Better Collective NIŠ logo

Better Collective NIŠ

Better Collective d.o.o. Niš je deo danske IT kompanije Better Collective, lidera u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju. Tehnologije i inovacije čine osnovu poslovanja Better Collectivea. Portfolio kompanije uključuje više od 2000 veb sajtova na preko 30 svetskih jezika, koji svakog meseca beleže preko 65 miliona poseta. Better Collective su 2004. godine osnovali Jesper Segor i Kristian Kirk Rasmusen kao start-up kompaniju. Danas ima više od 600 zaposlenih u 12 kancelarija širom sveta - Kopenhagen, Pariz, Beč, Stokholm, Solun, Lođ, Krakov, Stoke-on-Trent, London, Nešvil, Fort Loderdejl i Niš. Od aprila 2021. godine možete nas pronaći i u coworking prostoru Nova iskra u Beogradu!

alt
alt
alt
alt

O nama

Kancelarija u Nišu prva je koju je Better Collective otvorio izvan Kopenhagena. Uslovi rada po uzoru na skandinavski model ubrzo su učinili Better Collective jednim od najpoželjnijih poslodavaca u gradu. Stabilnost poslovanja i ubrzani rast kompanije omogućili su da Better Collective Srbija za samo pet godina dostigne broj od 200 zaposlenih.

Njihova prosečna starost je 30 godina, što Better Collective čini dinamičnim radnim okruženjem koje podstiče inovativnost. Zaposleni u kompaniji imaju priliku da na svakodnevnom nivou sarađuju sa kolegama iz inostranstva, i da kroz upoznavanje različitih kultura i perspektiva razvijaju svoje lične i profesionalne kompetencije.

Stalno smo u potrazi za novim talentima različitih obrazovnih profila koji bi se pridružili našem internacionalnom timu!

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

Dodatni dani odmora

Fleksibilno radno vreme

Ručak u kancelariji

100% plaćeno bolovanje

Konferencije i edukacije u zemlji i inostranstvu

Naši ljudi

Srebrenko Pešić

Srebrenko Pešić

Lead Backend Developer

„Rad u Better Collectiveu nas motiviše da stalno učimo, što rezultira i povećanjem našeg samopouzdanja i samostalnosti. Takođe smo ohrabreni da svoje iskustvo podelimo sa drugima, čak i izvan kompanije. Tako smo, recimo, prošle godine organizovali BC Hakaton, i nadam se da sam kroz svoje angažovanje uspeo da usmerim mlade programere i prenesem im znanje.”

Prikaži više
Stefan Mladenov

Stefan Mladenov

Junior Backend Developer

“Od prvog dana saradnja i komunikacija su na visokom nivou, što je meni lično najvažnije tokom perioda adaptacije. Sve kolege su pažljive, uvek spremne da pomognu i razmene znanje, što je veoma važno ako želite da napredujete i naučite nove stvari. Tim je uvek otvoren za nove ideje i podstiče kreativnost, tako da se svačije mišljenje vrednuje, bez obzira na dužinu radnog staža.”

Prikaži više
Željko Kostić

Željko Kostić

Developer in QA

„Kada sam aplicirao u Better Collectiveu, nisam pretpostavljao da će mi se pružiti prilika da radim sa jako pametnim ljudima i da će me to učiniti još odlučnijim da napredujem i radim na sebi. Velika je privilegija videti sjajne umove na delu, a još veća kada se svakodnevno pred vašim očima oblikuju budući “, Željko Kostić, developer u QA timu

Prikaži više

Poslovi

26.10.2021

HR Associate

Niš

08.11.2021.

Istekao

Niš

10.09.2021.

Istekao

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 26.05.2021.
5

Software developer

Preporučujem
Pozitivno

Mogucnost napredovanja i ucenja, odlican kolektiv i timski duh, raznorazne aktivnosti, besplatan rucak, fleksibilno radno vreme

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Više od dve godine
0

Ove informaciju su mi korisne

Intervju · 01.08.2021.

WordPress Developer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Kratak intervju sa HR-om, nakon toga usmeni tehnicki intervju. HR dosta neprofesionalan. Nadmeni stav tehnickog dela tima, mi sve znamo bolje nego ti. Veliki raspon pitanja na koje mozete dajete opste odgovore. Tokom intervjua vidite da nisu ni pogledali vas CV i github profil kako treba. Na kraju vam i HR postavi neko totalno nebitno pitanje. Bude vam jasno zasto je toliko negativnih ocena za ovu firmu na HelloWorld sajtu.

Pitanja sa intervjua
  • Da li si koristio CPT?
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Ceo proces je trajao 2 nedelje

7

Ove informaciju su mi korisne

Intervju · .
Iskustvo · .
Intervju · .

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

500

Business Analyst 1 plata

MIN
500
PROSEK
500
MEDIJANA
500
MAX
500

Prosečna neto plata

700

SEO Specialist 1 plata

MIN
700
PROSEK
700
MEDIJANA
700
MAX
700

Prosečna neto plata

1150

Software Developer 2 plate

MIN
500
PROSEK
1150
MEDIJANA
1150
MAX
1800

APR