CallidusCloud

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije CallidusCloud

  (13 utisaka)
77% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.6
beneficije

3.2
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

UI/UX Dizajner

Dejan D., Beograd
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju je bio kranje nepripremljen, na mene je ostavio utisak kao da je osoba koja ga je obavila želela što pre da završi sa kandidatom. Uz to intervju je imao atmosferu ispita na fakultetu s obzirom da je ispitivač želeo da ostavi utisak profesora a da kandidata koji u svom portfoliju ima dugi istorijat, dovede u nivo studenta. Došao sam iz Niša, bilo je bolje organizovati prvo Skype intervju zbog troškova. Generalni utisak da postoji starosna diskriminacija kandidata. U američkim kompanijama se neguje starosni diverzitet. Ako sama kompanija teži ka tome da kompaniju čini mlađa populacija, zašto se stariji kandidati uopšte pozivaju na intervju? Ta kategorija se inače naziva "age discrimination".
Pitanja sa intervjua
  • Jedno od pitanja je bilo, zašto sam svoj UI/UX dizajn u mom portfoliju prikazao kao 3D mockup uz konstataciju da on - ispitivač to ne bi tako nikada tako uradio....

utisak sa intervjua postavljen: 09.01.2019.

Frontend Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi korak je zadatak koji šalju mejlom, i koji se sastojao od konzumiranja javnog API-ja i prikaza 2 stranice. Nakon toga je usledio tehnički intervju sa 2 developera. Prvo su me propitivali o rešenju zadatka, zatim su usledila JavaScript pitanja, nakon toga opšta pitanja o Webu, i na kraju jedan prost algoritamski zadatak. Opšti utisak je pozitivan, mada su obojica bili mrtvi umorni, pa je komunikacija bila nešto sporija. Tehnologije koje rade su stare (AngularJS i EmberJS), a saopštili su mi da je planiran prelaz na Angular, pa nisam bio zainteresovan za nastavak procesa.

utisak sa intervjua postavljen: 16.11.2018.

Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra ekipa u smislu druženja, lepe prostorije.
Zamerke kompaniji
Zastarele tehnologije, niske plate, sporo napredovanje, nemogućnost iznošenja ideja i mišljenja, sporo učenje, loš menadžment.
ne preporučujem
utisak postavljen: 13.10.2018.

Technical analyst

Luka P., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 12 nedelja
Kako je izgledao proces
Odlična komunikacija od samoga početka. Prijateljski prijatan ton i visok nivo profesionalizma. Tehnički intervju (ceo na engleskom) baziran je na razumevanju koncepata, logičkom rešavanju problema i pseudokodu što mi se jako dopalo. Nakon nedelju dana je usledio drugi krug sa product managerom, a posle i sa top menadžmentom nakon čega je usledio period čekanja. HR tim se zaista trudi da nema nikakvih nedoumica i na pitanja odgovaraju u vrlo kratkom roku pa je inače dugo trajanje procesa prihvatljivo zahvaljujući njima.

utisak sa intervjua postavljen: 03.08.2018.

Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Rad je prilično opušten (osim kad nije :) ). Hoće da probaju da zadrže jako dobrog programera na neki način, čak i ako imaju druge zamerke. Dobri su odnosi sa kolegama. Beneficije koje navode u oglasima su tačne.
Zamerke kompaniji
Imam zamerke na način organozovanja projekata. Slabo se pranira unapred. Projektovanja softvera skoro da nema ("brzo i kuso"), morate biti dobri da se snađete tu, ali ne predstavlja problem za vaše radno mesto. Za svaki novi projekat se formira novi tim (što u principu znači da nema napredovanja ako neko ne ode).
preporučujem
utisak postavljen: 31.10.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Callidus Softvare Inc (posluje kao CallidusCloud) je vodeći provajder cloud softvera. CallidusCloud omogućava organizacijama da usmere performanse i produktivnost preko svog poslovanja sa našim zapošljavanjem, učenjem, marketingom i prodajom cloud-a.

Obezbeđujemo organizacijama pravi alat kako bi bile efikasnije i bolje. Kombinacijom našeg clouda, ljudi i partnera omogućavamo rast, performanse i produktivnost za preko 1500 vodećih organizacija. Mala, srednja i velika preduzeća iz raznih industrija i sa različitih meridijana se oslanjaju na CallidusCloud za brže zapošljavanje, jednostavnije učenje, bolji marketing i pametniju prodaju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WEBCOM
Adresa
Omladinskih brigada 90D, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
25.10.2002.
PIB
102068293
Matični broj
17421042
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA PROGRAMIRANJE I MARKETING WEBCOM DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Purtić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija