Color-Videotop d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Color-Videotop d.o.o. Beograd

PHP (Laravel) Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Intervju je zakazan preko Zoom aplikacije. S obzirom da je u pitanju manja kompanija, razgovor je sa CEO-om i prilično je neformalan. Prolazi se kroz Vaš CV i traži objašnjenje za projekte na kojima ste radili uz par stručnih, propratnih pitanja. Na kraju intervjua rečeno mi je da će odgovor uslediti u narednih nedelju dana jer su gotovi sa ispitivanjem kandidata, i u svakom slučaju (prolaska u naredni krug selekcije ili odbijanja), međutim nikakav mail nisu poslali čak ni nakon zatvaranja konkursa.

utisak sa intervjua postavljen: 25.08.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Beogradski Color-Videotop je deo grupe preduzeća sa poslovnim jedinicama u Mariboru, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, sa tri ključna područja poslovanja: izdavaštvo i mediji, video-igre i izdavaštvo knjiga. U Sloveniji izdajemo 14 magazina, od toga 6 vodećih izdanja u svojim segmentima (Lepota & Zdravje, Bravo, Grazia, FHM, OK!,...), u Hrvatskoj 6 izdanja (Ljepota & Zdravlje, Grazia, Brava Casa...), a zastupnici smo vodećih izdavača video igara, među njima je i najveći globalni izdavač Activision Blizzard.

Srpski ogranak je pojačan od 2011. godine, sa ciljem razvoja novih digitalnih proizvoda za teritoriju Srbije, ali i kao razvojni centar za regiju. U Beogradu se bavimo grafičkim dizajnom, programiranjem web portala i web trgovina, a primarni cilj u narednom periodu je razvoj novih medijskih tehnologija koje će doneti novi vir prihoda, a s vremenom nadomestiti postojeće programe.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COLOR-VIDEOTOP
Adresa
Takovska 36
Datum osnivanja
14.10.2004.
PIB
103580605
Matični broj
17586351
Poslovni naziv
COLOR-VIDEOTOP DRUŠTVO ZA TRGOVINU, USLUGE I IZDAVAŠTVO, DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Janković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija