FSD d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

FSD razvija složene veb aplikacije na bazi standardizovanih procesa, gde svaki član tima ima mogućnost da se profesionalno razvija i koristi najnovije tehnologije. Naš razvojni tim je fokusiran na krajnji proizvod kroz kvalitet izrade samog koda, kao i vremenske rokove i budžet. Kompanija poseduje sertifikate ISO 9001 i ISO 27001. Članovi tima se pažljivo biraju za svaki projekat u odnosu na znanje i iskustvo koje poseduju, a uspešnoj realizaciji projekta u velikoj meri doprinosi prisustvo softver inženjera i arhitekata u kancelarijama klijenta, pomažući im da unaprede svoje poslovne procese i smanje troškove poslovanja.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Magento Developer

Novi Sad

Minimum 3 years of experience in PHP development. Excellent knowledge of OOP. Solid knowledge and understanding of Magento functionality and capabilities... (pročitaj oglas)

Senior / Medior Linux System Administrator

Novi Sad  • Rok: 03.04.2019

A minimum of 3 years experience required in server administration under Linux operating system. Good knowledge of TCP/IP networking. Experience in Nginx, MySQL, DNS and PHP, configuration, deployment, maintenance and monitoring... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
FSD
Adresa
Bulevar Kralja Petra Prvog 30
Datum osnivanja
09.11.2010.
PIB
106830765
Matični broj
20688521
Poslovni naziv
FSD DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Mitrović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija