EXEFEED


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovni proizvod EXEFEED-a je kvota. EXEFEED je kompanija čija je osnovna delatnost distribucija kvota i aplikacija za sportsko klađenje sa ciljem poboljšanja rada njihovih klijenata, kako na planu profita tako i na bazi turnovera. 

EXEFEED čine profesionalci koji su jako dugo u betting biznisu. Sa druge strane tu je iskusan i pouzdan IT tim koji je ključna podrška razvoju kompanije.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Web dizajner

Beograd  • Rok: 22.09.2019

Visoko izrazena estetika, Sposobnost za samostalan i timski rad u dinamicnom okrizenju, Sposobnost za samoorganizaciju i rad na vise projekata istovremeno... (pročitaj oglas)

Linux Sistem Administrator

Beograd  • Rok: 22.09.2019

Exefeed d.o.o.: Linux Sistem Administrator. Minimum 3 godine iskustva. Aktivno korišćenje Linux operativnih sistema. Poznavanje nekih od servisa (instalacija, konfiguracija, menadžment): apache, tomcat, mysql, redis, rethink, cassandra... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Slanački put 37b, 11000 Beograd
Datum osnivanja
15.09.2014.
PIB
108671799
Matični broj
21045608
Poslovni naziv
EXEFEED DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
7112 Inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Sarić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija