Better Collective d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Better Collective d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
4
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Wordpress Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vreme, povremena putovanja...
Zamerke kompaniji
Kompanija ima zvučno ime, to je nesporno. Međutim, to kao da je manekenska kompanija, a ne IT i čini se da je stvorena iz čistog zezanja (u fazonu - aj da otvorimo kompaniju u Srbiji), a ne ozbiljan doprinos matičnoj kompaniji u Kopenhagenu. U poslednjih nekoliko meseci podelilo se dosta otkaza, pretežno starijim i iskusnim profesionalcima, neki su sami otišli iziritirani ponašanjem mlađih koji su postali bahati i kojima je to dozvoljeno od strane vrha kompanije. Napreduju ponizniji radnici.
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.06.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana u Danskoj 2004. godine, kompanija Better Collective ima sedište u Kopenhagenu. Danas kompanija ima globalno prisustvo, proširili su se izvan danskih granica. Trenutno imaju kancelarije u Parizu, Beču i Nišu.

Better Collective je vodeći razvojnik obrazovnih platformi u okviru iGaming industrije. Kroz proizvode nastoje da učine sportsko klađenje i kockanje zabavnim, transparentnim i poštenim za globalnu mrežu online klađenja.

Njihova vizija u Better Collective je jačanje iGaming industrije kroz transparentnost i tehnologiju. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

PHP Developer BI

Niš  • Rok: 20.10.2019

Maintaining, developing and further improving our native data collecting application. Implementing new features and fixing bugs... (pročitaj oglas)

Data Scientist

Niš  • Rok: 21.09.2019

Degree in Mathematics, Statistics, Computer Science is a plus; Solid understanding of Statistics, Linear Algebra, and Calculus; 1-year experience in implementing Machine learning algorithms; 1-year experience with Python data... (pročitaj oglas)

Junior Data Scientist

Niš  • Rok: 20.09.2019

Degree in Mathematics, Statistics, Computer Science or equivalent university degree is a plus; Solid understanding of Statistics, Linear Algebra, and Calculus; Practical experience in implementing Machine learning algorithms towards solving tasks... (pročitaj oglas)

Data Protection Assistant

Niš  • Rok: 05.09.2019

Analytical, research and problem-solving skills. Ability to accurately interpret relevant legislation across a range of circumstances... (pročitaj oglas)

Data Protection Project Manager

Niš  • Rok: 05.09.2019

Project management awareness and strong organizational skills. Able to access risks, anticipate bottlenecks, provide critical issues management, and balance trade-offs... (pročitaj oglas)

Junior Data Developer

Niš  • Rok: 15.08.2019

Python. Good grasp of mathematics. Querying language of choice... (pročitaj oglas)

Web Hosting Specialist

Niš  • Rok: 31.07.2019

You are very structured with a strong analytical mindset. You have a passion for delivering highly accurate work and you are comfortable taking on responsibility and making decisions... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Better Collective doo
Adresa
Sedmog Jula 22, NIš - Medijana
Datum osnivanja
14.02.2017
PIB
109903604
Matični broj
21264504
Poslovni naziv
Better Collective društvo sa ograničenom odgovornošću Niš-Medijana
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jacob Karred Folmand - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija