Cubic Corporation

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Cubic Corporation je matična kompanija tri glavna preduzeća, Cubic Transport Sistems (CTS) i Cubic Mission & Performance Solutions (CMPS).

CTS je vodeći integrator plaćanja i informacione tehnologije i usluga za inteligentna putnička rešenja širom sveta.

CMPS je vodeći dobavljač realnih sistema borbene obuke, sigurne komunikacije i umrežavanja i visoko specijalizovanih usluga podrške za vojne i bezbednosne snage SAD i savezničkih država. CMPS takođe pruža umrežene mogućnosti komandovanja, upravljanja, komunikacije, računara, obaveštajne službe, nadzora i izviđanja (C4ISR) za odbrambene, obaveštajne, bezbednosne i komercijalne misije.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija