O kompaniji
4
Iskustva
3
Plate
2
Poslovi
ComData d.o.o. logo

ComData d.o.o.

4

Iskustva

4 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

5

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

4
Iskustvo
18.10.2022
4

Frontend angular

Prethodno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

Firma raspolaže zaposlenima koji su voljni da mentorišu i pomognu kad god zatreba. Mentori su držali prezentacije kako bi nas prvo uveli u osnove frameworka Angular, a zatim opisali React kako bi nam predstavili komparativni prikaz kasnije. Firma je opremljena većim brojem kancelarija i kuhinjom predviđenom za odmor. Zaposleni se prema praktikantima ophode kao prema sebi ravnima te smo se osećali slobodno da pitamo šta god.

Zamerke

ZAMERKE Praksa se realizovala u vreme korone te je trajala 3-4h dnevno što je malo vremena da se odsluša teorijski deo i potkrepi praktičnim radom. Na praksi je bilo i drugih praktikanata, te je timski rad bio moguć ali je grupa bila prevelika, nas 12 i trebalo je dosta više vremena kako bi svakom od nas bilo jasno šta se radi. Uslov za realizaciju prakse je bio da svako nosi svoje laptopove što je bilo loše jer su neki od praktikanata imali računare kod kuće. Što se tiče zadataka, često su bili nejasni, a zbog epidemioloških uslova nam nije bilo dozvoljeno da idemo u kancelarije mentora te smo morali čekati da nas obiđu kako bismo postavili pitanja.

Korisno? 1
Arhiva | Iskustvo
28.01.2021
4 Preporučuje

Software Developer

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Kolege jako dobre, atmosfera generalno nije losa. Iako ima stvari koji trebaju da se isprave moze se reci da je ovo osrednja kopmanija.

Zamerke

Korisno? 1
Arhiva | Iskustvo
24.04.2020
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Fullstack Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Domacinska kompanija koja brine o svojim zaposlednim. Menadzment, ujedno i vlasnici, vrhunski kao ljudi, izlaze u susret kod bilo kojih porodicnih i zivotnih situacija. Jako fleksibilni kad su zaposleni u pitanju. Odlicna komunikacija i mogucnost saradnje. Za onog ko zeli da nadje firmu i "skrasi" se u njoj, Comdata je idealna.

Zamerke

Korisno? 6
Arhiva | Iskustvo
20.03.2020
5 Preporučuje

C# Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Nema šefova, middle managementa i sličnih gnjavatora. Direktor i direktorka su izuzetni ljudi i pokazuju gotovo roditeljsko staranje prema svojim zaposlenima. To nije beskrajno snihođenje prema hirovima razmaženih programera, već istinska briga i poverenje. Ko razume, shvatiće.

Zamerke

Radio sa razglasa. Čuje se (tiho) čak i kad se isključi u kancelariji. Mnogima ovo ne smeta, ali ja volim apsolutnu tišinu.

Korisno? 6