O kompaniji
5
Iskustva
4
Plate
2
Poslovi
Greentube Technologies logo

Greentube Technologies

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

4.5

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
18.07.2023
Negativno iskustvo

Senior Software Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 6 nedelja

Kako je izgledao proces

Loše iskustvo. HR me je kontaktirao preko ln da vidi da li sam zainteresovan za poziciju, rekoh hajde što da ne. Nakon toga se nije javljao par nedelja. Prođe par nedelja zove me na telefon i 10ak minuta deklamuje o firmi. Najgore od svega je što mi se učinilo kao dobra priča, ok benefiti, salary range, itd. Zakažemo prvi od više krugova tehničkog intervjua za 2 nedelje od tog razgovora, bude sve OK, ali se posle toga niko ne javlja a evo prošlo je mesec dana i jače. A bilo je dogovoreno da se javi sa feedbackom svakako. E da, a žali se lik kako ne mogu da nađu ozbiljnog kandidata za poziciju skoro pola godine. Što bi se reklo, možda je problem u vama.
Korisno? 3
Iskustvo
29.03.2023
5 Preporučuje

Servicedesk

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Prijatno okruzenje i pozitivni ljudi. Soba za relaksaciju poseduje stoni fudbal, stoni tenis, ps4, ps5... Mogucnost za brz razvoj, napredovanje kao i prelazak u neki od inostranih ogranaka firme. Bonus i 13. plata.

Zamerke

Prazne kancelarije zbog hibridnog remote modela rada. :(

Tehnologije

Exchange server VMware Administracija mreže
Korisno? 0
Intervju
16.02.2023

IT Project Manager

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Kako je izgledao proces

Lose iskustvo. Pozvao me je HR i potrosio 10 minuta preko telefona bez ikakvih pitanja, samo sam slusao kako hvali firmu standardnim metodama. Nakon toga je zakazao intervju (u ponedeljak) za petak. U petak me je ponovo pozvao i rekao da je konkurs zatvoren posto su zaposlili neku osobu na tu poziciju. Gubljenje srecom ne mnogo vremena, ali nisu ocigledno dovoljno ozbiljni.
Korisno? 3
Iskustvo
29.08.2022
5

Javascript developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Kompanija koja brine o svojim zaposlenima, svi dobijaju 13 platu, pruza mnogo prostora za putovanja. Jedna od retkih kompanija, koja ima stvarn dobar i strucan menadzment. Za sve nedomice i predloge im se mozemo obratiti u bilo kom trenutku..Zarade su oko proseka ili nesto iznad proseka za ovu industriju. Ima firmi koje nude bolje zarade, ali ima ih mnogo vise koje nude losije zarade. Sto se tice dodatnih pogodnosti, tu su sportski budzet, dobar paket privatnog zdravstvenog osiguranja, dodatni dani odmora preko zakonskog minimuma, godisnji bonusi, a po potrebi se uplacuju edukacije za zaposlene. Atmosfera u firmi je prilicno opustena i nema bespotrebnog mikromenadzmenta na lokalnom nivou. Sav menadzment je u Austriji. Rad od kuce je moguc i mimo pandemije. Nema prekovremenog rada. Firma se siri i redovno zaposljava nove ljude za razlicite pozicije. U prethodnih par meseci je zaposlen veliki broj Tech Support kolega, dok ranije uopste nismo imali takve pozicije.

Zamerke

Zbog mogucnosti rada od kuce, malo fali interakcije uzivo i sve sto to nosi(zblizavanje sa kolegama itd).

Korisno? 0
Iskustvo
26.05.2022
5 Preporučuje

IT Servicedesk

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Pozitivna atmosfera, mladi ljudi, dinamicno okruzenje za rad. Full privatno zdravstveno osiguranje, 13. plata, sluzbena putovanja...

Zamerke

Trenutno nema.

Korisno? 0