Calculus d.o.o. Beograd

Calculus d.o.o. Beograd

0

Kontakt

Adresa Studentski trg 19 ulaz III, 11000 Beograd, Srbija
PIB 103314980
MB 17543270
Zaposlenih 18
Predstavništvo Studentski trg 19 ulaz III, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Preduzeće "Calculus" je osnovano 2004. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje grupe stručnjaka u oblasti finansija i knjigovodstva i ekipe specijalizovane za izradu poslovnih i knjigovodstvenih aplikacija. Već duži niz godina uspešno poslujemo u svetu softverskih i finansijskih usluga.

Trenutno zapošljavamo 18 ljudi u stalnom radnom odnosu. Saradnja sa preduzećima različitih delatnosti usavršila je naš kadar, tako da posedujemo stručnjake za sve oblasti poslovanja naših partnera (proizvodnja, veletrgovina, maloprodaja, turizam, izdavaštvo, marketing, ordinacije, uvoz, izvoz, ugostiteljstvo,...)

Sarađujemo sa preduzećima iz Italije, Švajcarske, Grčke, Slovenije, Beograda, Novog Sada, Podgorice,... Među korisnicima naših usluga nalaze se mala i srednja privatna i društvena preduzeća. Kompletnost usluge korisnicima upotpunjujemo projektovanjem, izradom i uvođenjem poslovnog softvera u preduzeća partnera i pružanjem usluga iz oblasti finansija i knjigovodstva čime unapređujemo svoje i poslovanje naših partnera.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Calculus d.o.o. Beograd

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 08.12.2019.

ERP konsultant

Pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces

Inicijalni intervju je obavljen sa dvojicom potencijalnih kolega koji su seniori na poziciji za koju sam aplicirao. Najvećim delom tiče se prethodnog radnog iskustva i dodirnih tačaka sa samom pozicijom za koju se prijavljujete. Nakon prolaska tog dela sledi testiranje kandidata koji su ušli u uži izbor. Taj deo se sastoji od trodelnog testa inteligencije (spacijalna, generalna i verbalna) gde se zadaci rade u strogo ograničenom vremenskom roku u prisustvu sertifikovanog psihologa nakon čega sledi obiman test ličnosti kandidata. Na kraju sledi finalni intervju sa pomenutim psihologom i vlasnikom firme koji je protekao u vrlo prijatnom tonu, sa još jednim osvrtom na celokupan proces, očekivanjima kandidata ali i poslodavca. Generalno, iako nije došlo do ponude za posao, moj utisak o celokupnom procesu selekcije je pozitivan.

Potvrđen korisnik
  • Velibor Đ.

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 4 nedelje

1

Ove informaciju su mi korisne

Oglasi za posao (1)

01.12.2021

Software Developer

Beograd

16.12.2021.

18.10.2021

Software Developer

Beograd

02.11.2021.

Istekao
15.09.2021

Software Developer

Beograd

30.09.2021.

Istekao
04.06.2021

Software Developer

Beograd

29.12.2021.

Istekao

Podaci

Naziv CALCULUS
Poslovni naziv CALCULUS PREDUZEĆE ZA KONSALTING, MARKETING I USLUGE DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije 6920 Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Studentski trg 19/III
Datum osnivanja 14.04.2004.
PIB 103314980
MB 17543270
Zakonski zastupnici
Irena Žmukić Eskić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu