizmenično o mojim prethodnim iskustvima i o mojim teoretskim znanjima. Dobri su stručnjaci, trude se da izvuku tačne odgovore iz tebe tako što te navode pitanjima. NAPOMENA: Treba dobro obratiti pažnju na radno vreme i na dežurstva, tj. pitati ih da li postoje.

utisak sa intervjua postavljen: 24.12.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GroundLink je automobilski servisni provajder. Fokusiran na potrebe poslovnih ljudi, dostupan je u većim gradovima širom sveta. Nudimo vremensku garanciju, sa vozačima koji se redovno proveravaju, pravilno smo i potpuno licencirani i osigurani. Putnici mogu da rezervišu svoju vožnju onlajn, preko naše nagrađivane mobilne aplikacije ili putem telefona pozivom 24-časovne tehničke službe.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Software Engineer (JS/.NET)

Beograd  • Rok: 11.10.2019

Full stack development – JS, React, Node, .NET, JSON, SQL Server. Participate in architectural discussions. Participate in code reviews. Be a creative problem solver. Become a trusted advisor for our software suite... (pročitaj oglas)

IT Support Technician / Administrator

Beograd  • Rok: 17.07.2019

Installation/Configuration of application on Workstations & Laptops & Devices. Break/fix, configuration issues & hardware repair. Configuration of printers/scanner... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Groundlink d.o.o. Beograd
Adresa
Resavska 23
Datum osnivanja
17.07.2008.
PIB
105695535
Matični broj
20441453
Poslovni naziv
Groundlink d.o.o. Beograd (Vračar)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jelena Pićurić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija