Catena Media Serbia

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Catena Media Serbia

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Tech team

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična firma za duži vremenski period, pod tim mislim da zaista nema razloga da osoba menja firmu jer u Cateni stvarno ima sve beneficije (ručak, fitpass, game room, team building na Malti...). Takođe, projekat u Srbiji je odličan, i najuspešniji i perspektivniji u celoj firmi (AskGamblers).
Zamerke kompaniji
Nema zamerki, sem što ne postoji mogućnost rada preko agencije... Samim tim, ponekad i plate ne povećavaju koliko bi programeri želeli.
preporučujem
utisak postavljen: 03.06.2019.

Noc Technician

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug telefonski razgovor sa HR rekruterkom sa Malte, sve pohvale za nju, za celokupni proces selekcije, jako je prijatna i profesionalna, kao i tehnički potkovana što je retkost za Srbiju. Nakon tog prvog kruga, zakazan mi je conference call sa njom i šefom Tech ops-a koji je takođe na Malti, prošao je ok, više ih je zanimalo moje iskustvo, nije bilo nekih testova ili nesto slično, nakon ovoga je bio razgovor sa dvojicom šefova dva departmenta u firmi, jako prijatni momci, i u opuštenoj atmosferi su me ispitali sve i svašta, zanimalo ih je sve, od linuxa, networkinga, web servera, DNS-a i različitih tehnologija. Na kraju sam dobio ponudu, koja je bila slična u finansijskom smislu onome što sam trenutno imao, pa sam je nevoljno odbio. Jako pozitivno iskustvo, definitivno bih ih razmatrao kao potencijalnog poslodavca u budućnosti.
Pitanja sa intervjua
  • Kako izlistati php mod

utisak sa intervjua postavljen: 10.10.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Catena Media je jedna od najbrže rastućih online lead generation kompanija u Evropi. Naša misija je da transformišemo iGaming industriju tako što stvaramo vodeće marketing tržište, kreiramo web sajtove i ostale online kanale, što privlači željeni saobraćaj. Zatim usmeravamo ovaj saobraćaj na iGaming operatera u vidu privlačenja novih kupaca.

Pokretačka snaga našeg uspeha su naši zaposleni. Kompanija Catena Media pruža drugačiji, kreativan i inovativan pristup poslu kako bi svojim klijentima omogućila najbolja poslovna rešenja. U cilju zadržavanja poslovnog uspeha, konstantno tražimo ljude koji slično razmišljaju da se pridruže našem timu putem kancelarija širom Evrope. Ukoliko želite da se priključite našem uspešnom timu u Beogradu, rado ćemo pogledati Vaš CV.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CATENA MEDIA doo Beograd
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 54a, 11000 Beograd
Datum osnivanja
04.05.2016.
PIB
109488409
Matični broj
21192368
Poslovni naziv
CATENA MEDIA društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Patrik Bloch - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija