GoDaddy logo

GoDaddy

We’re the world’s largest web services platform. Our mission is to make opportunity more inclusive for all and fuel a new generation of entrepreneurial endeavors — commercial, civic, creative. Join our diverse collective of 9k+ employees across 47 global locations.

Contact

Trg Republike 5/9, Beograd, Srbija

About us

GoDaddy helps the world easily start, confidently grow, and successfully run an online presence. GoDaddy was born to give people an easy, affordable way to get their ideas online. Today, we have millions of customers around the world, but our goal hasn't changed. We’re here to help people easily start, confidently grow and successfully run their own ventures - online and off!

GoDaddy Vision Statement

Our vision is to radically shift the global economy toward life-fulfilling independent ventures.

GoDaddy Values

- Extraordinary Customer Focus
- Own Outcomes
- Join Forces
- Work Fearlessly
- Live Passionately
 

Our technical teams join forces to build and manage simple, beautiful tech that empowers entrepreneurs to thrive and grow.

While we develop across a broad spectrum of tech stacks and languages, we're driven by teamwork and empathy. Our engineers take the time to understand a problem, form a hypothesis and solve it together — with our customers’ needs foremost in their minds. When they succeed, we succeed.

As a GoDaddy engineer, you’ll build apps, products and tools that empower everyday entrepreneurs. Websites + Marketing, for example, lets folks create a brilliant website to power their business while getting found by customers online, scheduling appointments and managing inventory.

Tech stack

Benefits

Private medical insurance

Employee Assistance Program (EAP)

Parking Space

Reviews

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 19.08.2021.
5

Software developer |||

Preporučujem
Pozitivno

Moje generalni utisak je pozitivan, ali ću se truditi da opišem opšte stanje.

Tehnologije: Koriste se različite tehnologije u zavisnosti od projekta na kome se radi. Kada se započinje novi projekat može da se bira koja će se tehnologije koristiti. Tim koji radi na projektu u dogovoru sa menadzerom bira tehnologiju. Koristi se i dosta različitih alata. Infrastruktura je na AWS. Neki od jezika: Python, PHP, Golang, React.

Projekti: Projekti na kojima se radi deo su GoDaddy servisa. Radi se na projektima koji služe direktno GoDaddy korisnicima kao i na alatima koji služe GoDaddy zaposlenima.

Benefiti: Privatno zdravsteno osiguranje, akcije kompanije, rad od kuće, fleksibilno radno vreme, godišnji bonus koji je nešto veći od jedne mesečne plate. Mislim da su plate iznad proseka.

Timovi i mendadzment: Postoje seniori od kojih se može dosta naučiti. Moj generalni utisak je da se od tebe očekuje da se možeš snaći u bilo kojoj tehnologiji ili alatu uključujući AWS. Što nekome može da stvori pritisak, a neko to iskoristi kao priliku da napreduje.
Odnos zaposlenih: Beogradska kancearija ne forsira ponašanje mi smo jedna velika porodica. Ne postoji team building ili bilo kakva okupljanja. Toga nije bilo niti pre korone niti za vreme.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
1

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 23.09.2021.

Advanced Technical Support Representative

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Suvise dug proces (dva testa i dva intervjua) selekcije. HR vas uopste ne slusa. Poslala mi je test dan u petak pred godisnji odmor. Nazalost otkako je HR preseljen iz Beograda za Rumuniju vidi se velika razlika u profesionalnosti.

Pitanja sa intervjua
  • Procedura kako si cisti malware
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 4 nedelje

0

Ove informacije su mi korisne

Intervju · .
Intervju · .
Iskustvo · .

Salaries

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1425

Software Developer 2 plate

MIN
1400
PROSEK
1425
MEDIJANA
1425
MAX
1450

Prosečna neto plata

1650

Software Engineer 2 plate

MIN
1650
PROSEK
1650
MEDIJANA
1650
MAX
1650

APR