Computer Rock d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Computer Rock d.o.o.

  (7 utisaka)
58% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2.9
mogućnost napredovanja

3.7
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Fleksibilno radno vreme, mogućnost rada od kuće. Lokacija.
Zamerke kompaniji
Organizacija rada je jako loša, komunikacija sa menadžmentom takođe. Kompanijska kultura ne postoji. Firma nekad više podseća na skup freelancera koji dele isti prostor nego na neku organizovanu zajednicu.
HR je marginalizovan i prilikom zapošljavanja vodi se računa isključivo o tehničkom znanju, timski rad, soft skills i slične veštine nisu od značaja.
Mogućnost napredovanja je dosta upitna.
utisak postavljen: 12.01.2019.

QA Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Intervju je započet obostranim iskrenim osmehom, veoma prijatnim načinom zahvaljujući predstavnicima iz HR-a i QA Management-a, devojkama koje su mi odmah dale do znanja da nisam pred streljački vod, već pred stručan tim koji će saznati da li sam pravi materijal za njihovu kompaniju. Na testu ličnosti sam prošao jako dobro, jer smatram da bi bilo jako teško proći drugačije, devojke su se za to pobrinule uz svoj profesionalizam i šarm. Na tehničkom testu nisam baš zasijao. Pitanja jesu bila na mestu, ali sam se ja pokazao nedovoljno upućenim u sva, te krivim sebe zbog nedovoljne stručnosti. Naime, zbog ovoga sam očekivao promenu u toku intervjua, ali mi se devojka iz QA Managementa-a našla u pomoći te me je na licu mesta podučila svim odgovorima što propustih. Gde bih ja pogrešio ili lupio, ona me je uputila. S tim rečenim, intervju se završio uz nasmejan pozdrav kao i uz moje poboljšanje znanja i vere u firme koje bih nazvao ''something else''. Po pitanju negativnog, iskreno nemam ništa reći. Mada je intervju mogao duže potrajati, lepo smo se ispričali.

utisak sa intervjua postavljen: 26.10.2020.

Php developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
alert_common_login_msg bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Najgore iskustvo ikada. Najpre me docekao developer koji je imao neki problem na projektu ili sastanak koji ce morati da odlozi zbog intervjua sa mnom. Stariji lik sa bradicom, mislim da je generacija mog oca. Vrlo neljubazan i sve vreme mi se obracao povisenim tonom. Svoje odgovore sam izneo jasno i koncizno, i svoje misljenje sam argumentovao primerima. Doticni je tehnicki daleko ispod mene, ali to nije bitno, vec stav da je "on superioran a ja sam tu da molim za posao". Ja sam na intervju dosao jer sam dobio poruku na linkedin-u a trenutna firma je u problemu. To nikako ne znaci da sam na ulici i da cu dozvoliti da mi se neko tako obraca. Ali opet sam imao razumevanja, pod pretpostavkom da mu nije dan i da sve to nije toliko ni bitno. Medjutim, najvece razocarenje je usledilo kad mi je rekao da "ako me pozovu - primljen sam, a ako mi se vise ne jave. nikom nista". Da li je ovo odraz profesionalnosti? Da me ne udostoje odgovora? Stvarno strasno... Naravno da nisam ni cekao bilo kakav odgovor i da na bilo kakvu ponudu od ovakve firme nikad ne bih ni pristao. Moj predlog "Ako imate dovoljno znanja i iskustva da birate u kojoj firmi zelite da radite, ovu firmu zaobidjite... Ako ste pocetnik i morate da trpite neke stvari dok ne steknete odgovorajuce iskustvo, sta da vam kazem..."

utisak sa intervjua postavljen: 27.09.2020.

QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Jedno jako negativno iskustvo. Pre svega pozvan sam putem druge mreze na razgovor i test za poziciju, pristao sam iz radoznalosti a i ne gubim nista. Dobio sam neki zadatak da uradim test sajta i imao rok od 3 dana za to. Uradio sam za manje od 4h i podneo izvestaj sa 20+ problema na istom i to poslao na review. Nakon dva-tri dana dobio sam odgvor da ipak ne traze nikoga za tu poziciju i zahvalili su mi se na vremenu. Stvarno?! Tek tako nista a oni su mene zvali na razgovor... Inace dve nedelje kasnije isti oglas se pojavio na sajtu opet i trazi se QA Analyst. Toliko o ozbiljnosti, a druge stvari koje sam cuo od ljudi koji rade tamo bolje da ne iznosim...

utisak sa intervjua postavljen: 03.09.2020.

Frontend dev

Vedrana B.
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju težak
Kako je izgledao proces
Intervju je bio jako negativno iskustvo. Razgovor sa Hr-om se vrteo oko pitanja (vase mane i vrline, lose i dobre stvari iz sadasnje firme itd). Razgovor sa direktorom firme za poziciju HTML, CSS je bio vise nego neprijatan jer je direktor/glavni programer jako nadobudan i nadmen. Na svako pitanje reaguje sa vidljivom reakcijom nezadovoljstva. Ako ne znate pitanje nece vam dati odgovor niti pomoci, nego nastaviti dalje. Pitanja za poziciju HTML, CSS su tipa: Koliko je tezak fajl koji se sacuva sa jednim slovom, napravi mi tu i tu boju sa hexa decimalnim brojevima, opisi kako se radi deploy.. Apsolutno irelevantna pitanja kao da se nikad nisu susreli za programiranjem, podrugljivo i zajedljivo odgovaranje i cak na primedbu da nema potrebe za nadobudnim reakcijama niko se nije ni izvinuo, tako da sam u pola sastanka okoncala intervju. Niste duzni da tolerisete ovakve ljude. Nikom ne preporucujem firmu jer ovo nije vredno da se nazove IT firmom.

utisak sa intervjua postavljen: 10.08.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo Computer Rock, multinacionalna softverska kompanija, osnovana 2015. godine, koja danas broji preko 100 zaposlenih i posluje u Londonu, Cirihu, Hamburgu i Beogradu. 

Našim klijentima pružamo usluge razvoja softverskih rešenja koje su potpuno prilagođene njihovim potrebama. Radimo na inovativnim rešenjima za neke od najpoznatijih internacionalnih brendova. Pratimo dobre prakse i metodologije uz korišćenje najboljih alata za rad. Naša rešenja se ističu po kvalitetu dizajna i neponovljivom, višestruko nagrađivanom, korisničkom iskustvu.

Naš razvojni centar se nalazi u Beogradu i trenutno broji preko 70 stručnjaka, koji rade u timovima zaduženim za razvoj softvera, kontrolu kvaliteta, dizajn i vođenje projekata. Razvoj je podeljen na nekoliko specijalizovanih timova za određene platforme i tehnologije: iOS, Android, PHP, JavaScript, Frontend i Java.

Beogradska kancelarija se nalazi u samom centru grada, svega 50 metara dalje od Kalemegdana.U prijatnoj atmosferi, savremeno opremljenom prostoru i uz najnovije tehnologije nastavljamo da se razvijamo i neprekidno smo u potrazi za novim, talentovanim kadrovima koji žele da ostave trag u IT industriji.

Zašto baš mi?

Ukoliko odaberete nas, imaćete priliku da sarađujete sa svetski poznatim kompanijama i da učestvujete na projektima iz automobilske, IoT, medijske, telekomunikacione i industrije zabave.

Rado ćemo podeliti sa vama naše znanje i iskustvo, pružiti vam mogućnost da posetite stručne obuke i konferencije, da učestvujete na Rock IT okupljanjima koje organizujemo.

Kod nas uvek ima vremena i za dobar espresso, partiju stonog fudbala ili pikada i zajednička druženja.  

Cenimo rad i zalaganje. Naše zaposlene adekvatno nagrađujemo, uvažavamo njihove predloge i ambicije za razvoj karijere.

Osluškujemo potrebe naših klijenata, kao i naših zaposlenih, kako bismo nastavili da nižemo uspehe.

Budite i vi deo uspešne priče, pridružite nam se!

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMPUTER ROCK D.O.O.
Adresa
Cara Uroša 9, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
26.09.2011.
PIB
107257277
Matični broj
20769769
Poslovni naziv
COMPUTER ROCK DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko Programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nemanja Bondžulić - Direktor
Martin Christoph Schlatter Villiger - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

QA Specialist

2 plate
725 EUR / mesečno
550 900

Software Developer

3 plate
1697 EUR / mesečno
1190 2700
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija