Global Engineering Technologies d.o.o.

Global Engineering Technologies d.o.o.

0

Kontakt

Adresa Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd, Srbija
PIB 105352240
MB 20357665
Zaposlenih 51-200
Predstavništvo Palmira Toljatija 5, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

GET je izgrađena internacionalna kompanija sa središtem u Beogradu, koja već više od 10 godina uspešno isporučuje inovativna IT rešenja i izgrađuje sopstvene softverske proizvode. Naš tim je sačinjen od više od 150 softverskih inženjera, biznis analitičara, i eksperata u različitim poslovnim domenima. Naši klijenti su kompanije koje imaju od 5.000 do 100.000 zaposlenih. Pouzdani smo partner Atlassiana, Microsofta, SAPa i Cisca.

GET su osnovali inženjeri sa željom da izgrade kompaniju koja se neprekidno radi na tome da unapredi svoje proizvode i kvalitet usluge. Iza nas je veliki broj uspešnih projekata u domenima automoto industrije, logistike, bankarstva i maloprodaje. Sa klijentima, kao i sa našim zaposlenima negujemo dugoročnu saradnju i poverenje i kontinualni razvoj.

Mi smo GET. I rastemo zajedno kao tim.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Global Engineering Technologies d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 29.09.2021.

.net developer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi deo je bio tehnicki razgovor od sat vremena, nakon kog su mi javili da radimo drugi krug odnosno izrada projekta, koji je zanimljiv ali oduzima dosta vremena. Nakon izrade - prezentacija resenja pred dva seniora koji su bili super prijatni i nisu postavljali teska pitanja(razgovor oko sat i po vremena). Nakon toga, treci krug, razgovor sa HR-om (meni je trajao oko 2 i po sata) Bez obzira sto je razgovor bio prijatan, smatram da je to malo previse vremena, pogotovo za nekoga ko trenutno radi i mora da izlazi sa posla. Postoji jos jedan krug na kom se rade odredjeni 'testovi' na osnovnu kojih se proverava kakva ste licnost i da li bi se uklopili u kompaniju. Ceo proces je po meni bio super, ali je trajao dugo i nakon svih krugova cekanje od mesec dana na povratnu informaciju je previse (I to na cuvenu recenicu, javicemo Vam sledece nedelje).

Pitanja sa intervjua
  • Opsta pitanja o oop-u i malo baze podataka -sql
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 11 nedelja

0

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 08.08.2021.

Build System Administrator

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Predstavnica HR tima me je direktno pozvala na tehnički razgovor i izašla mi je u susret što se tiče termina s obzirom da sam bio zaposlen u trenutku obavljanja ovog razgovora. U pitanju je pozicija "Build System Administrator" koja uključuje rad na projektu za potrebe klijenta koji je ujedno i spoljni saradnik ove firme. Glavna odgovornost bi bila rešavanje različitih problema na aplikaciji koju koristi klijent i koja radi po principu Jenkins-a. Virtuelne mašine za ovu softversku aplikaciju uglavnom su instalirane na Windows-u. Cloud serveri hostovani preko AWS-a su u manjem broju instalirani preko RedHat-a, dok je veći deo njih na Windows-u. Razgovor je trajao više od sat vremena i bio je prilično opušten. Čovek koji je ujedno "Senior Software Configuration Manager" mi je opisao odgovornosti same pozicije, kao i klijenta koji koristi usluge firme i sa kojim bih bio u neposrednom kontaktu. U pitanju je klijent koji radi sa uslugama za prodaju softverskih alata za automobilsku industriju. Dopalo mi se što mi je čovek dao dosta slobodnog vremena da se predstavim i to bez odgovaranja na glupa šablonska pitanja koje većina postavlja. Pošto je u pitanju bio tehnički intervju, nisam uspeo da dobijem previše informacija vezanih za uslove firme. S druge strane, detaljno mi je objašnjeno od čega se sastoji dalji tok selekcije i šta mogu očekivati u narednim krugovima - HR, psiholog i na kraju finalni razgovor sa šefom HR tima ili CEO-om. Iz privatnih razloga morao sam da odbijem sledeći krug razgovora (HR intervju u firmi) na koji sam bio ubrzo pozvan i o tome sam ih blagovremeno obavestio putem mejla na šta sam dobio potvrdan odgovor. Tu nastaje nesporazum s njihove strane. Nedugo nakon slanja ovog mejla, jedna od predstavnica HR tima me je sutradan pozvala telefonskim putem kako bismo dogovorili sledeći termin za razgovor iako sam lepo naglasio da neću biti slobodan u narednom periodu i da ćemo se čuti za dalje. Ne vidim čemu toliki pritisak da se nešto obavi i bukvalno sam imao osećaj da što pre žele zaposliti nekog na toj poziciji. Ovo iskustvo mi je dosta pokvarilo utisak firme gde sam već imao jedan razgovor pre godinu dana.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju lak

Ceo proces je trajao 1 nedelju

2

Ove informacije su mi korisne

Intervju · .
Intervju · .
Intervju · .

Podaci

Naziv GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES
Poslovni naziv PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Palmira Toljatija 5, Beograd
Datum osnivanja 30.11.2007.
PIB 105352240
MB 20357665
Zakonski zastupnici
Bojan Jovičić - Direktor
Nenad Jovičić - Direktor
Aleksandar Vujisić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1150

Software Developer 2 plate

MIN
800
PROSEK
1150
MEDIJANA
1150
MAX
1500

Prosečna neto plata

1700

System Engineer 1 plata

MIN
1700
PROSEK
1700
MEDIJANA
1700
MAX
1700

Prosečna neto plata

1300

IT Help Desk / Support 1 plata

MIN
1300
PROSEK
1300
MEDIJANA
1300
MAX
1300