ExchangeLeads Inc.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ExchangeLeads je kompanija koja se bavi razvojem softvera za razmenu podataka između kompanija (B2B Marketing software).

Njihova tehnologija nudi precizne podatke kako bi se vaš tim prodaje mogao fokusirati na prodaju i kako ne bi gubio sate vremena dnevno.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Full Stack Developer

Remote  • Rok: 22.04.2020

More than 5 years of experience as a backend developer (PHP). Experience with NoSQL/BigData (MongoDB, Cassandra, ElasticSearch is a plus). Experience with Web Services (REST). Experience with Apache... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija