O kompaniji
3
Iskustva
Plate
3
Poslovi
FINcode d.o.o. logo

FINcode d.o.o.

4

Iskustva

4 50%

Menadžment kompanije

4.5

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4
Intervju
30.05.2024
Pozitivno iskustvo

Programer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Brzo i koncizno, ceo proces je trajao 3 dana (od inicijalnog kontakta do ponude), uz 2 intervjua (online poziva), bez previše komplikovanja i nepotrebnih koraka. Prvi korak je inicijalno upoznavanje firme i kandidata, kao i procena vašeg znanja i iskustva, praćen kratkim "live coding" zadatkom koji traje 2-3 sata. Sveukupno, intervju ne oduzima vreme bez potrebe, kao u nekim drugim firmama.
Korisno? 7
Iskustvo
30.05.2024
5 Preporučuje

Programer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Sve ukupno, jako pozitivno iskustvo. Firma je relativno mlada (ali sa stabilnim dugoročnim projektima), u timu radi mali broj ljudi, što donosi ogromne mogućnosti za napredovanjem i dokazivanjem, ali i veliku odgovornost u isto vreme (treba biti spreman na to). Dodatni benefiti: privatno zdravstveno osiguranje, FitPass, atraktivna kancelarija i radni prostor, i najvažnije: fleksibilno radno vreme sa mogućnošću rada od kuće.

Zamerke

Eventualna zamerka je da su neki administrativni i organizacioni procesi, kao što su odobravanje godišnjeg odmora i pravilnici/procedure, komplikovani (iz opravdanih razloga, ali ipak komplikovani).

Tehnologije

Python PostgreSQL NodeJS ReactJS TypeScript
Korisno? 7
Iskustvo
25.04.2024
Potvrđen Linkedin identitet
3 Ne preporučuje

Progamer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Vode racuna o zaposlenima na visem nivou i sloboda u biranju tehnologija, upravni odbor dobri ljudi, kao i sve pratece stvari uz platu, zdravstveno bonusi itd. Projekti zanimljivi i trajni.

Zamerke

Velika zamerka i skoro ponistava sve ovo pozitivno, ako niste spremni da zanemarite sebe potpuno i da se naviknete da nemate svoje misljenje zaobilazite u sirkom krugu. Ako Vam to nije bitno nego posao i novac ovo je idealno za Vas.

Tehnologije

Angular
Korisno? 5

Odgovor kompanije

Hvala vam što ste podelili povratne informacije. Sve komentare shvatamo ozbiljno i posvećeni smo održavanju transparentnog dijaloga sa poštovanjem sa našim sadašnjim i bivšim zaposlenima. Žao nam je što čujemo da vaše iskustvo sa nama nije bilo tako pozitivno kao što mi težimo. Međutim, verujemo da neke od tačaka koje ste spomenuli ne odražavaju tačno stvarnost naših praksi i politika na radnom mestu. Nastojimo da stvorimo podsticajno i pošteno okruženje za sve naše zaposlene i redovno revidiramo našu praksu kako bismo osigurali da su u skladu sa ovom obavezom. Ako je tokom vašeg vremena sa nama bilo određenih problema za koje smatrate da nisu rešeni, preporučujemo vam da nam se obratite direktno. Uvek smo otvoreni za konstruktivne povratne informacije i težimo da stalno unapređujemo naše radno mesto. Želimo vam sve najbolje u budućim poduhvatima.
Korisno? 0