Connect Software Solutions d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Connect Software Solutions d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Konsultant za ERP


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mlad i ambiciozan tim, druženje van firme, velika mogućnost za usavršavanje, rad sa najnovijim tehnologijama i raznovrsan posao čine da svaki dan bude drugačiji i interesantniji. Svi se međusobno razumemo i dopunjujemo što na klijente ostavlja posebno dobar utisak.
preporučujem
utisak postavljen: 22.04.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Connect Software se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i održavanju najrasprostranjenijeg poslovnog softvera u Srbiji Pantheon. Naš tim takođe radi na podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa Blue Soft 04. Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije kao i migraciju sa Blue Soft poslovnog softvera na Pantheon. Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.

Naša vizija se zasniva na činjenicama da korišćenje informacionih tehnologija u poslovnim procesima podiže poslovanje preduzeća na jedan viši nivo, u smislu da bitno utiče na povećanje produktivnosti, sniženje troškova, adekvatno praćenje trendova poslovanja, formiranje kratkoročnih i dugoročnih planova i strategija itd. Naša misija je da tržištu ponudimo alate koji će organizacijama omogućiti potpuno iskorišćenje navedenih prednosti u cilju lakšeg ostvarivanja poslovnih ciljeva, a samim tim i veće dobiti.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

ERP Junior SAP SD Consultant (speaking Hungarian Language)

Novi Sad  • Rok: 07.11.2019

Fluency in English and Hungarian language are must. You need to have a university degree in economics or technical faculty, mathematics, informatics, business informatics or other similar degree... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CONNECT SOFTWARE SOLUTIONS
Adresa
Futoška 35
Datum osnivanja
15.01.2009.
PIB
105920605
Matični broj
20492147
Poslovni naziv
CONNECT SOFTWARE SOLUTIONS DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Grubor - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija