Belit d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Belit d.o.o.

  (2 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4.5
balans između karijere i privatnog života

Project Manager


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Divan kolektiv, predusretljivi, obzirni, prijatni. Za juniore svaka preporuka, mogu mnogo da nauče. Ako vam je bitna atmosfera na poslu i opuštenost u radu - pravi izbor za vas. Nude razne beneficije mimo plate, tim bildinzi su najmanje jednom godišnje, a šefovi su pre svega dobri ljudi.
Zamerke kompaniji
Toliko su dobri da iz haosa nećete često izlaziti - slabi su na klijente i ne umeju da kažu NE. Finansije nisu na visokom nivou, ali su spram ostalih mogućnosti za popuštanje.
preporučujem
utisak postavljen: 15.08.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Belit je domaća IT kompanija sa jedinstvenom selekcijom ekspertiza, visokim kvalitetom usluge i osvežavajućom inovativnošću. U Belit-u pomažemo firmama, finasijskim institucijama i javnoj upravi da unaprede svoje poslovanje i postignu ranije nedostižne nivoe efikasnosti. 

Konstantnim i upornim usavršavanjem, stalnom primenom najmodernijih tehnologija, brojnim projektima i odgovarajući na zahteve klijenata, Belit konstantno proširuje polje svojih ekspertiza. Sada pored softverskih rešenja koja pokrivaju segment integrativnih procesa među kompanijama koje se bave finansijama, obuhvata i oblasti projektovanja i implementacije javnih registara, energetskog menadžmenta, upotrebe informacionih tehnologija u zdravstvu, vođenju ljudskih resursa i učenju. Posebna pažnja je posvećena pružanju usluga savetovanja i vođenja projekata.  Uspešnost rada firme potvrđuje i najviša ocena za bonitetnu izvrsnost AAA, koja Belit svrstava u najviši razred uspešnih i stabilnih kompanija u Srbiji.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BELIT
Adresa
Trg Nikole Pašića 9, Beograd (Stari Grad)
Datum osnivanja
05.12.2000.
PIB
101017533
Matični broj
17328905
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE I ELEKTRONSKO TRGOVANJE BELIT DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dušan Poznanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija