Bel-Dev d.o.o. Beograd

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Bel-Dev d.o.o. Beograd

HTML5 / Java Script Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
1. Tehnički intervju sa team leadom i project menadžerom - Bez trik pitanja iz JS - Načini na koje biste vi implementirali feature iz njihovog proizvoda - Zadatak koji se radi na licu mesta (na nivou FizzBuzz) 2. Razgovor sa administracijom oko uslova zaposlenja - Pregovara se o bruto plati pa možete preko agencije ili standardno zaposlenje na neodređeno

utisak sa intervjua postavljen: 02.08.2017.

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Jedan razgovor sa osobom koja je neka vrsta manadžera i programera u isto vreme. Jako ne stručan sagovornik koji je zevao i pokušavao da se priseti šta bi sve trebalo da mi kaže o kompaniji. Da ne pominjem da sam dotičnog gospodina čekao 20 minuta u kancelariji administrativnih radnika (tu mi je već bilo jasno o kakvoj se kompaniji radi). Nisam dobio povratnu informaciju iako mi je rečeno da ću biti obavešten najkasnije u roku od 2 nedelje. Ah da, kada me je gospodin pitao i čuo jasan odgovor o očekivanjima u vezi plate progutao je "knedlu" i pitao: A čega to 700? Vrh! :-)

utisak sa intervjua postavljen: 02.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bel-Dev d.o.o. je kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se bavi izradom softvera i održavanjem sistema u finansijskoj oblasti za velike i ugledne strane klijente. Neki od projekata kojima se bavimo su: 

  • Market Q - baziran na pretraživačima, sveobuhvatni servis koji integriše globalne informacije, vesti, istraživanja i korporativne akcije. Market Q je dizajniran da bilo gde ponudi pristup profesionalcima  kojima je potrebno ekonomično i fleksibilno, ali sofisticirano rešenje za berzanske informacije. 
  • FutureSource Workstation - dizajniran da bude brz i pouzdan softver koji se bavi tržišnim podacima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

HTML5/Java Script Developer

Beograd  • Rok: 18.09.2019

Ability to adapt quickly to an existing, complex environment and learn new concepts / software technologies as needs arise... (pročitaj oglas)

Software QA Engineer

Beograd  • Rok: 18.09.2019

A Bachelor's Degree in computer science, engineering, mathematics, or equivalent; At least one year of experience in quality assurance including test case scripting and test execution; Experience with Automated Testing using appropriate testing... (pročitaj oglas)

C++ Developer

Beograd  • Rok: 18.09.2019

At least bachelor`s Degree (FON, ETF, RAF, and similar profiles); 2+ years of work experience as a C++ developer; Familiarity with the .NET framework; Strong understanding of object-oriented programming... (pročitaj oglas)

C# Developer

Beograd  • Rok: 18.09.2019

At least bachelor`s Degree (FON, ETF, RAF University of Belgrade, and similar profiles); 2+ years of work experience as a C# developer; Proficiency in C#, with a good knowledge of its ecosystems... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BEL-DEV
Adresa
Dobračina 44
Datum osnivanja
26.03.2012.
PIB
107489478
Matični broj
20813792
Poslovni naziv
BEL-DEV D.O.O. BEOGRAD-STARI GRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miodrag Dukić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija