Carlsberg Srbija d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Carlsberg Grupacija predstavlja zajednicu uspešnih brendova, uspešnih trenutaka i, što je najvažnije, uspešnih ljudi. Sve naše zaposlene ujedinjuje „žeđ za uspehom” i strast da konstantno rastemo, razvijamo se i budemo najbolji.

Sa više od 40.000 zaposlenih, Carlsberg Grupacija predstavlja jednu od četiri najveće internacionalne pivare na svetu. Sa ponosom ističemo da  pod svojim krovom okupljamo različite kulture, ljude i brendove.

Carlsberg Grupacija uspešno posluje na svih pet kontinenata, a posebno jaku tržišnu poziciju ima u Zapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Aziji. Naš bogat proizvodni portfolio broji više od 500 pivskih brendova kreiranih za sve generacije, za svaki ukus i za svaki životni trenutak.

Naš najpoznatiji brend Carlsberg jedno je od najomiljenijih i najtraženijih piva na planeti. Pored toga, imamo i širok spektar vodećih pivskih brendova na svim lokalnim tržištima.

Naša strategija je da uporno i kontinuirano pomeramo granice u pivarskoj industriji, da širimo i usavršavamo proizvodni potrfolio, da smo stalno fokusirani na naše klijente, kupce i potrošače i da dajemo pozitivan primer drugim kompanijama na polju inovacija i društvene odgovornosti.

Liderske kompetencije koje poseduju naši ljudi, omogućavaju im da odgovore svim zahtevima savremenog poslovanja, kao i da se suoče sa izazovima u budućnosti.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CARLSBERG SRBIJA
Adresa
Proleterska 17
Datum osnivanja
31.12.1998.
PIB
100495907
Matični broj
08684928
Poslovni naziv
CARLSBERG SRBIJA D.O.O., ČELAREVO
Delatnost kompanije
1105 Proizvodnja piva
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Gabor Bekefi - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija