Cyrillic Software

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cyrillic Software

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Software Developer / DevOps Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad od kuće, interesantni projekti, interesantni timovi, opuštena atmosfera (uglavnom), (relativno) moderne tehnologije i alati.
Zamerke kompaniji
Radno vreme (prilagođeno US vremenskim zonama), početnicima u neku ruku teže za uhodavanje, neredovno update-ovanje instanci servisa i alata.
preporučujem
utisak postavljen: 01.12.2018.

Full stack developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Skype intervju sa vlasnikom kompanije, odmah potom tehnicki intervju sa jednim od zaposlenih sa 10-15 pitanja srednje tezine vezanim kako za frontend tako i za backend tehnologije. Momak koji mi je postavljao ova pitanja je bio super, za razliku od vlasnika koji je "sales" lik i pokusava da proda pricu koja bas ne prolazi. Ubrzo nakon toga ponovo intervju sa vlasnikom gde sam dobio ponudu, koja je bila ispod ocekivanja, pogotovo za uslove koji su trazeni. Vlasnik je pokusao da me ubedi kako je bolje da ne budem placen vise od drugih, jer ce me onda ubijati sa poslom itd, bicu pod tenzijom... Odbio sam ponudu, i onda je usledio set poziva i promena ponude, jer mu je ocigledno trebao hitno neko za ovu poziciju, pa je sve izgledalo jos smesnije. Sve u svemu, lose iskustvo i los pristup. Prijatelj je takodje aplicirao, i zavrsilo se na teskim recima i izuzetno losem iskustvu.
Pitanja sa intervjua
  • Opsta pitanja iz Jave, Spring anotacije, Hibernate. AngularJS osnovna pitanja, web app lifecycle, http i rest api...

utisak sa intervjua postavljen: 10.03.2020.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Front End Developer

Nemanja B.
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo sam imao telefonski razgovor sa vlasnikom firme, gde me je dotični gospodin iznapušavao zato što sam ja aplicirao za posao bez prethodnog iskustva. Naime on svakog dana prima barem 10 CV-jeva od takvih kao što sam ja. Rešio je da mi pošalje zadatak jer ako sam dobar onda mogu da idem kod njih na nešto što oni nazivaju "bench" ali za najmanje moguće pare jer ja njemu ne donosim ništa. Kasnije me je kontaktirao putem mejla da proveri da li sam spreman da radim zadatak, gde sam objasnio gospodinu da mi se ne dopada njegov odnos prema potencijalnom zaposlenom i zahvalio se na ukazanoj prilici. Odgovor koji sam dobio je "Ionako nisi dovoljno dobar za ovu firmu, nemoj nikada više da apliciraš za poslove kod mene". Da se razumemo, gospodin nije sa mnom vodio tehnički razgovor da bi znao da li sam dovoljno dobar ili ne.
Pitanja sa intervjua
  • Nismo došli do toga.

utisak sa intervjua postavljen: 31.12.2019.

Full Stack Developer

Igor R., Online
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se zasniva iz nekoliko faza: 1. Razgovor sa vlasnikom firme 2. Tehnički intervju sa jednim od zaposlenih 3. Tehnički intervju sa kompanijom kojoj ćeš biti "iznajmljen"
Pitanja sa intervjua
  • Interface Collection, Security u Springu, Proces autorizacije i autentikacije

utisak sa intervjua postavljen: 09.10.2019.

Front-end Developer

Vladimir J.
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prve nedelje je razgovor sa CEO (na engleskom jeziku), zatim CEO ubrzo šalje zadatak vezan za poziciju za koju se kandidat prijavio. Druge nedelje je tehnički intervju (takođe na engleskom jeziku) i treće nedelje je intervju sa klijentom iz Amerike.
Pitanja sa intervjua
  • Which tools and technologies were you using for your Front-end work? Can you tell me a little bit about one of your projects?

utisak sa intervjua postavljen: 05.06.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Cyrillic Software INC se bavi izradom i razvojem veb prezentacija, veb aplikacija, vizuelnog identiteta i gotovih namenskih softverskih rešenja u okviru svih oblasti poslovanja. Naša vizija se zasniva na potpunoj satisfakciji i povećanju efikasnosti poslovanja naših klijenata sa korišćenjem našeg softvera. Internacionalno prisustvo naše kompanije, sa središtem u Sjedinjenim Američkim Državama, obezbeđuje softver koji je u skladu sa svetskim IT razvojnim trendovima. Definisanje novih poslovnih strategija i izbor najadekvatnijih softverskih rešenja uz pomoć našeg konsalting tima, unaprediće Vaš način poslovanja i doneti željene rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

.NET Web Application Developer

Work from home  • Rok: 10.04.2020

ASP.NET, WebApi, ADO.ENT, MVC, and Entity Framework. .NET Standard Libraries, .NET Framework, and .NET Core. Visual Studio, NuGet, msTest, and nUnit. RESTful APIs. XML/JSON... (pročitaj oglas)

Scrum Master

Work from home  • Rok: 25.01.2020

Has experience in both Kanban and Scrum methodologies, as well as hybrid variations, or Scrumban. Self-organizing, efficient, and able to work in a self-guided manner to produce reportable and repeatable results... (pročitaj oglas)

.NET Web Application Developer

Work from home  • Rok: 21.01.2020

ASP.NET, WebApi, ADO.ENT, MVC, and Entity Framework. .NET Standard Libraries, .NET Framework, and .NET Core. Visual Studio, NuGet, msTest, and nUnit. RESTful APIs. XML/JSON... (pročitaj oglas)

NodeJS Developer

Work from home  • Rok: 21.01.2020

Understanding of web and networking protocols, load balancers, gateways, and cloud services. Experience with different types of database and persistence mechanisms including RDBMS, SQL, and NoSQL technologies... (pročitaj oglas)

Java Backend Developer

Work from home  • Rok: 21.01.2020

SpringBoot, Hibernate, RESTful Services. Core Java, J2EE, Logging, Maven, Eclipse, XML, and JSON. RDBMS/SQL Experience, Data Modeling, MySQL. Understanding and experience with Data Processing... (pročitaj oglas)

Software Engineer - Web Scraping

Work from home  • Rok: 21.01.2020

Experience with different types of database and persistence mechanisms including RDBMS, SQL, and NoSQL technologies as well as different file formats like JSON and XML... (pročitaj oglas)

LAMP Drupal Developer

Work from home  • Rok: 21.01.2020

Web Development skills using HTML, CSS, and JavaScript. Experience and ability to perform custom Drupal Module development. Understanding of Drupal Architecture and Design Concepts... (pročitaj oglas)

QA Analyst

Work from home  • Rok: 14.01.2020

Work with team to document test/acceptance criteria. Work with team to develop test/execution plans for releases. Coordinates and executes tests, document bugs in Jira, and proactively communicate results... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Work from home  • Rok: 14.01.2020

Experience in working with one of the leading Cloud Platforms, specifically Microsoft Azure, AWS, and/or Google Cloud. Technical expertise in networking and cloud deployments... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija