EXECOM

Ti si predstavnik ove kompanije?

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Project Manager
  1 plata
  1500 EUR / mesečno
  1500 1500

  QA Specialist
  1 plata
  1100 EUR / mesečno
  1100 1100

  Software Developer
  5 plata
  1080 EUR / mesečno
  600 1700

 • Ti si predstavnik ove kompanije?

  Bulevar vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad, Srbija
  učitavanje...
  učitavanje...

  Od sada možeš da porediš kompanije

  75 osoba prati ovu kompaniju
  PIB: 101690600
  Matični broj: 08649588
  Broj zaposlenih: 51-200
  Predstavništvo u Srbiji: Bulevar vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad
  Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


  Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

  Execom je kompanija posvećena razvoju kompleksnih softverskih rešenja. Osnovan 1995. godine, Execom svojom uslugom pokriva celokupni ciklus razvoja softvera — od ideje i dizajna do produkcije, testiranja i održavanja kompleksnih softverskih rešenja. 

  Pod svojim krovom Execom okuplja preko 130+ IT inženjera sa širokim spektrom poznavanja različitih tehnologija kao što su C#, Java, C++, JavaScript, Swift, Objective C, kao i višedecenijskim iskustvom u testiranju softvera, oblikovanju klijentskih procesa i poslovnoj analizi. Kompanijski portfolio primarno čine tehnički izazovni dugoročni projekti u profesionalnim oblastima kao što su telekomunikacije, finansije i bankarstvo, hemijska industrija, transportni sistemi itd. Execomovi projekti realizuju se uz poštovanje najviših standarda i sertifikata za globalnu klijentelu koju čine kompanije iz Holandije, Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Švajcarske, SAD, Belgije, Austrije itd. 

  Execom je aktivno investiran u profesionalni razvoj svojih zaposlenih kroz interne prezentacije, radionice i tehničke klubove, kao i eksterne obuke i usavršavanja, posete konferencijama itd. Pored toga, zaposlenima su omogućene raznovrsne timske aktivnosti i benefiti usmereni ka zdravom životnom stilu i postizanju adekvatne ravnoteže između profesionalnog i privatnog života. Kompanija nudi i klizno radno vreme (sa dolaskom između 7h i 10h), kao i opciju rada od kuće pet dana mesečno. 

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

    (9 utisaka)
  78% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

  5
  4
  3
  2
  1
  4.3
  Beneficije

  5
  4
  3
  2
  1
  4.1
  Mogućnost napredovanja

  5
  4
  3
  2
  1
  4.4
  Balans između karijere i privatnog životaa

  React Front End Developer

  Boris I., Remote
  bez ponude za posao
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 1 nedelju
  Kako je izgledao proces
  Kratak test sposobnosti koriscenja pretrazivaca u svrhu pronalazenja odgovora na pitanja vezana za HTML, Css i JavaScript. Nakon polozenog ovog inicijanog testa, dobijam projekat u React-u, ni malo naivan, ali zelim da naglasim svrsishodan, u smislu da kompanija moze da proceni da li kandidat poseduje znanje iz trazenih tehnologija. Mala primedba, da je mozda malo vremena bilo, obzirom da se radilo o junior React Front End Developeru. Sve u svemu imao sam kardinalne greske u radu sa GIT version controlom, iako sam projekat priveo kraju. Jos jedna pohvala na racun devojaka zaposlenih u HR, maksimalno ljubazne i azurne i dobra strana Execoma je sto posle 6 meseci nema prepreka da se kandidat ponovo prijavi.

  Front End Developer (posao ili praksa)

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  bez ponude za posao
  Intervju lak
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 2 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Prvi intervju i testiranje: test se radi na laptopu, dozvoljeno korisćenje interneta za frontend poziciju, za backend nije. Nakon položenog testa radi se zadatak od kuće 7 dana, nakon toga ide tehnički intervju. Sve u svemu, pozitivno iskustvo, devojka koja radi kao HR je veoma prijatna i ljubazna. Razgovor sa njom je bio opušten, postavljala je standardna pitanja tipa "zašto si odlučio da upišeš baš taj smer koji si studirao", ali i druga pitanja manje vezana za posao (small talk). Mana im je što primaju kandidate za praksu unapred, pa postoji ogromna lista čekanja.

  Software Developer

  Milos B.
  bez ponude za posao
  Intervju srednje težine
  negativno iskustvo
  Kako je izgledao proces
  Proces selekcije se sastoji iz dva kruga. U prvom krugu se radi pismeni OOP test i razgovor sa HR-om. U drugom krugu tehnički intervju sa senior developerom u trajanju od oko sat vremena. Na tom tehničkom intervjuu sam odgovorio na 90 posto pitanja tačno i sve je izgledalo kao da sam zadovoljio. Nakon nedelju dana mi stiže mejl gde mi čestitaju na uspešnom testiranju, ali da, nažalost, trenutno nemaju otvorenu poziciju i projekat na koji bi mogli da me ubace, te da se strpim neko vreme. Što je najgore od svega, poverovao sam im i čekao da se ukaže prilika naredna 3 meseca. 4 meseca nakon mog "uspešno prođenog testiranja" vidim da organizuju jednomesečnu praksu za poziciju na koju sam konkurisao. Na tu praksu sam se takođe prijavio čisto da vidim da li bi me primili i da li stvarno nije bilo otvorenog mesta za mene ranije. Naravno, ni na praksu me nisu pozvali, tako da nemam ništa pozitivno da kažem za ovu kompaniju. Laži, neprofesionalizam i gubljenje tuđeg vremena i živaca.
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
  Pročitaj arhivirane recenzije

  Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

  Naziv
  EXECOM
  Adresa
  Bulevar vojvode Stepe 50
  Datum osnivanja
  22.01.1997.
  PIB
  101690600
  Matični broj
  08649588
  Poslovni naziv
  EXECOM DOO NOVI SAD
  Delatnost kompanije
  6201 Računarsko programiranje
  Pravna forma
  Društvo sa ograničenom odgovornošću
  Zakonski zastupnici
  Branko Milikić - Direktor
  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju EXECOM sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža
  Facebook LinkedIn Google

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška