Connect Software Solutions d.o.o.

Connect Software Solutions d.o.o.

Kontakt

Adresa Danila Kiša 7a, Drage Spasić 7, 21000 Novi Sad, Srbija
PIB 105920605
MB 20492147
Zaposlenih 1-10
Predstavništvo Danila Kiša 7a, Drage Spasić 7, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Connect Software se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i održavanju najrasprostranjenijeg poslovnog softvera u Srbiji Pantheon. Naš tim takođe radi na podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa Blue Soft 04. Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije kao i migraciju sa Blue Soft poslovnog softvera na Pantheon. Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.

Naša vizija se zasniva na činjenicama da korišćenje informacionih tehnologija u poslovnim procesima podiže poslovanje preduzeća na jedan viši nivo, u smislu da bitno utiče na povećanje produktivnosti, sniženje troškova, adekvatno praćenje trendova poslovanja, formiranje kratkoročnih i dugoročnih planova i strategija itd. Naša misija je da tržištu ponudimo alate koji će organizacijama omogućiti potpuno iskorišćenje navedenih prednosti u cilju lakšeg ostvarivanja poslovnih ciljeva, a samim tim i veće dobiti.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Connect Software Solutions d.o.o.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 22.04.2016
5
Preporučuje

Konsultant za ERP

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Mlad i ambiciozan tim, druženje van firme, velika mogućnost za usavršavanje, rad sa najnovijim tehnologijama i raznovrsan posao čine da svaki dan bude drugačiji i interesantniji. Svi se međusobno razumemo i dopunjujemo što na klijente ostavlja posebno dobar utisak.

9

Oglasi za posao (0)

Podaci

Naziv CONNECT SOFTWARE SOLUTIONS
Poslovni naziv CONNECT SOFTWARE SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Futoška 35
Datum osnivanja 15.01.2009.
PIB 105920605
MB 20492147
Zakonski zastupnici
Aleksandar Grubor - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu