O kompaniji
9
Iskustva
4
Plate
Poslovi
Generali Osiguranje Srbija a.d.o logo

Generali Osiguranje Srbija a.d.o

4.3

O nama

Pitaš se zašto bi baš Generali tim bio pravi tim za tebe?

Timski duh je naš glavni pokretač. Bez obzira na naša različita interesovanja, direkcije i timove u kojima radimo, naš talenat i želja za napredovanjem u poslu kojim se bavimo nas spaja i oblikuje kroz sve što radimo zajedno. To nije samo kroz posao, već i kroz sportske događaje i humanitarne akcije u koje se vrlo rado uključujemo.

Naš radni prostor je naše ogledalo. Veoma smo ponosni što radimo u savremenim, modernim i lepim poslovnim prostorima širom Srbije, koje ukrašavamo svojom vedrinom, otvorenošću i pozitivnim pristupom. Uslovi u kojima radimo nam omogućavaju brzinu i efikasnost u poslu, a pre svega čine da se osećamo prijatno, lagodno i sigurno na svom radnom mestu. Zbog čega je to važno? Zato što taj spoj efikasnosti i zadovoljstva prvo primete oni koji su nam u poslu najbitniji … naši klijenti.

Kombinovani način rada je nešto čemu posvećujemo posebnu pažnju i na šta smo jako ponosni. Nema svako od nas isti ritam života i nismo jednako efikasni u svakom delu dana i na svakom mestu. Fleksibilno radno vreme i mogućnost rada iz kancelarije, od kuće ili sa lokacije koja nam u datom trenutku najviše odgovara, značajno doprinosi našoj boljoj organizaciji, a samim tim i efikasnosti. Poranićeš i doći u 7 sati ujutru u kancelariju, da bi u 15h bio gotov tvoj radni dan? Odmorićeš ujutru malo duže, početi sa radom od kuće u 9i30 i tako odmorno dočekati novi radni dan? Izbor je tvoj.

Šansu kod nas mogu da dobiju svi. Pružamo priliku mladim ljudima koji nemaju radnog iskustva i tek su završili školovanje. Svake godine im dajemo mogućnost da dođu na tromesečnu letnju praksu u našoj kompaniji, a mnogi od njih su je u prethodnom periodu iskoristili na najbolji mogući način i postali deo našeg tima.

Zašto Generali tim? Zato što podstičemo inovativnost, ideje i inicijative, motivišemo te i pružamo ti priliku da razviješ svoje potencijale.

Možeš nas pronaći i na društvenim mrežama: instagram ili youtube i facebook. 

Sertifikovani Poslodavac Partner 2022

Beneficije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Sport i rekreacija

Porodica i roditeljstvo

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Zdravlje

Rad od kuće

Fleksibilno radno vreme

Naši ljudi

Ana Barbul

Tehnički tim lider

Ivana Subotić

Menadžer za neživotna osiguranja

Žarko Stupar

Kontrolor (finansijski analitičar)

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

> 1000

Profit i Prihod

Proces selekcije

Dugogodišnji stav naše kompanije je da su ljudi najvažniji resurs kompanije. Osnovni zadaci kadrovske politike su primanje, stvaranje i zadržavanje najboljih ljudi, kao i njihovo usmeravanje ka ostvarivanju definisanih ciljeva kompanije. Kadrovska politika je jasno orijentisana ka aktivnom doprinosu ostvarenju ciljeva kompanije, spremna da se stalno prilagođava tržištu i strategiji kompanije i jednostavna za implementaciju.

 

Osnovne karakteristike koje tražimo u kandidatu jesu sposobnost brzog uklapanja i prilagođavanja stalnim promenama u okruženju, timu i radnom mestu, samostalnost i sposobnost preuzimanja inicijative, profesionalizam u poslu i želja za identifikovanjem sa kompanijom.


 
 

Kontakt

Vladimira Popovića 8 11 070 Novi Beograd, Srbija
011 222 0 555