O kompaniji
21
Iskustva
3
Plate
Poslovi
EMAKINA.RS logo

EMAKINA.RS

5

O nama

Ko je Emakina.RS?

Kompaniju Emakina.RS sačinjava tim stručnjaka zadužen za izradu, održavanje i rad veb-aplikacija na različitim platformama. Najviše se fokusiramo na JavaScript, .NET, Kubernetes, Microservices, PHP, Salesforce, Azure, AWS.

Spektar naših pozicija je šarolik i ne obuhvata samo inženjerske profile, već posedujemo i Business Analyst tim, QA tim, kao i tim Project Manager-a, dizajnera i mnogih drugih.

Na čemu radimo?

Naši projekti su usmereni na kreiranje i održavanje e-prodavnica za svetski poznate brendove kao što su Ecco, Intersport, Rituals, Omron, Stockmann, HEMA, KitchenAid, Bugaboo, Honda, Audi, Bavaria, Barilla, BNP Paribas Cardif, Leffe, Visit Qatar, Visit Brussels, Wolford, i mnoge druge.

Sa kim radimo?

Naše kolege iz Novog Sada i Beograda rade u internacionalnim timovima sa kolegama sa čak 4 kontinenta. Emakina broji više od 1.250 eksperata u 26 kancelarija i 20 država širom planete. 

Koja je naša misija?

Naš snažan rast potvrđuje dugoročnu ambiciju Emakina grupacije da postane jedna od 5 vodećih interaktivnih agencija u Evropi.

Koja je tajna uspeha Emakina.RS?

Naš uspeh leži u zadovoljstvu naših kolega. 

Zato smo prepoznati od strane platforme Infostud Poslovi kao druga među “Top 10 kompanija kojima su ljudi na prvom mestu” u 2021. godini. 

Usavršavanje tehničkih i netehničkih veština naših kolega ne prestaje zahvaljujući radionicama, konferencijama i različitim događajima na kojima delimo znanje i iskustvo, ali takođe ne prestaje ni dobra atmosfera.

Naše kolege imaju priliku da se bolje upoznaju na raznim timskim aktivnostima, happy hour druženjima nakon posla i putovanjima, a takođe i da učine nešto dobro za svoju zajednicu učestvovanjem u društveno odgovornim projektima.

Nekima je Emakina.RS prva stanica nakon studija, neki su došli u naš tim nakon višegodišnjeg iskustva, ali svi su tu kako bi zajedno negovali vrednosti Emakina.RS: kvalitet, timski rad, ispunjenost, odgovornost i poverenje.

U našem timu uvek ima mesta za još talentovanih i proaktivnih kolega i zato bismo voleli da te upoznamo! Predstavi nam se ili pitaj sve što te zanima na jobs@emakina.rs. #BetterTogether

Najbolji IT proces selekcije 2021 - 2. mesto

Tech stack

JavaScript Java Python Node.js HTML CSS ReactJS React native AngularJS .NET Kubernetes Microservices PHP Salesforce Azure AWS

Beneficije

Privatno zdravstvo

Fleksibilan početak radnog vremena

Poslovna putovanja

Happy hour

Book club

Sveže voće i osveženje

Časovi stranih jezika

Stručne edukacije

Timske aktivnosti i putovanja

Joga, teretana, fudbal, košarka i jiujitsu

Učestvovanje u društveno odgovornim projektima

Buddy program

Ravna hijerarhija

Onboarding radionice

Mentorski program

Coaching

Praćenje karijernog razvoja

Naši ljudi

Jelena Todorović

Front-end Lead

Tisa Komadina

Head of QA

Borislav Jekić

Technical & Team Lead

Galerija

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod

Kontakt

Novosadskog sajma 2, 2nd floor 21000 Novi Sad – Serbia
+381 (0)21 6616557