Cyrillic Software

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cyrillic Software

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.5
beneficije

3.5
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Software Developer / DevOps Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad od kuće, interesantni projekti, interesantni timovi, opuštena atmosfera (uglavnom), (relativno) moderne tehnologije i alati.
Zamerke kompaniji
Radno vreme (prilagođeno US vremenskim zonama), početnicima u neku ruku teže za uhodavanje, neredovno update-ovanje instanci servisa i alata.
preporučujem
utisak postavljen: 07.09.2018.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

XSLT/.NET Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Korektna i profesionalna atmosfera
- Dosta prilika da se nauče neke manje uobičajene stvari ( pogotovo iz xsl/xml )
- Iako je rad od kuće, prilično dobra i otvorena komunikacija sa kolegama
Zamerke kompaniji
n/a
preporučujem
utisak postavljen: 25.08.2016.

Consultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces je trajao oko 3 nedelje. Uključivao je prvi inicijalni intervju na engleskom jeziku u trajanju 15 minuta. Zatim je usledio zadatak iz Web-a, a potom i tehnički intervju, takođe na engleskom. Nakon toga razgovor sa klijentom iz Amerike. Ukoliko radite na svojim veštinama i dajete svoj maksimum, nije strašan prolazak.

utisak sa intervjua postavljen: 10.02.2019.

Junior Software Engeneer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd/Serbia
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije je nešto duži nego uobičajeno, ali treba imati u vidu da je veći deo bio plaćeni probni rad, i da se tokom njega nauči dosta iz oblasti koje nisu uobičajene, tako da je i samo iskustvo učestvovanja u procesu prilično korisno. Probni rad nije bio preterano zahtevan ako se radi ozbiljno i svakodnevno. Celo iskustvo bih opisao kao prilicno fer, korektno i prijatno. Prvi korak je kratak telefonski razgovor za procenu engleskog : 2-3 minute razgovora o opštim temama, prethodnom iskustvu itd. Nakon toga bio mi je poslan materijal o XSLT, čije je savladavanje bilo must-do za poziciju. Nakon 7 dana je usledio 45min intervju sa klasičnim pitanjima iz te oblasti. Sledeći korak bio je projekat : kreiranje xslt stylesheet za zadati xml fajl. Uz standardne transformacije u html/xml, za extra poene bilo je potrebno primeniti znanja iz oblasti html/css/js etc. Nakon toga usledio je plaćeni trening/probni rad od mesec dana, sa prilično obimnim projektom i online kursevima/materijalima koje je bilo potrebno savladati za "final interview", koji je bio prilično opušten (prezentovanje projekta i razgovor o njemu). Napomenuo bih da se 99% konverzacije vodi na engleskom.
Pitanja sa intervjua
  • What is identity template and why do we use it?

utisak sa intervjua postavljen: 25.08.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Cyrillic Software INC se bavi izradom i razvojem veb prezentacija, veb aplikacija, vizuelnog identiteta i gotovih namenskih softverskih rešenja u okviru svih oblasti poslovanja. Naša vizija se zasniva na potpunoj satisfakciji i povećanju efikasnosti poslovanja naših klijenata sa korišćenjem našeg softvera. Internacionalno prisustvo naše kompanije, sa središtem u Sjedinjenim Američkim Državama, obezbeđuje softver koji je u skladu sa svetskim IT razvojnim trendovima. Definisanje novih poslovnih strategija i izbor najadekvatnijih softverskih rešenja uz pomoć našeg konsalting tima, unaprediće Vaš način poslovanja i doneti željene rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

DevOps Engineer

Work from home (Serbia)  • Rok: 01.05.2019

Experience with cloud platforms, but ideally with Azure. Understanding of infrastructure provisioning automation and configuration management tools like Chef, Puppet, or Ansible... (pročitaj oglas)

Front End Developer

Work from home (Serbia)  • Rok: 30.03.2019

Experience with writing high-quality, semantic, testable, maintainable, and well-documented code. Experience with MVC JavaScript frameworks - React, Vue, Angular, Ember, etc. Experience with creating highly-performant, optimized websites... (pročitaj oglas)

QA Automation Engineer with Java

Work from home (Serbia)  • Rok: 30.03.2019

Working knowledge of at least one automated testing tool such as Selenium, but other technologies area also accepted... (pročitaj oglas)

Java Web Application Developer

Work from home (Serbia)  • Rok: 29.03.2019

Work with an existing Agile team in all aspects of the SDLC. Create, document, and understand software/system requirements utilizing Agile best practices... (pročitaj oglas)

Systems Engineer

Work from home  • Rok: 27.02.2019

Proven track record of success in installation and maintenance of LINUX-based software. Experience creating automated scripts and software preferred... (pročitaj oglas)

.NET Web Application Developer

Work from home  • Rok: 06.04.2019

ASP.NET, WebApi, ADO.ENT, MVC, and Entity Framework. .NET Standard Libraries, .NET Framework, and .NET Core. Visual Studio, NuGet, msTest, and nUnit... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija