O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi

O nama

Kada pitate zaposlene u Codeusu kako bi opisali kompaniju, obično dobijete odgovor: ”Firma iz koje se kući vraćaš nasmejan”. Takvu kompaniju i atmosferu gradimo već 5 godina, i nameravamo da budemo još bolji. Zapošljavamo ljude koji obogaćuju našu kulturu, ljude koji žele da napreduju i pomognu drugima da napreduju.

Radimo sa međunarodnim klijentima na dugoročnim i značajnim projektima (prosečno trajanje projekta - 1.5god), kao što su South Pole Group, &Repeat, Botello, Lepaya, HVNT, itd. Ne ”šaltamo” ljude s projekta na projekat, trudimo se uvek radimo sa najnovijim tehnologijama i znamo da klijent nije uvek u pravu.

Seniorima obezbeđujemo prilike da vode timove i dele svoje znanje, a juniorima obezbeđujemo prilike da uče od najboljih. Jednostavnije rečeno - u Codeusu nema ”burnout-a”, a ima prostora za napredak, usavršavanja i uživanja u poslu.

Početkom 2022. godine preselili smo se u moderne prostorije u samom centru Niša, odakle većina zaposlenih i radi, ali budući da poslujemo po hibridnom modelu rada, svakodnevni dolazak u kancelariju nije obavezan.

Proces selekcije

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Balkanska 2a, Niš, Srbija