Global Engineering Technologies d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Global Engineering Technologies d.o.o.

  (7 utisaka)
86% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.7
beneficije

3.3
mogućnost napredovanja

3.6
balans između karijere i privatnog života

Konsultant

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Privatno zdravstveno, fitpass, rad sa inostranim klijentima, lep i komforan prostor sa opremljenom kuhinjom, bilijarom i stoni fudbalom, fudbal, kosarka i slične aktivnosti i interni treninzi deljenja znanja.
Zamerke kompaniji
Prelazak na agenciju koji se forsira za bilo koju sumu da dogovorite, pri čemu se ne ostavlja mogućnost da se kaže Ne. Posao je na prvom mestu, ne ljudi. Posao može biti statičan ali to zavisi od projekta (kompanija okrenuta outsourcing-u ). Teško je napredovati, osim ako ne ode čovek "iznad".
preporučujem
utisak postavljen: 11.04.2019.

System/Application Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju ko intervju dok ti ne kažu da je ovo u stvari support pozicija prvih godinu/godinu i po dana. Poprilično razočaran, gubljenje vremena.

utisak sa intervjua postavljen: 25.06.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Senior Software Engineer

Party S., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Mnogo loša priča. Došao, svi su bili prezadovoljni, opšti utisak sjajan - javljamo ti se sledeće nedelje i na kraju ništa. HR - užasan. Prešli "na ti" tokom procesa, a nakon završetka, vraćamo se "na vi".

utisak sa intervjua postavljen: 20.06.2019.

Junior QA Software Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Izuzetno prijatan razgovor jedan na jedan sa zaposlenim u trajanju od sat vremena. Tokom prvog dela razgovora su iznošene informacije o kompaniji i samom poslu koji bi bio dodeljen na poziciji za koju je konkurisano. U drugom delu smo prošli kroz moj CV, zadato mi je nekoliko zadataka (koji bi bili scenariji na osnovu zahteva koje sam dobila, određivanje prioriteta - izuzetno laganih) i, na kraju, razgovarali smo na engleskom jeziku. Nažalost, kroz nedelju dana sam dobila negativan odgovor.

utisak sa intervjua postavljen: 23.03.2019.

Java Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju je bio tehnički i pitanja sa bila veoma lagana (osnovi oop i sql-a), razgovor je bio jako prijatan i dogovorili smo se kada će mi poslati zadatak. Zadatak je stigao već sutradan i nije bilo definisanog roka do kada je potrebno da ga uradim, ali su me zamolili da javim svoju procenu kako bi zakazali odbranu. Mogao sam da radim u tehnologiji po izboru i radio sam u JAVI. Već sutradan nakon što sam poslao zadatak zakazali su mi odbranu i novi intervju i odbranu zadatka. Nakon njega je bio i razgovor za HR-kinjom koji je bio veoma prijatan i na mene ostavio odličan utisak. Najpre sam radio testove ličnosti a nakon toga smo ćaskali o svemu, pitala me je i koju platu očekujem i nisam mogao da izbegnem odgovor. Sutradan nakon razgovora, javila mi se hr-kinja sa kojom sam razgovarao i rekla da su zadovoljni, ali da me vide u svom drugom timu koji radi .net. iako sam konkurisao za poziciju java programera, i da bi voleli da dođem na još jedan razgovor sa nekim iz .net tima. To je bio još jedan, ovaj put dosta ozbiljniji, tehnički intervju na kom smo prošli dosta stvari: paterni, oop, dependency injection... Neposredno nakon razgovora sam dobio ponudu koja je bila u skladu sa onim što sam tražio. Ipak, odlučio sam da odbijem ponudu a glavni razlog toga je što sam odlučio da nastavim da radim javu. Iz mog ugla GET je ostavio odličan utisak! Izgledao je kao mesto na kom bih želeo da radim, iako sam na prvi intervju došao sa predrasudom da "ne želim da radim za korporaciju"...

utisak sa intervjua postavljen: 07.01.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

GET je izgrađena internacionalna kompanija sa središtem u Beogradu, koja već više od 10 godina uspešno isporučuje inovativna IT rešenja i izgrađuje sopstvene softverske proizvode. Naš tim je sačinjen od više od 150 softverskih inženjera, biznis analitičara, i eksperata u različitim poslovnim domenima. Naši klijenti su kompanije koje imaju od 5.000 do 100.000 zaposlenih. Pouzdani smo partner Atlassiana, Microsofta, SAPa i Cisca.

GET su osnovali inženjeri sa željom da izgrade kompaniju koja se neprekidno radi na tome da unapredi svoje proizvode i kvalitet usluge. Iza nas je veliki broj uspešnih projekata u domenima automoto industrije, logistike, bankarstva i maloprodaje. Sa klijentima, kao i sa našim zaposlenima negujemo dugoročnu saradnju i poverenje i kontinualni razvoj.

Mi smo GET. I rastemo zajedno kao tim.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Software Developer

Beograd  • Rok: 19.10.2019

Experience in either Microsoft C# or Java. SQL (Oracle, Microsoft SQL Server, MySql or other relational database). Eclipse/NetBeans, Visual Studio or other development tool... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Engineer

Beograd  • Rok: 21.09.2019

Approaches a product with the attitude that the product is already broken - it has defects and it is their job to discover them. Assumes the product or system is inherently flawed and it is their job to ‘illuminate’ the flaws... (pročitaj oglas)

Senior Finance Controller

Beograd  • Rok: 13.09.2019

Develops annual budgets and financial plans for the company based on research and data reports... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES
Adresa
Palmira Toljatija 5, Beograd
Datum osnivanja
30.11.2007.
PIB
105352240
Matični broj
20357665
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE I INŽENJERING GLOBAL ENGINEERING TECHNOLOGIES DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD - NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Bojan Jovičić - Direktor
Nenad Jovičić - Direktor
Aleksandar Vujisić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija