O kompaniji
8
Iskustva
Plate
Poslovi
GreenState Development logo

GreenState Development

5 20-50

O nama

GreenState AG je kompanija posvećena inovacijama u poljoprivredi kroz razvoj modularnih i vertikalnih farmi, uz naglasak na implementaciji naprednih tehnologija poput IoT i AI.

Naša rešenja za uzgoj bilja nisu samo high-tech inovacije, već su i prilagodljiva gotovo svakom okruženju. Kada kažemo da možemo isporučiti našu tehnologiju bilo gde na svetu, mislimo ozbiljno.

GreenState AG ima svoje sedište u Švajcarskoj, a naš tim čini grupa posvećenih stručnjaka iz oblasti IT-a, inženjeringa i poljoprivrede. Radimo zajedno kako bismo primenili naše znanje i ostvarili našu misiju unapređenja načina na koji se hrana proizvodi širom sveta.

Osim što smo ukorenjeni u Švajcarskoj, ponosni smo i na našu kancelariju u Novom Sadu. Tu, raznolikost je ključni element našeg uspeha. Naši timovi, sastavljeni od stručnjaka iz različitih oblasti kao što su IT, dizajn, prodaja, ljudski resursi i marketing, udružuju snage kako bi stvarali inovativna rešenja koja oblikuju budućnost uzgoja hrane.

Uz globalni pristup i lokalnu prisutnost, aktivno doprinosimo razvoju poljoprivrednih rešenja i tehnologije iz srca Novog Sada. 

U procesu smo stalnog rasta i proaktivno tražimo nove talente koji će se pridružiti našem timu.

Bez obzira na tvoj nivo iskustva, kod nas ćeš imati priliku unaprediti svoje veštine i ostvariti svoj puni potencijal.


Zašto raditi za GreenState AG?

Inovacija u Praksi: GreenState AG je mesto gde se tehnologija susreće s poljoprivredom. Naši zaposleni su neizostavni deo u stvaranju rešenja koja unapređuju način na koji gajimo i proizvodimo hranu.

🌍 Globalno Prisustvo: Sa mogućnošću slanja naših rešenja širom sveta, naši zaposleni su deo globalnog tima koji radi na rešenjima koja utiču na globalnu sigurnost hrane.

🚀 Karijerni Razvoj: GreenState AG je mesto gde se vaše ideje cene i gde imate priliku rasti zajedno sa kompanijom.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Priznanje predstavlja dokaz da poslodavac odgovara kandidatima na njihove prijave nakon što je konkurs za posao završen, nezavisno od pozitivnog ili negativnog ishoda.

Tech stack

Node.js ReactJS JavaScript TypeScript Adobe After Effects Adobe Illustrator Flutter Maya Blender SQL AWS CSS Dart

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

Beneficije

Klizno radno vreme

Radno vreme je fleksibilno, s početkom rada između 8:00 i 9:00 ujutro. Zaposleni imaju slobodu odabrati vreme dolaska, što olakšava prilagodbu radnog rasporeda njihovim individualnim potrebama.

Hibridni model rada

Omogućavamo zaposlenima kombinaciju rada od kuće i prisutnosti u kancelariji, pružajući im fleksibilnost prilagodbe radnog rasporeda prema njihovim potrebama.

Team Building

Stvaramo prilike za timska druženja, s ciljem unapređenja međusobne saradnje, ojačavanja povezanosti tima i podsticanja pozitivne radne atmosfere.

Mentorstvo

Našim praktikantima i novozaposlenim pružamo mogućnost mentorskog vođenja, gdje im se omogućava povezivanje s iskusnijim kolegama radi podrške u njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Naši ljudi

Damjan Pantić

Mobile Developer

Dušan Ćurčić

Marketing Specialist

Dejan Manojlović

Senior UX/UI Designer

Proces selekcije

Vrsta selekcije:
intervju + test

U GreenStateAG kompaniji sprovodimo jednostavan, efikasan selekcijski proces kako bismo osigurali da novi članovi tima odgovaraju našim potrebama. Trudimo se pružiti kandidatima jasnu sliku o našoj kompaniji i vrednostima, te osigurati povezanost između njih i našeg poslovnog okruženja.

Prvi korak u procesu selekcije obuhvata HR intervju pružajući osnovnu evaluaciju kandidata. 

Zatim sledi tehnički intervju vođen od strane stručnjaka iz određenog sektora, fokusiran na specifične veštine za datu poziciju. 

Ako kandidat prođe ove faze, dodeljujemo im praktičan zadatak koji je relevantan za posao. Nakon uspešnog završetka ovog koraka, dolazi do pregovaranja o ponudi zaposlenja. 

Naš pristup je jednostavan, ali pažljiv, sa ciljem da identifikujemo najbolje kandidate za naš tim.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod