Upoznaj kompaniju

Better Collective NIŠ

24 osobe prate ovu kompaniju

Better Collective d.o.o. Niš je deo danske IT kompanije Better Collective, lidera u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.

Tehnologije i inovacije čine osnovu poslovanja Better Collectivea. Portfolio kompanije uključuje više od 2000 veb sajtova na preko 30 svetskih jezika, koji svakog meseca beleže preko 65 miliona poseta.

Better Collective su 2004. godine osnovali Jesper Segor i Kristian Kirk Rasmusen kao start-up kompaniju. Danas ima više od 600 zaposlenih u 12 kancelarija širom sveta - Kopenhagen, Pariz, Beč, Stokholm, Solun, Lođ, Krakov, Stoke-on-Trent, London, Nešvil, Fort Loderdejl i Niš. Od aprila 2021. godine možete nas pronaći i u coworking prostoru Nova iskra u Beogradu!


Trg Kralja Milana 2,18000 Niš
mailto:nisoffice@bettercollective.com
+381 66 246 444
https://bettercollective.com/

O nama

Kancelarija u Nišu prva je koju je Better Collective otvorio izvan Kopenhagena. Uslovi rada po uzoru na skandinavski model ubrzo su učinili Better Collective jednim od najpoželjnijih poslodavaca u gradu. Stabilnost poslovanja i ubrzani rast kompanije omogućili su da Better Collective Srbija za samo pet godina dostigne broj od 200 zaposlenih.

Njihova prosečna starost je 30 godina, što Better Collective čini dinamičnim radnim okruženjem koje podstiče inovativnost. Zaposleni u kompaniji imaju priliku da na svakodnevnom nivou sarađuju sa kolegama iz inostranstva, i da kroz upoznavanje različitih kultura i perspektiva razvijaju svoje lične i profesionalne kompetencije.

Stalno smo u potrazi za novim talentima različitih obrazovnih profila koji bi se pridružili našem internacionalnom timu!

Pročitaj više

Tech stack

PHP JavaScript ReactJS NodeJS GraphQL MySQL Wordpress JavaScript 5/6+ TypeScript Node.js Symfony/Laravel/Slim Express NestJS Angular RabbitMQ PostrgreSQL Redis AWS 30+ REST APIs MongoDB Microservices GraphQL Angular

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje Dodatni dani odmora Fleksibilno radno vreme Ručak u kancelariji 100% plaćeno bolovanje Konferencije i edukacije u zemlji i inostranstvu

Naši ljudi

Srebrenko Pesic.jpg

Srebrenko Pešić

Lead Backend Developer

„Rad u Better Collectiveu nas motiviše da stalno učimo, što rezultira i povećanjem našeg samopouzdanja i samostalnosti. Takođe smo ohrabreni da svoje iskustvo podelimo sa drugima, čak i izvan kompanije. Tako smo, recimo, prošle godine organizovali BC Hakaton, i nadam se da sam kroz svoje angažovanje uspeo da usmerim mlade programere i prenesem im znanje.”
Capture.PNG

Stefan Mladenov

Junior Backend Developer

“Od prvog dana saradnja i komunikacija su na visokom nivou, što je meni lično najvažnije tokom perioda adaptacije. Sve kolege su pažljive, uvek spremne da pomognu i razmene znanje, što je veoma važno ako želite da napredujete i naučite nove stvari. Tim je uvek otvoren za nove ideje i podstiče kreativnost, tako da se svačije mišljenje vrednuje, bez obzira na dužinu radnog staža.”
Zeljko Kostic.jpg

Željko Kostić

Developer in QA

„Kada sam aplicirao u Better Collectiveu, nisam pretpostavljao da će mi se pružiti prilika da radim sa jako pametnim ljudima i da će me to učiniti još odlučnijim da napredujem i radim na sebi. Velika je privilegija videti sjajne umove na delu, a još veća kada se svakodnevno pred vašim očima oblikuju budući “, Željko Kostić, developer u QA timu

IT Insajder

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Better Collective NIŠ

Software developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Mogucnost napredovanja i ucenja, odlican kolektiv i timski duh, raznorazne aktivnosti, besplatan rucak, fleksibilno radno vreme
preporučujem

WordPress Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kratak intervju sa HR-om, nakon toga usmeni tehnicki intervju. HR dosta neprofesionalan. Nadmeni stav tehnickog dela tima, mi sve znamo bolje nego ti. Veliki raspon pitanja na koje mozete dajete opste odgovore. Tokom intervjua vidite da nisu ni pogledali vas CV i github profil kako treba. Na kraju vam i HR postavi neko totalno nebitno pitanje. Bude vam jasno zasto je toliko negativnih ocena za ovu firmu na HelloWorld sajtu.
Pitanja sa intervjua
 • Da li si koristio CPT?

IT Support Assistant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se vršio u dva kruga. U oba kruga se obraćala dosta pažnja na to kako funkcionišem u grupi i u određenim situacijama, kao i neka pitanja iz struke.

IT Support Assistant

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija se odlično odnosi prema zapošljenima i pruža im podršku da napreduju u svojoj branši. Atmosfera u kompaniji je fantastična, ljudi su željni da podrže i dele znanje svakodnevno. Uz sve to su uključene i raznorazne društvene aktivnosti i beneficije. Balans karijere i privatnog života, kao i blagostanje radnika, su jako bitni ovom poslodavcu.
Zamerke kompaniji
Nemam nikakvih zamerki kada je u pitanju rad ove kompanije.
preporučujem

Full Stack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Pošto sam aplicirao za praksu, odmah sam imao razgovor, gde sam imao tehnička pitanja
Pitanja sa intervjua
 • Na primer bilo je pitanje koja je razlika izmeću get i post
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Business Analyst
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

  SEO Specialist
  1 plata
  700 EUR / mesečno
  700 700

  Software Developer
  2 plate
  1150 EUR / mesečno
  500 1800

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Better Future | A guide through professions in BC - Full stack developers

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Better Collective NIŠ sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška