O kompaniji
1
Iskustva
Plate
Poslovi
Chip Card a.d. logo

Chip Card a.d.

Oceni kompaniju

O nama

Akcionarsko društvo za rad sa platnim karticama "Chip Card" a.d. Beograd je osnovano 31.05.2004. godine, na inicijativu Udruženja banaka Srbije i 12 banaka koje su koristile usluge Procesing centar pri Udruženju banaka Srbije.

Nakon osnivanja, Chip Card ubrzano kreće sa potrebnim sertifikacijama za izdavanje i prihvatanje proizvoda iz najvećih kartičarskih domaćih i inostranih sistema (DinaCard, Visa, MasterCard, Diners). Obzirom da je za poslovanje sa platnim karticama bezbednost podataka jedna od najbitnijih karakteristika, Chip Card uspešno prolazi PCI DSS sertifikaciju 2008 godine, i ovaj sertifikat uspešno obnavlja na godišnjem nivou do danas. Sertifikat je garancija da se sa podacima postupa u skladu sa najvišim sigurnosnim zahtevima kartičarskih organizacija.

Profesionalni razvoj i usavršavanje zaposlenih predstavlja jedan od najvažnijih delova strategije Chip Card-a. Naš tim, koji se sastoji od visoko obrazovanih i kvalifikovanih pojedinaca, konstantno prati promene u poslovnom okruženju kako bismo svojim klijentima pružili visok nivo usluge u skladu sa svetskim standardima.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bose Milićević 11, 11000 Beograd
+381 11 30 40 970