O kompaniji
4
Iskustva
1
Plate
Poslovi
BridTV logo

BridTV

4.5

Iskustva

4.5 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4.5

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

4.5
Iskustvo
17.08.2022
4 Preporučuje

Web Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Veoma skladan i vredan tim, atmosfera je prijatna i opuštena, a opet radna. Postoji mogućnost napredovanja, ličnog i profesionalnog razvoja. Veoma velik broj beneficija za zaposlene. Kompanija ima razumevanja za privatne i porodične prioritete.

Zamerke

Ponekad dolazi do rada pod pritiskom što nije baš prijatno.

Korisno? 0
Intervju
08.07.2022
Negativno iskustvo

QA internship

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Kako je izgledao proces

Uzasno iskustvo, devojka koja radi kao HR je prijatna i sa njom je sve bilo okej. Na intervjuu sa CEO-om, je bilo problema. Covek je prvo naveo moje godine, u smislu zasto bi ti u ovim 'godinama' hteo da budes na praksi. Maltene me je terao da odustanem od te pozicije i da izadjem sa intervjua. UZASNO iskustvo, izbegavajte ovu firmu.
Korisno? 9
Intervju
24.05.2022
Pozitivno iskustvo

Web developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Tri kruga selekcije Uvodni razgovor sa HR, veoma prijatan i uključuje sve detalje. Dobijete projekat vezan za poziciju da se uradi za 5 dana, početak kada vama odgovara. Razgovor sa tehniškim direktorom i CEO, oko 45 minuta u njihovim kancelarijama u Airport City. HR je jako profesionalna i prijatna. Čitav proces je bio jako prijatan i organizovan.

Pitanja sa intervjua

  • Razgovarali smo i zadatku koji sam imao i o stvarima vezanim za proizvod kojim se bave, video platforma
Korisno? 1
Iskustvo
13.04.2021
5 Preporučuje

Frontend Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

- Dobri rezultati i učinak se često prepoznaju i nagrađuju. - Skraćeno radno vreme - 7h dnevno (35h nedeljno). - Nema prekovremenog, ljudi završavaju u 15h, niko vas posle ne cima. - Bez pritiska, bez nerealnih rokova. - Nema dugih nepotrebnih sastanaka. - Srpska kompanija sa sopstvenim proizvodom i klijentima širom sveta. - Odlična i pozitivna „porodična“ atmosfera, prijatne kolege. - Privatno zdravstveno osiguranje za celu porodicu.

Zamerke

Kompanija je imala brz rast u poslednjem periodu što je stvorilo potrebu za više srednjeg menadžmenta kako bi se kvalitetno vreme posvetilo feedback-u i razvoju zaposlenih. Ali se već radi na tome da se razviju novi menadžeri i da se proces davanja feedback-a napravi da bude češći.

Korisno? 7