Global Engineering Technologies d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Global Engineering Technologies d.o.o.

  (8 utisaka)
88% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

3.5
mogućnost napredovanja

3.8
balans između karijere i privatnog života

Junior QA Software Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Izuzetno prijatan razgovor jedan na jedan sa zaposlenim u trajanju od sat vremena. Tokom prvog dela razgovora su iznošene informacije o kompaniji i samom poslu koji bi bio dodeljen na poziciji za koju je konkurisano. U drugom delu smo prošli kroz moj CV, zadato mi je nekoliko zadataka (koji bi bili scenariji na osnovu zahteva koje sam dobila, određivanje prioriteta - izuzetno laganih) i, na kraju, razgovarali smo na engleskom jeziku. Nažalost, kroz nedelju dana sam dobila negativan odgovor.

utisak sa intervjua postavljen: 23.03.2019.

Java Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju je bio tehnički i pitanja sa bila veoma lagana (osnovi oop i sql-a), razgovor je bio jako prijatan i dogovorili smo se kada će mi poslati zadatak. Zadatak je stigao već sutradan i nije bilo definisanog roka do kada je potrebno da ga uradim, ali su me zamolili da javim svoju procenu kako bi zakazali odbranu. Mogao sam da radim u tehnologiji po izboru i radio sam u JAVI. Već sutradan nakon što sam poslao zadatak zakazali su mi odbranu i novi intervju i odbranu zadatka. Nakon njega je bio i razgovor za HR-kinjom koji je bio veoma prijatan i na mene ostavio odličan utisak. Najpre sam radio testove ličnosti a nakon toga smo ćaskali o svemu, pitala me je i koju platu očekujem i nisam mogao da izbegnem odgovor. Sutradan nakon razgovora, javila mi se hr-kinja sa kojom sam razgovarao i rekla da su zadovoljni, ali da me vide u svom drugom timu koji radi .net. iako sam konkurisao za poziciju java programera, i da bi voleli da dođem na još jedan razgovor sa nekim iz .net tima. To je bio još jedan, ovaj put dosta ozbiljniji, tehnički intervju na kom smo prošli dosta stvari: paterni, oop, dependency injection... Neposredno nakon razgovora sam dobio ponudu koja je bila u skladu sa onim što sam tražio. Ipak, odlučio sam da odbijem ponudu a glavni razlog toga je što sam odlučio da nastavim da radim javu. Iz mog ugla GET je ostavio odličan utisak! Izgledao je kao mesto na kom bih želeo da radim, iako sam na prvi intervju došao sa predrasudom da "ne želim da radim za korporaciju"...

utisak sa intervjua postavljen: 07.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GET je izgrađena internacionalna kompanija sa središtem u Beogradu, koja već više od 10 godina uspešno isporučuje inovativna IT rešenja i izgrađuje sopstvene softverske proizvode. Naš tim je sačinjen od više od 150 softverskih inženjera, biznis analitičara, i eksperata u različitim poslovnim domenima. Naši klijenti su kompanije koje imaju od 5.000 do 100.000 zaposlenih. Pouzdani smo partner Atlassiana, Microsofta, SAPa i Cisca.

GET su osnovali inženjeri sa željom da izgrade kompaniju koja se neprekidno radi na tome da unapredi svoje proizvode i kvalitet usluge. Iza nas je veliki broj uspešnih projekata u domenima automoto industrije, logistike, bankarstva i maloprodaje. Sa klijentima, kao i sa našim zaposlenima negujemo dugoročnu saradnju i poverenje i kontinualni razvoj.

Mi smo GET. I rastemo zajedno kao tim.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES
Adresa
Palmira Toljatija 5, Beograd
Datum osnivanja
30.11.2007.
PIB
105352240
Matični broj
20357665
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Jovičić - Direktor
Nenad Jovičić - Direktor
Aleksandar Vujisić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1500 EUR / mesečno
1500 1500

IT Help Desk / Support

1 plata
1300 EUR / mesečno
1300 1300
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija