O kompaniji
26
Iskustva
11
Plate
Poslovi
Euronet Services d.o.o. logo

Euronet Services d.o.o.

3.8 101-250

Iskustva

3.8 83%

Menadžment kompanije

3

Beneficije

3.3

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

4.2

Zadovoljstvo projektima

3.2

Mogućnost napredovanja

2.5
Intervju
21.04.2024

CL1 Monitoring Analyst

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi razgovor sa devojkom iz HR-a i dva menadzera prosao ok, par pitanja iz opsteg poznavanja rada na racunaru, drugi deo razgovora na engleskom o random temama. Drugi razgovor nedelju dana kasnije sa sefom preko Teams-a.
Korisno? 0
Iskustvo
21.04.2024
4 Preporučuje

CL1 Monitoring Analyst

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Redovna plata, spot bonusi

Zamerke

Sporo resavanje problema, mikromenadzment, prelazak u druge timove pod znakom pitanja

Korisno? 0
Intervju
19.03.2024
Pozitivno iskustvo

QA Specialist

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 7 nedelja

Kako je izgledao proces

Први круг је био ХР интервју. Стандардна питања о претходном искуству, пријатан разговор. Одмах након њега је био тест из логочких задатака и основа познавања sql и linux. Неколико недеља касније је био технички интервју са тим лидовима, питања такође из sql, linux, али и о досадашњем искуству, начину рада, комуникацији са другим члановима тима и сл. У трећем кругу је био разговор са вишим менаџером тима који је у суштини представљао скраћену верзију техничког интервјуа. Неколико недеља касније стигла је понуда. Процес је трајао мало дуже него што је то случај у ИТ индустрији, али је свакако био темељан и коректан.

Pitanja sa intervjua

  • На који начин си комуницирао са девелоперима ако откријеш баг?
  • Које основне sql упите знаш?
  • Какав је био начин организације пројеката на којима си радио?
Korisno? 1
Iskustvo
19.03.2024
5 Preporučuje

QA Specialist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Иако не би ово требало да буде похвала, већ нормална ствар коју сви практикују, већ на први поглед дефинисањем уговора се види озбиљност. Закон о раду се максимлно поштује, а права су и шира од законског минимума. У смислу остваривања права узима се целокупно радно искуство, а не само време проведено у фирми. Тимски дух је на изузетно високом нивоу, колеге ће увек изаћи у сусрет за помоћ, руководиоци нису ту само да издају задатке и рокове, већ и да усмере потчињеног, преузму одговорност и зштите свој тим. С обзиром да се ради о компанији која се бави веома "пипавим" стварима, организација рада је озбиљна, помало крута и јасно дефинисана, што мени лично веома одговара, иако некоме може деловати тромо и круто. Нема "лако ћемо" импровизација и "сви смо ми исти, ово је флет организација" филозофије која пуца при појави првиг проблема. Све у свему, добар спој озбиљног приступа раду и одсуства било какве тензије. Нема секташења и смарања о некаквим компанијским културама. Пројекти и сам делокруг рада је веома занимљив и вуче човека да ради даље како би се што више извештио. Поштовање према приватном и слободном времену радника је на високом нивоу. Примања су добра за позицију на којој се налазим.

Zamerke

Нема неких великих замерки, мени се лично не свиђа концепт 'опен спејс' радног простора и повремено се јављају проблеми у згради где се фирма налази.

Tehnologije

MySQL Linux XML
Korisno? 1
Intervju
12.01.2024
Pozitivno iskustvo

IT Help Desk / Support

Prihvatio/la ponudu

Intervju težak

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

HR intervju je bio preko telefona i nije se razlikovao od uobicajenog intervjua sa HR-om. Sledeci korak je bio matematicko-logicki test koji se radio u kancelarijama firme i trajao je nekih 2-3 sata. Poslednji krug je razgovor sa menadzerom tima i global head of support, upoznavanje sa nacinom rada supporta, planovima tima a i firme za buducnost i planovima kandidata za karijerni razvoj.
Korisno? 3
Iskustvo
12.01.2024
Potvrđen Linkedin identitet
3

IT Help Desk / Support

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Balans izmedju zivota i posla, redovna plata, radno vreme.

Zamerke

Lose organizovan onboarding i trening za novozaposlene u okviru tima, adresirano nekoliko puta menadzeru ali bez ikakvih promena. Stari treninzi u losoj rezoluciji i nedefinisanim pojmovima kojih ima previse a pojasnjenja se moraju traziti na sastancima jer kolege nisu u mogucnosti da vam pomazu previse zbog svojih dnevnih zadataka. Rad na arhaicnim tehnologijama moze biti iscrpljujuc i naporan, pogotovo ukoliko nemate podrsku u vidu materijala za ucenje i treninga kako biste savladali sto lakse obimne i arhaicne tehnologije na kojima se radi.

Korisno? 0
Intervju
25.05.2023
Pozitivno iskustvo

Junior Software Developer

Bez ponude za posao

Intervju težak

Uživo intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

U petak, poslednji dan za prijave, sam poslala CV, stigao mi je mejl da u ponedeljak dođem do njihovih kancelarija na testiranje. Test je trajao 1h i 15min, 20ak zadataka, tehnologije C#, JavaScript, CSS i TSQL. Nakon mesec dana mi je stigao odgovor da nisam prošla dalje.

Pitanja sa intervjua

  • 10 zadataka, TSQL upiti, dato je 10ak uvezanih tabela na osnovu kojih se rešavaju upiti
  • 5 zadataka C#, neke klasične stvari, npr proveriti da li je zadata reč palindrom
  • 5 zadataka JavaScript i CSS
Korisno? 6
Iskustvo
28.03.2023
4 Preporučuje

CL1 System Analyst

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Dosta dobrih kolega koje su tu uvek da pomognu, ima i onih drugih, veliki je tim. Atmosfera je generalno ok, od kad je otišlo par mrakača, koji su predugo bili tu, a nisu nigde napredovali i širili svoju negativnu energiju i zastrašivali novajlije. Što se posla tiče, ima da se radi, smene su 12 sati, ali se ne ostaje se duže, predaja smene traje 5 minuta. U proseku se radi 15 smena mesečno, ukupno. Privatno zdravstveno, tim bildinzi svaki drugi-treći mesec (karting, kuglanje, paintbol, kafana...), spot bonusi i godišnji bonus, Udemy kursevi. Menadžment bez nekog većeg pritiska čak i prenaglašeno se trude da pomognu juniorima, ali komunikacija ukupno bi mogla da bude češća i sa nama koji više nismo juniori. U toku je podela tima na 3 dela da se ljudi fokusuraju na neke oblasti i rasterete, a obećavaju i da će se brže napredovati unutar i van tima. Videćemo kad zaživi.

Zamerke

Previše tolerancije prema mrakačima koji znaju da ubiju atmosferu kad si sa njima 12 sati, sreća pa je većina otišla. Nema nekih naričitih benefita u samom ofisu. Samo kafa i voda. Plate bi mogle malo na gore bilo je povećanje pre godinu dana, ali inflacija ga je pojela. Za sad se šuška, ali bi bilo dobro da znamo na čemu smo.

Tehnologije

Jira
Korisno? 9
Intervju
13.02.2023

Monitoring and Technical support analist

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Uživo intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Test na zaokruzivanje (15tak pitanja o opštim stvarima...sta predstavlja C u SQL, šta znači skraćenica VPNs i čemu služi...), prevod nekoliko rečenica na engleski, psihološki test sa odgovorima od 1 do 5. Razgovor sa tri veoma prijatna predstavnika firme. Odgovor da nisam izabran dobio sam na mail nakon 4 dana.
Korisno? 5
Intervju
28.11.2022
Negativno iskustvo

Junior Monitoring Analyst

Bez ponude za posao

Intervju lak

Uživo intervju

Trajalo je 10 nedelja

Kako je izgledao proces

Prvo sam pozvan telefonom i obavesten da sam odabran za razgovor. Jedna od retkih kompanija koja trazi licni dolazak. Otisao na adresu, solidan prostor na finom mestu. Na razgovoru su bili HR i Tech recruiter koji su mi postavili uobicajena pitanja i ophodili se normalno. Nakon toga su dosla dva lika koji su predstavljeni kao "vodje smene". Pokusavali su da mi postave neka tehnicka pitanja (nevezano za poziciju, vec ono sto sam naveo u CV-u), ali bez uspeha. Uglavnom su pricali o tome kako je kompanija jedinstvena po tome sto medju retkima pruza usluge odrzavanja i pracenja transakcija karticama itd. Nista relevantno. Na kraju su me pitali kad bih mogao da pocnem, zahvalili mi sto sam dosao i rekli da ce me neko kontaktirati. Na kraju sam dobio pisani test gde se proverava nivo engleskog i opste stvari iz racunarstva. Posle nekih 2 meseca njihov HR intern mi je poslao mejl da nisam usao u sledeci krug.

Pitanja sa intervjua

  • Kako se postavlja boja u CSS-u
  • Da li sam radio windows server update
Korisno? 1