Dialog d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Tadeuška Košćuška 82, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


3 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 100244506
Matični broj: 06904173
Predstavništvo u Srbiji: Tadeuška Košćuška 82, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tokom 25 godina saradnje sa našim korisnicima implementirali smo i integrisali veliki broj raznih IT proizvoda i rešenja. U saradnji sa našim partnerima, posedujemo veliko iskustvo u svim vidovima poslovanja, čime smo osposobljeni da naše korisnike učinimo efikasnim i profitabilnim. Zapravo, mi to činimo svakodnevno. Dialog može obezbediti rešenja svim korisnicima koji zahtevaju mnogo od proizvoda koje koriste – HP / HPE, Microsoft, Linux, Unix, Vmware, Veeam, Cisco, Fujitsu, CA, Epson...

  • optim. odnos karakteristike/funkcionalnost,
  • integracija rešenja,
  • optimalni troškovi.

Naši proizvodi su prilagođeni potrebama najrazličitijih korisnika u raznim granama privrede, istraživačkim i društvenim organizacijama... Upravo to dokazuje pravilno usmerenje poslovnog koncepta DIALOG. Modularnost i potpuna kompatibilnost računarske opreme, sistemske i aplikativne programske opreme, interaktivan rad, jednostavna upotreba i održavanje su najznačajnije karakteristike informacionih sistema koje smo do sada realizovali.

DIALOG zapošljava radnike sa dugogodišnjim stažom i velikim iskustvom u oblasti informatike. Razvijenu i organizovanu službu održavanja čine radnici školovani u sektoru proizvodnje, asembliranja i implementacije računara u školskim centrima HP/HPE i u inostranstvu. Naši kadrovi se i dalje usavršavaju i dodatno obrazuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HP/HPE. Direktan odnos sa svetskim IT liderima danas uslovljava permanentno školovanje naših radnika, kao i praćenje novosti u ponudi, sa ciljem efikasne implementacije novih rešenja na tržištu. Pored toga, tesno sarađujemo sa stalnim spoljnim saradnicima - specijalistima za određene oblasti poslovanja u realizaciji brojnih projekata.

Naši radnici poseduju znanje i metodologiju za uspešnu izgradnju i optimizaciju informacionih sistema, a naši zadovoljni korisnici su neke od najvećih firmi, institucija i ustanova u Srbiji.

Osnovni koncept Dialog-a je izgradnja savremene IT infrastrukture zasnovane na HPE proizvodima, sa instalacijom i održavanjem svetskih sistemskih rešenja.

Razvijena i dobro organizovana služba održavanja, radnici školovani u školskim centrima HPE u delu asembliranja i implementacije, preduslov su i garancija kvaliteta naših usluga. Naši zaposleni se i dalje intenzivno usavršavaju, dodatno obrazuju i certifikuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HPE.

Direktan odnos sa svetskim liderima uslovljava permanentno školovanje, kao i praćenje novina u IT ponudi, sa ciljem efikasne implementacije savremenih rešenja na našem tržištu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Dialog d.o.o.

  (4 utiska)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3
Beneficije

5
4
3
2
1
3.3
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
3
Balans između karijere i privatnog životaa

Sistem Inženjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Profesionalno i direktno što se meni lično svidja. Vidi se da ljudi imaju puno posla i ne žele ništa da ulepšavaju kao većina drugih gde sam bila na razgovoru.

Administrator

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije trajao je oko mesec dana. Najpre su me kontaktirali putem telefona da bi me obavestili da sam ušao u uži krug posle pregledanja biografija. Zatim je usledio sastanak koji je bio grupne prirode. Svako od nas morao je pojedinačno da se predstavi i opiše svoje iskustvo. Dok je trajalo predstavljanje, čovek zadužen za proces selekcije postavljao nam je blic pitanja kojima otkriva ko koliko zna. Zatim je usledio drugi krug razgovora gde sam razgovarao sa jednim čovekom koji se predstavio kao vlasnik firme. Negativno je bilo to što su kasnili i ostavili me da čekam skoro dva sata. Na kraju sam odbio ponudu zbog loših opštih uslova.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DIALOG
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 50
Datum osnivanja
05.08.1993.
PIB
100244506
Matični broj
06904173
Poslovni naziv
DIALOG PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, POSLOVNE USLUGE I KONSLATING DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Crvenkov - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Dialog d.o.o. sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška