O kompaniji
27
Iskustva
14
Plate
1
Poslovi
Finbet d.o.o. logo

Finbet d.o.o.

4.4 101-250

O nama

Vrhunski softverski inženjering suočava se sa brojnim izazovima. Mi te izazove pretvaramo u najsavremenija poslovna rešenja.

Osnovani smo 2013. kao tehnološki partner britanske kompanije Fincore. Od finansijskog sektora, investicionog bankarstva, svemirske industrije, do industrije sportskog klađenja, igara na sreću i biometrijskih platformi podržanih AI tehnologijom, sofver koji razvijamo predstavlja srce poslovanja brojnih vodećih svetskih institucija i kompanija.

Naš uspeh leži u vrhunskom inženjerskom znanju, hrabrosti da se suočimo sa izazovima i kreativnosti da izazove pretvorimo u najsavremenija rešenja u industriji, a naša najveća nagrada su zadovoljni zaposleni i klijenti.

Humani smo, prirodni i razumni ljudi kojima su zdravlje i porodica na prvom mestu. To nikada ne dovodimo u pitanje. Ne držimo štopericu i ne šaljemo mejlove van radnog vremena, ali očekujemo da se posao završi kvalitetno i u roku.

Bilo da si junior na početku karijere, ili senior sa iskustvom, ako ti je cilj da sa uživanjem radiš na projektima koji menjaju industriju, stičeš nova domenska i tehnološka znanja i budeš fer nagrađen za svoj doprinos - mi smo mesto za tebe!

Transparentno ćemo ti reći sve o procesu regrutacije, zaradi i benefitima. Ono što obećamo, to i ispunimo, zato nam piši na hr@fincore.com!

Tech stack

Python Node.js C++ NginX Apache Kafka Golang Java Microsoft Visual Studio .NET Core Microsoft Azure Amazon RDS PostgreSQL Oracle DB Angular Bootstrap ElasticSearch Jenkins Puppet Rundeck Docker Kubernetes SonarQube Git Linux

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje


Mogućnost dodatnog usavršavanja

• Stručne edukacije za zaposlene

• Časovi stranih jezika

FitPass program


Timska druženja i putovanja


APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt