Credit Agricole Srbija AD Novi Sad

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Credit Agricole Srbija AD Novi Sad

ICT Department Head

Jelena D., Nigde
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 99 nedelja
Kako je izgledao proces
Nemam pojma po kom kriterijumu vrše selekciju. Koliko sam čula od poznanika koji rade na nekim drugim pozicijama u toj banci, za ulazak u banku je potrebna debela veza (o zar je to moguće u ovoj zemlji). Nisam čak ni kurtuaznom porukom odbijena. Takvi su i prema svojim klijentima.

utisak sa intervjua postavljen: 22.08.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Crédit Agricole banka Srbija je univerzalna banka, članica francuske bankarske grupe Crédit Agricole koja se na osnovu 125 godina iskustva pozicionirala kao vodeća banka za rad sa stanovništvom u Evropi. Pažljivo planirana ponuda proizvoda prilagođenih potrebama i zahtevima klijenata i usluge u skladu sa najvišim finansijskim standardima su ono što 250.000 klijenata dobija u 80 filijala Crédit Agricole banke širom Srbije. Stanovništvo, privrednici, mala i srednja preduzeća, poljoprivrednici i velike korporacije mogu se osloniti na stručnu–savetodavnu uslugu blizu 1000 bankarskih profesionalaca čiji je osnovni cilj dugoročna zaštita interesa klijenata i zadovoljenje svih njihovih finansijskih potreba – zbog toga je Crédit Agricole Banka razumnog izbora. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior System Engineer

Novi Sad  • Rok: 13.09.2019

Able to work in flexible teams, taking different team roles including team leadership... (pročitaj oglas)

C# .NET/SQL Software Engineer

Novi Sad  • Rok: 13.09.2019

C#.NET/SQL Software Engineer will be responsible for development of web applications integration services, reporting functionalities and completing specific client requests, projects and miscellaneous tasks... (pročitaj oglas)

Analytic CRM Expert

Beograd  • Rok: 05.07.2019

Technical, analytical and financial knowledge and skills, CRM system (IBM Campaign–Unica preferably)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CREDIT AGRICOLE BANKA SRBIJA
Adresa
Braće Ribnikara 4-6
Datum osnivanja
20.09.2001.
PIB
101697525
Matični broj
08277931
Poslovni naziv
CREDIT AGRICOLE BANKA SRBIJA AKCIONARSKO DRUŠTVO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Bruno Marie Charrier - Predsednik izvršnog odbora

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija