O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
1
Poslovi
Boopro Technology d.o.o. logo

Boopro Technology d.o.o.

4

Iskustva

4 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

3

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

4
Iskustvo
06.12.2022
4 Preporučuje

backend developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Za one koje vole da rade u manjoj kompaniji gde ljudi stvarno mogu da se upoznaju i posvete jedni drugima i da na taj nacin uce jos vise ovo je savrseno mesto,plata je okej buduci da je firma u Nisu,nekih 60.000 na pocetku,sa povecanjima na svakih 6 meseci.Radi se iskljucivo backend ,pon-pet od 9 do 5 ako dolazite u prostorije firme,a moguce je i da se radi od kuce (1/2 dana nedeljno),zvanicnog odmora za sve radnike nema ali nije nikad problem da se dobije slobodan dan,jako pozitivno misljene imam i ovde radim vec 2 ipo godine.

Zamerke

Nema bas raznovrsnosti,posao je manje vise isti iz dana u dan,projekti koji se rade su jako slicni (php/laravel) i moze jako brzo da dosadi,i jos jedna zamerka bi bila sto se neretko desava da projekti imaju deadline koji je jako blizu pa mora da se ubaci u 5 przinu sto se kaze

Tehnologije

PHP Laravel
Korisno? 1
Intervju
23.11.2022
Pozitivno iskustvo

Junior Front End Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 5 nedelja

Kako je izgledao proces

Pre svega nisam isao standardno preko oglasa vec direktno u firmu u potrazi za poslom jer sam pre toga kontaktirao sa vlasnikom. Rado je prihvatio sastanak i sacekala me je prijatna atmosfera uz pitanja sta je ko radio i cime se bavi firma. Dobio sam test projekat, zatim kada sam predao cekao sam nekih 2 nedelje na odgovor, nakon toga nastavljena je komunikacija preko slack grupe i ubacen sam na skoro zavrsen projekat uz 2 mentora koja su radila na tom projektu, koji su mi davali instrukcije i odgovarali na moja pitanja. To je bio tehnicki intervju, koji se svodio na to u zavisnosti kako se snadjem na projektu bice mi ponudjena praksa ili posao. Kada sam zavrsio nekoliko taska dobio sam ponudu za posao i evo sada nastavljam sa ucenjem i radom. U svakom slucaju dosta zanimljivih projekata i prijatna atmosera.
Korisno? 0