EXECOM

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

  (9 utisaka)
78% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

4.1
mogućnost napredovanja

4.4
balans između karijere i privatnog života

React Front End Developer

Boris I., Remote
alert_common_login_msg bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kratak test sposobnosti koriscenja pretrazivaca u svrhu pronalazenja odgovora na pitanja vezana za HTML, Css i JavaScript. Nakon polozenog ovog inicijanog testa, dobijam projekat u React-u, ni malo naivan, ali zelim da naglasim svrsishodan, u smislu da kompanija moze da proceni da li kandidat poseduje znanje iz trazenih tehnologija. Mala primedba, da je mozda malo vremena bilo, obzirom da se radilo o junior React Front End Developeru. Sve u svemu imao sam kardinalne greske u radu sa GIT version controlom, iako sam projekat priveo kraju. Jos jedna pohvala na racun devojaka zaposlenih u HR, maksimalno ljubazne i azurne i dobra strana Execoma je sto posle 6 meseci nema prepreka da se kandidat ponovo prijavi.

utisak sa intervjua postavljen: 09.10.2020.

Front End Developer (posao ili praksa)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju i testiranje: test se radi na laptopu, dozvoljeno korisćenje interneta za frontend poziciju, za backend nije. Nakon položenog testa radi se zadatak od kuće 7 dana, nakon toga ide tehnički intervju. Sve u svemu, pozitivno iskustvo, devojka koja radi kao HR je veoma prijatna i ljubazna. Razgovor sa njom je bio opušten, postavljala je standardna pitanja tipa "zašto si odlučio da upišeš baš taj smer koji si studirao", ali i druga pitanja manje vezana za posao (small talk). Mana im je što primaju kandidate za praksu unapred, pa postoji ogromna lista čekanja.

utisak sa intervjua postavljen: 03.11.2019.

Software Developer

Milos B.
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastoji iz dva kruga. U prvom krugu se radi pismeni OOP test i razgovor sa HR-om. U drugom krugu tehnički intervju sa senior developerom u trajanju od oko sat vremena. Na tom tehničkom intervjuu sam odgovorio na 90 posto pitanja tačno i sve je izgledalo kao da sam zadovoljio. Nakon nedelju dana mi stiže mejl gde mi čestitaju na uspešnom testiranju, ali da, nažalost, trenutno nemaju otvorenu poziciju i projekat na koji bi mogli da me ubace, te da se strpim neko vreme. Što je najgore od svega, poverovao sam im i čekao da se ukaže prilika naredna 3 meseca. 4 meseca nakon mog "uspešno prođenog testiranja" vidim da organizuju jednomesečnu praksu za poziciju na koju sam konkurisao. Na tu praksu sam se takođe prijavio čisto da vidim da li bi me primili i da li stvarno nije bilo otvorenog mesta za mene ranije. Naravno, ni na praksu me nisu pozvali, tako da nemam ništa pozitivno da kažem za ovu kompaniju. Laži, neprofesionalizam i gubljenje tuđeg vremena i živaca.

utisak sa intervjua postavljen: 23.04.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Execom je kompanija posvećena razvoju kompleksnih softverskih rešenja. Osnovan 1995. godine, Execom svojom uslugom pokriva celokupni ciklus razvoja softvera — od ideje i dizajna do produkcije, testiranja i održavanja kompleksnih softverskih rešenja. 

Pod svojim krovom Execom okuplja preko 130+ IT inženjera sa širokim spektrom poznavanja različitih tehnologija kao što su C#, Java, C++, JavaScript, Swift, Objective C, kao i višedecenijskim iskustvom u testiranju softvera, oblikovanju klijentskih procesa i poslovnoj analizi. Kompanijski portfolio primarno čine tehnički izazovni dugoročni projekti u profesionalnim oblastima kao što su telekomunikacije, finansije i bankarstvo, hemijska industrija, transportni sistemi itd. Execomovi projekti realizuju se uz poštovanje najviših standarda i sertifikata za globalnu klijentelu koju čine kompanije iz Holandije, Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Švajcarske, SAD, Belgije, Austrije itd. 

Execom je aktivno investiran u profesionalni razvoj svojih zaposlenih kroz interne prezentacije, radionice i tehničke klubove, kao i eksterne obuke i usavršavanja, posete konferencijama itd. Pored toga, zaposlenima su omogućene raznovrsne timske aktivnosti i benefiti usmereni ka zdravom životnom stilu i postizanju adekvatne ravnoteže između profesionalnog i privatnog života. Kompanija nudi i klizno radno vreme (sa dolaskom između 7h i 10h), kao i opciju rada od kuće pet dana mesečno. 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXECOM
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 50
Datum osnivanja
22.01.1997.
PIB
101690600
Matični broj
08649588
Poslovni naziv
EXECOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Project Manager

1 plata
1500 EUR / mesečno
1500 1500

QA Specialist

1 plata
1100 EUR / mesečno
1100 1100

Software Developer

4 plate
1125 EUR / mesečno
600 1700
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija