O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

GDC Development je osnovan 2020 (bivši N-DEV) kao jedan od tehničkih ogranaka GDC grupacije, digitalne marketing kompanije. U GDC Development-u gradimo infrastrukturu koja podržava neke od najuspešnijih platofmi za digitalni marketing u i-gaming industriji.

Mi smo mali tim sa velikim ambicijama. Svaki član tima donosi različite prednosti i specijalitete, ali i dalje nas spaja ljubav prema rešavanju problema i želja za novim izazovima. Koristimo agilan pristup za postizanje rezultata i odbijamo da budemo ograničeni ustaljenim strukturama i hijerarhijama.

Trenutno imamo 8 zaposlenih na pozicijama programera i testera. Sedište firme je u novoizgrađenim kancelarijama u okviru tržnog centra "Prozivka" u Subotici.

Tech stack

WordPress PHP Jenkins AWS GTM jQuery MariaDB Cucumber Python JavaScript

Beneficije

Podršaka akademskoj karijeri

Hibridni model rada

Bonusi

Privatno zdravstveno osiguranje

Sistematski preventivni pregledi

Biblioteka

Domaće i međunarodne konferencije

Team buliding aktivnosti u zemlji

Team building aktivnosti u inostranstvu (2-3 puta godišnje)

Proces selekcije

1. Aplikacija - Popunite prijavu za posao da biste započeli razgovor. Pored aplikacije preko oglasa za posao, prihvatamo i otvorene prijave, slobodno pošaljite svoju biografiju ako želite da budete deo našeg tima čak i ako ne oglašavamo aktivno radno mesto za koje ste zainteresovani.

2. Upoznavanje - Nakon što pregledamo vašu biografiju i prijavu, želeli bismo da iskoristimo priliku da saznamo šta vas pokreće. Bićete pozvani da se upoznate licem u lice sa nekim ključnim članovima tima, a mi ćemo dogovoriti intervju, bilo lično ili daljinski, da vidimo kako biste se uklopili u timsku kulturu.

3. Prikazivanje veština - U zavisnosti od pozicije, od vas će možda biti zatraženo da izvršite tehnički zadatak kako biste pokazali svoj talenat. Ovo je Vaša prilika da zablistate i pokažete nam od čega ste napravljeni. Nakon uspešnog zadatka bićete pozvani na tehnički intervju sa našim tehničkim direktorom i vodećim programerima.

4. Ponuda - Ako nas impresionirate tokom tehničkog intervjua, želeli bismo da razgovaramo o Vašim očekivanjima i kreiramo našu ponudu za posao kako bismo vam poželeli dobrodošlicu.

Kontakt