O kompaniji
17
Iskustva
9
Plate
Poslovi
Erste Bank a.d. Novi Sad logo

Erste Bank a.d. Novi Sad

3

O nama

Mi smo ERSTE, gde Mogućnosti počinju sa MOGU


Zamisli sebe u svetu mogućnosti uz ljude koji te podržavaju, inspirišu i gde možeš da da iskažeš svoju jedinstvenost kreirajući posebnu vrednost za sve naše klijente. 

To je ERSTE.

Mi verujemo u radno okruženje u kojem se neguje zajedništvo, sloboda da stvaramo i gde se slave uspesi. Otvoreni smo prema novim idejama, jer izazove vidimo kao priliku za učenje i razvoj. Kada si deo našeg tima onda uvek imaš nekoga koga možeš da pitaš kako i zašto.

Mi smo Banka za sve one svakodnevne, male i velike stvari. Pomažemo ljudima da sanjaju velike snove, postižu više, ispunjavaju svoja nadanja i razvijaju svoje biznise. Ponosni smo što dugi niz godina kroz volontiranje, finansijsku edukaciju, podršku kulturi i umetnosti, startapima i socijalnim preduzećima, pojedincima i zajednici u celini pokrećemo promene koje menjaju svet na bolje.

Upravo u tome što smo drugačiji, leži naša snaga.

Budi i Ti deo tima koji te podržava, inspiriše i daje slobodu da budeš ono što jesi.

#verujusebe

Priznanja

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikovani Poslodavac Partner

Sertifikat “Employer partner” je garancija da poslodavac ulaže u dobrobit zaposlenih i obezbeđuje mogućnosti za ostvarivanje najboljih performansi.

Beneficije

Zdravlje za tebe

Erste zaposlenima je omogućeno privatno zdravstveno osiguranje, bolovanje do 5 radnih dana preko privatnih klinika, neograničena anonimna psihološka podrška.

Edukacija, profesionalni razvoj

Kao zaposleni Erste banke, pohađamo obuke, radionice, seminare, konferencije i vebinare - bilo da su organizovani u okviru Erste banke, Erste Grupe ili eksterno.

Porodica i roditeljstvo

Važno nam je da praznike slavimo u krugu porodice, pa zato u prazničnim danima okupljamo decu zaposlenih na zajedničko druženje i poklanjamo vaučere za kupovinu igračaka.

Fleksibilno radno vreme

U zavisnosti od pozicije na kojoj radimo, postoji opcija kliznog radnog vremena.

Rad od kuće

Pored rada u office landscape prostoru, Erste tim ima mogućnost rada od kuće, za koleginice i kolege čija priroda posla to dozvoljava.

Nagrade, bonusi, pokloni

Cenimo iskustvo naših zaposlenih, pa tako nagrađujemo sve jubilarce - neki od nas su proslavili 30, pa čak i 40 godina rada u Banci. Pored jubilarne nagrade, za ovu posebnu priliku dobijamo i slobodan dan.

Naši ljudi

Katarina Jovanović

Šef odeljenja kontrolinga poslovnih linija - Data Steward

Radmila Božidar

Direktorka direkcije digitalnog bankarstva

Mateja Bartok

Junior System Engineer

Sabrina Cacko

Senior poslovni analitičar

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt