Kontakt

Telefon 060/06-23-986
PIB 110132789
MB 21303933
Zaposlenih 20 - 50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

 

Decenter okuplja talentovane i posvećene pojedinace koji, stvarajući na principima decentralizacije, čine internet boljim i kvalitetnijim. Uvereni u ogroman potencijal Web3 pokreta i blockchain tehnologije, želimo da se okružimo ljudima sa kojima delimo istu strast i viziju kako bismo kreirali nova i unapredili postojeća rešenja.

Decenter je progresivna kompanija u kojoj će svaki zaposleni dobiti slobodu i resurse da razvija karijeru uz značajnu materijalnu, edukativnu i kolegijalnu podršku. Pored toga, mi smo i R&D centar i inkubator fokusiran na razvoj proizvoda na Ethereum blockchainu. Podsticajno smo okruženje za programere koji žele da se razvijaju u svim pravcima, radeći na bleeding-edge tehnologijama.

Razvojem na Ethereumu se bavimo od 2017. a naš fokus je oblast decentralizovanih finansija. Poslednje dve godine razvijamo DeFi Saver — bootstrapovan, globalno uspešan proizvod koji omogućava upravljanje mnogim DeFi protokolima u okviru jedne aplikacije.

Kao pioniri Web3 scene u Srbiji želimo da prenesemo globalni uspeh i na lokalnu zajednicu. Pre svega vidimo priliku za bolju organizaciju društvenih i poslovnih aktivnosti uz pomoć blokchain tehnologije. Želimo da stvorimo okruženje u kojem su korisnici vlasnici svojih ličnih podataka i finansija. To je naša vizija društva zasnovanog na decentralizaciji, transparentnosti i inkluzivnosti, koji sinergetski omogućavaju direktno, nesmetano, pravednije učešće u digitalnom svetu.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Decenter

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv DECENTER
Poslovni naziv DECENTER d.o.o. Beograd-Čukarica
Delatnost kompanije 6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Dušana Kvedera 2, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 11.07.2017.
PIB 110132789
MB 21303933
Zakonski zastupnici
Andrej Čvoro - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu