Computer Rock d.o.o.

Computer Rock d.o.o.

4.25 42

Kontakt

Adresa Pariska 8, Beograd, Srbija
PIB 107257277
MB 20769769
Zaposlenih 101 - 250
Predstavništvo Pariska 8, Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Mi smo Computer Rock, multinacionalna softverska kompanija koja je osnovana u Srbiji 2010. godine i broji preko 120 zaposlenih koji su raspoređeni u kancelarijama u Cirihu, Hamburgu, Mančesteru i Beogradu.

Pružamo usluge razvoja softverskih rešenja koja su u skladu sa potrebama naših klijenata. Uvek se trudimo da svojim inovativnim rešenjima damo pečat nekim od najpoznatijih internacionalnih brendova. U toku smo sa dobrim praksama i metodologijama uz koje koristimo najsavremenije alate za rad. Naša rešenja se ističu po kvalitetu dizajna i neponovljivom, višestruko nagrađivanom, korisničkom iskustvu.

Naš razvojni centar nalazi se u Beogradu i ima preko 80 zaposlenih koji rade u timovima zaduženim za razvoj softvera, kontrolu kvaliteta, dizajn i vođenje projekata. Razvoj je podeljen na nekoliko tehnoloških timova zaduženih za iOS, Android, Xamarin, Flutter, Java, PHP/Python/Ruby, HTML/CSS frontend, JavaScript, .NET.

Bilo da se posao obavlja od kuće, iz kancelarije ili u kombinovanom modelu, zaposleni imaju mogućnost da biraju radno okruženje koje će im pružati satisfakciju. Naša kancelarija smeštena je u samom centru grada, svega nekoliko metara od Kalemegdana sa pogledom na reku.

Naši zaposleni su odabrali nas zbog sjajnih kolega: stručnih, timski orijentisanih, uvek spremih da pomognu. Pored toga bili smo njihov prvi izbor zbog interesantnih projekata koje nudimo. Zapošljavamo pre svega ljude koji su talentovani, dele našu strast ka programiranju i žele da ostave trag u IT industriji.

Da li smo jedni za druge?

Ukoliko odaberete nas, imaćete priliku da sarađujete sa svetski poznatim kompanijama i da učestvujete na projektima iz automobilske, Internet of things (IoT), medijske i telekomunikacione industrije, i industrije zabave. Moći ćete da birate opremu za rad prema sopstvenim preferencijama kao i benefite koji odgovaraju vašim potrebama.

Rado ćemo podeliti sa vama naše znanje, iskustvo i ekspertizu u radu sa svim navedenim industrijama. Nudimo širinu i autonomiju u radu kao i podršku i mentorstvo kada je to potrebno. Otvorena komunikacija i davanje povratne informacije za nas su temelji uspešne saradnje.

Prepoznajemo i nagrađujemo posvećenost, stručnost i dobre rezultate. Uvažavamo predloge i ambicije za razvoj karijere.

Trudimo se da ne budemo uvek samo u kodu, već i u neformalnom modu. Često organizujemo druženja, izlete i aktivnosti među zaposlenima, a vrlo rado se odazivamo i učestvujemo u humanitarnim akcijama.

Budite i vi deo naše uspešne priče, pridružite nam se kako bismo zajedno obogatili, kako vaše, tako i naše životno i profesionalno iskustvo.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Computer Rock d.o.o.

Ocena (4 utiska)

5

Beneficije

4.3

Napredovanje

4.3

Karijera / privatni život

4.5

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 20.04.2022
4
Preporučuje

JavaScript Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Svakako kompanija koja je jednim dobrim delom uticala na moj lični razvoj i upoznavanje sa nekim stvarima sa kojima se nisam susretao do tog trenutka. Dobar skup ljudi koji žele da pomognu, razmenjuju znanja kao i da čuju ideje drugih za poboljšanje nekog dela aplikacije ili uopšten proces razvoja. Radi se po scrum-u....

0
Intervju · 09.02.2022.
Pozitivno iskustvo

Backend developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Kada sam ja konkurisao proces je bio vrlo jednostavan. Kratak telefonski razgovor sa devojkom koja me je kontaktirala i zakazivanje sastanka, nakon toga dva razgovora sa team leadom i izvršnim direktorom nakon čega je usledila korektna ponuda za posao.

Pitanja sa intervjua
  • Očekivani ping od klijenta u Srbiji do servera u Japanu?
0
Iskustvo · 09.02.2022
5
Preporučuje

Senior Backend developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Odlicna kompanija za sve snioritete. Dosta seniora u firmi i organizacija posla odlicna. Stvarno nemam zamerki za firmu u kojoj sam radio. Ukoliko bih trazio ponovo posao u Srbiji ovo je prva adresa gde bi se javio.

Zamerke

Nemam zamerki na kompaniju. U toku mog rada tamo bilo je pojedinih kolega-inica sa raznim komentarima ali je firma uvek nalazila resenje za takve situacije.

0
Intervju · 09.02.2022.
Negativno iskustvo

Front-end junior developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Slanje CV-a na mail, zatim sledim HR i tehnicki intervju koji su odrzavaju istovremeno.

Pitanja sa intervjua
  • Sta je clousure?
  • Nasledjivanje u JavaScriptu
  • Razlika izmedju em i rem?
  • Razlika izmedju var, let i const?
  • Objasni sta je props a sta state u React-u
  • Koje kompotnete(funkcionalne ili klase) ste koristili i zasto?
0
Iskustvo · 10.12.2021
4
Preporučuje

iOS developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Zanimljivi i raznovrsni projekti, ima novih koji se tek zapocinju ili su u planu a ima i starih na kojima se radi vec duze vreme, za svakoga po nesto. Fleksibilno radno vreme i interesantna kancelarija sa stonim fudbalom i svim pratecim elementima ili rad od kuce, zavisi ko sta voli. Dobar i iskusan tim, uvek spreman da...

Zamerke

Najava godisnjeg odmora 45 dana ranije.

0

Podaci

Naziv COMPUTER ROCK D.O.O.
Poslovni naziv COMPUTER ROCK DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko Programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Cara Uroša 9, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja 26.09.2011.
PIB 107257277
MB 20769769
Zakonski zastupnici
Nemanja Bondžulić - Direktor
Martin Christoph Schlatter Villiger - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

725

QA Specialist 2 plate

MIN
550
PROSEK
725
MEDIJANA
725
MAX
900

Prosečna neto plata

1945

Software Developer 2 plate

MIN
1190
PROSEK
1945
MEDIJANA
1945
MAX
2700