BrightMarbles

Mi smo grupa iskusnih inženjera i kreativaca. Odgovaramo na potrebe naših klijenata projektujući, dizajnirajući, razvijajući i testirajući softverske proizvode od početka do kraja. Naša priča je pokrenuta od strane četvorice entuzijasta, u malom stanu u Novom Sadu. Za ovih 5 godina, porasli smo na 70+ ljudi i postali smo jedan od najbitnijih partnera mnogih klijenata, razvijajući čitave platforme za trgovinu kriptovalutama, i učestvujući u pomeranju granica nauke pisanjem softvera za 3D štampače koji štampaju ćelije ljudskog organizma. 2019. godine smo postali član Digital Knights-a, grupe koja okuplja 7% najboljih softverskih kompanija, a 2020. godine smo svrstani u grupu od 1000 najboljih servisnih kompanija na svetu.

Kontakt

Bulevar Oslobođenja 62, Novi Sad, Srbija

O nama

BrightMarbles je softverska kompanija koja se bavi razvojem kompletnih softverskih rešenja za svoje klijente, od arhitekture i dizajna, preko razvoja do testiranja i održavanja. Naš tim je sastavljen od više od 70 talentovanih inženjera, a više od pola zaposlenih su seniori.

Ekspertizu smo gradili u različitim industrijama, pravili smo softver koji upravlja rasvetom i videom (vj), razvijali smo društvene mreže, aplikacije za banke, softver za live prenos videa za jedan od najvećih svetskih događaja u oblasti sporta (nadamo se da će se isti koristiti i za četiri godine). Na sav uložen trud, rad, ispisani kod smo izuzetno ponosni.

Od svih projekata na kojima smo do sada radili, uvek volimo da istaknemo dva, jedan jer smo zaslužni za pravljenje ogromne platforme za trgovinu kripto-valutama, gde je trenutno angažovan naš najveći tim. Razvijena je web i mobile (Flutter) aplikacija, wallet-i, botovi, Anti-Money-Laundring sistemi... Naš klijent je uzastopno nekoliko godina proglašavan najboljim kripto-brokerom u Holandiji. Drugi projekat nije ni izbliza tako velik po angažovanom timu, ali jeste kada se uzme u obzir njegov uticaj na našu budućnost. Naš klijent, unicorn startup, prva bioink kompanija na svetu razvija 3D štampače za štampu ćelija ljudskog organizma, a naše kolege pišu softver koji upravlja tim uređajem.

Radujemo se svakom novom izazovu koji nam dolazi. Zato su vrednosti koje naš tim neguje: Ownership, odnosno, svako od nas je odgovoran za zadatak koji mu je poveren od početka do kraja.
Timski rad, znate onu poslovicu, koju vam svako kaže kada priča o radu u timu – Ako želiš da ideš brzo, idi sam. Ako želiš da stigneš daleko, povedi prijatelje? Mi znamo da je ona tačna. Neprekidno učenje, jer je softverska industrija konstantno u razvoju, a mi želimo da idemo u korak sa njim. I na kraju, pravednost, ne diskriminišemo, ni po čemu, a isto očekujemo od naših kolega, puštamo jedino naša postignuća da govore za nas.

Ukoliko želiš da nam se pridružiš, možeš videti otvorene pozicije na: https://brightmarbles.io/careers/

 

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

25 dana godišnjeg odmora

Bonus za nove roditelje

Stručna biblioteka

Plaćeno usavršavanje

Referral bonus

Inovativni projekti

Nove tehnologije

Naši ljudi

Borislav Ervaćanin

Borislav Ervaćanin

Software Architect

Dunja Ibročić

Dunja Ibročić

QA Consultant

Igor Šćekić

Igor Šćekić

Principal Software Engineer

Smiljana Vidić

Smiljana Vidić

Software Engineer

Iz našeg pera

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Arhiva | Iskustvo · 12.07.2019
Preporučuje

Software developer

Opšti utisak 5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Rad u izuzetnom okruženju, sa osobama koje su na prvom mestu ljudi, a potom kolege i nadređeni. Firma koja na prvo mesto stavlja karakter i kolegijalnost, menadžment koji najpre ceni trud i zalaganje, pa tek onda učinak. Razne beneficije (rad od kuće, privatno zdravstveno osiguranje), koje konstantno postaju sve brojnije....

Zamerke

Nemam zamerki.

0
Arhiva | Iskustvo · 01.07.2019
Preporučuje

Software Developer

Opšti utisak 5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Sjajni uslovi, dobra plata, mogućnost rada od kuće, fleksibilno radno vreme, razne beneficije.

Zamerke

Nedostatak parkinga za bicikle, automobile. Mali broj poslovnih putovanja.

0
Arhiva | Iskustvo · 28.06.2019
Preporučuje

Software Developer

Opšti utisak 5
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Prijatna i prijateljska atmosfera, iskusne i stručne kolege, privatno zdravstveno, dozvoljen rad od kuće, 25 dana odmora, zanimljivi i izazovni projekti.. Generalno veoma dobra firma za lični napredak i uživanje na poslu.

Zamerke

Za sad ih nema, nadam se da će ostati tako :)

6

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1150

Software Developer 1 plata

MIN
1150
PROSEK
1150
MEDIJANA
1150
MAX
1150

Prosečna neto plata

1450

Software Engineer 1 plata

MIN
1450
PROSEK
1450
MEDIJANA
1450
MAX
1450

APR