EXECOM

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


77 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 101690600
Matični broj: 08649588
Broj zaposlenih: 51-200
Predstavništvo u Srbiji: Bulevar vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Execom je kompanija posvećena razvoju kompleksnih softverskih rešenja. Osnovan 1995. godine, Execom svojom uslugom pokriva celokupni ciklus razvoja softvera — od ideje i dizajna do produkcije, testiranja i održavanja kompleksnih softverskih rešenja.

Pod svojim krovom Execom okuplja preko 130+ IT inženjera sa širokim spektrom poznavanja različitih tehnologija kao što su C#, Java, C++, JavaScript, Swift, Objective C, kao i višedecenijskim iskustvom u testiranju softvera, oblikovanju klijentskih procesa i poslovnoj analizi. Kompanijski portfolio primarno čine tehnički izazovni dugoročni projekti u profesionalnim oblastima kao što su telekomunikacije, finansije i bankarstvo, hemijska industrija, transportni sistemi itd. Execomovi projekti realizuju se uz poštovanje najviših standarda i sertifikata za globalnu klijentelu koju čine kompanije iz Holandije, Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske, Švajcarske, SAD, Belgije, Austrije itd.

Execom je aktivno investiran u profesionalni razvoj svojih zaposlenih kroz interne prezentacije, radionice i tehničke klubove, kao i eksterne obuke i usavršavanja, posete konferencijama itd. Pored toga, zaposlenima su omogućene raznovrsne timske aktivnosti i benefiti usmereni ka zdravom životnom stilu i postizanju adekvatne ravnoteže između profesionalnog i privatnog života. Kompanija nudi i klizno radno vreme (sa dolaskom između 7h i 10h), kao i opciju rada od kuće pet dana mesečno.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
3.5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.5
Balans između karijere i privatnog životaa

software developer

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra atmosfera,
dugorocni projekti,
Timski budžet,
razne pogodnosti
mogucnost napredovanja
Zamerke kompaniji
Legacy projekti (zastarele tehnologije)
preporučujem

Software developer

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Raznolikost projekata, ozbiljni klijenti. Atmosfera je dobra, dosta mladih, ali i starijih kolega. Kompanija je dosta fleksibilna i izlazi u susret svojim zaposlenima.
Zamerke kompaniji
Najveca zamerka je to sto se izvesni ljudi postavljaju na pozicije na kojima nikako ne treba da budu. Izmisljaju se pozicije radi unapredjivanja pojedinaca. Za finansijsko napredovanje se uglavnom mora vuci za rukav. Plate bi mogle biti i vece.
preporučujem

React Front End Developer

Boris I., Remote
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kratak test sposobnosti koriscenja pretrazivaca u svrhu pronalazenja odgovora na pitanja vezana za HTML, Css i JavaScript. Nakon polozenog ovog inicijanog testa, dobijam projekat u React-u, ni malo naivan, ali zelim da naglasim svrsishodan, u smislu da kompanija moze da proceni da li kandidat poseduje znanje iz trazenih tehnologija. Mala primedba, da je mozda malo vremena bilo, obzirom da se radilo o junior React Front End Developeru. Sve u svemu imao sam kardinalne greske u radu sa GIT version controlom, iako sam projekat priveo kraju. Jos jedna pohvala na racun devojaka zaposlenih u HR, maksimalno ljubazne i azurne i dobra strana Execoma je sto posle 6 meseci nema prepreka da se kandidat ponovo prijavi.
Pitanja sa intervjua
 • Mislim da nema potrebe, pitanja su vezana za osnove html, css i javascript

Front End Developer (posao ili praksa)

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju i testiranje: test se radi na laptopu, dozvoljeno korisćenje interneta za frontend poziciju, za backend nije. Nakon položenog testa radi se zadatak od kuće 7 dana, nakon toga ide tehnički intervju. Sve u svemu, pozitivno iskustvo, devojka koja radi kao HR je veoma prijatna i ljubazna. Razgovor sa njom je bio opušten, postavljala je standardna pitanja tipa "zašto si odlučio da upišeš baš taj smer koji si studirao", ali i druga pitanja manje vezana za posao (small talk). Mana im je što primaju kandidate za praksu unapred, pa postoji ogromna lista čekanja.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXECOM
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 50
Datum osnivanja
22.01.1997.
PIB
101690600
Matični broj
08649588
Poslovni naziv
EXECOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Project Manager
  1 plata
  1500 EUR / mesečno
  1500 1500

  QA Specialist
  1 plata
  1100 EUR / mesečno
  1100 1100

  Software Developer
  5 plata
  1080 EUR / mesečno
  600 1700

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju EXECOM sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška