Banca Intesa a.d.

Banca Intesa a.d.

(3.67)

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

650

IT Administrator 1 plata

MIN
650
PROSEK
650
MEDIJANA
650
MAX
650

Prosečna neto plata

1500

Software Engineer 1 plata

MIN
1500
PROSEK
1500
MEDIJANA
1500
MAX
1500

Prosečna neto plata

550

IT Help Desk / Support 1 plata

MIN
550
PROSEK
550
MEDIJANA
550
MAX
550

Prosečna neto plata

1400

Database Administrator 1 plata

MIN
1400
PROSEK
1400
MEDIJANA
1400
MAX
1400

Kontakt

Adresa Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd Beograd, Srbija
PIB 100001159
MB 07759231
Zaposlenih 1001-5000
Predstavništvo Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd Beograd, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

IZGRADIMO SVET MOGUĆEG ZAJEDNO!
 
Banca Intesa je članica Intesa Sanpaolo, jedne od vodećih bankarskih grupa u Evropi.
 
Naš svet mogućeg zajedno gradimo više od 15 godina.
Mi smo prva banka na tržištu više od jedne decenije. 
Naš tim čini oko 3.000 zaposlenih.
Poslujemo sa više od 1,3 miliona zadovoljnih klijenata.
Našu poslovnu mrežu čini više od 140 ekspozitura u preko 80 gradova Srbije.
 
Ulaganje u razvoj zaposlenih smatramo jednom od naših najvrednijih investicija i zato razvoj svakog pojedinca pratimo kroz niz inicijativa, počevši od organizovanih Onboarding treninga, preko različitih programa, kao što su Akademija za mali biznis, IT programi, Business Intelligence Community, do razvojnog programa za menadžere. Talente prepoznajemo kako među mladima, koji tek postaju deo organizacije kroz naš Junior program za studente završne godine i diplomce različitih fakulteta, tako i među našim menadžerima odabranim za Treasure Leadership Talent program.

Dobra i dvosmerna komunikacija jedna je od najznačajnijih vrednosti uspešnih organizacija i velikih timova. Upravo zato povezujemo kolege iz svih organizacionih delova naše banke kroz mnogobrojne treninge, razvijamo i širimo koučing kulturu i primenjujemo agilnu metodologiju u svakodnevnom radu. Naša misija je da stalno unapređujemo postojeće programe, primenjujemo nove metode u treningu i razvoju zaposlenih i, paralelno sa razvojem proizvoda i usluga, podržavamo kompetencije naših zaposlenih.

Međunarodni karakter naše banke oslikava se u mogućnosti internacionalne karijere naših zaposlenih i njihovom razvoju kroz različite programe. Pored toga što dugi niz godina podstičemo sticanje novih profesionalnih znanja i razmenu iskustava sa kolegama iz Grupacije, ulažemo i u individualni razvoj zaposlenih kroz International Talent program, koji im pruža priliku da steknu vredno internacionalno radno iskustvo u trajanju od tri do pet godina i dodatna znanja zahvaljujući treninzima najeminentnijih svetskih stručnjaka.

Ulažemo i u promociju sporta i jačanje sportskog duha među zaposlenima, koji su deo internacionalnih sportskih događaja, koje godinama unazad organizuje Intesa Sanpaolo, uključujući Veliku olimpijadu na kojoj učestvuju fudbalske, košarkaške i odbojkaške ekipe banaka članica Grupe, kao i maraton, teniski turnir i biciklizam.

Konačno, deci naših zaposlenih omogućili smo različite pogodnosti. Kroz saradnju sa Fondacijom za internacionalnu obrazovnu razmenu Intercultura, podržavamo program njihovog jednogodišnjeg školovanja u inostranstvu, koji im omogućava da nauče italijanski jezik, žive u drugačijem kulturnom okruženju i steknu nova internacionalna iskustva. Takođe, deca naših zaposlenih imaju mogućnost da, tokom letnjeg raspusta, dve nedelje provedu u Italiji, dok su sportska takmičenja deo redovnih aktivnosti koje Banka i Grupacija sprovode za najmlađe (Italijanski fudbalski kamp, Internacionalna ISBD dečija olimpijada, Košarkaški kamp „Miloš Teodosić“ i drugi sportski događaji).

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Banca Intesa a.d.

Ocena (6 utisaka)

4

Beneficije

3.2

Napredovanje

3.3

Karijera / privatni život

3.7

Preporuka

100%

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 09.02.2022
Preporučuje

Network Administrator

Opšti utisak 4
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Odlično organizovan tim, prijatna atmosfera za rad, stimulativno okruzenje za ucenje i napredovanje. Posla ima puno, ali je tim brojan i dobro organizovan, pa su prekovremeni sati retki i uglavnom unapred planirani. Prate se tehnološki trendovi i povremeno organizuju kursevi i obuke, ali se ipak iskustvo i znanje najbolje...

Zamerke

Veliki sistem koji se ponekad tromo prilagodjava kretanjima na trzistu rada.

0
Iskustvo · 15.01.2021
Preporučuje

Tehnička podrška

Opšti utisak 5
Potvrđen Linkedin identitet
Prethodno zaposlen/a 4-7 godina
Pozitivno

Odlični uslovi za rad i usavršavanje.

Zamerke

Nema mesta za parkiranje.

0
Iskustvo · 04.09.2020
Preporučuje

Software developer

Opšti utisak 4
Potvrđen Linkedin identitet
Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Ако си почетник и желиш да научиш заиста можеш. Колегијалност је на високом нивоу. Директни менаџмент има разумна очекивања и могу унапредити твоја знања. Добра локација за већину града. Солидни садржаји канцеларије - и јако позитивни утисци рада од куће - посебно све време током пандемије. Разноврсне технологије - у зависности...

Zamerke

Организација рада предузећа и трајање одређених састанака. Софтвер је помоћна делатност фирме и самим тим не може бити као на другим местима, доста бирократије наравно има. У одређеном тренутку немаш простор за неки даљи напредак. Велика је зависност од "oursource" консултаната на пројектима - са помешаним резултатима....

3
Intervju · 11.08.2022.
Pozitivno iskustvo

Programer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Dva kruga. Prvi je bio tehnički krug, a drugi generalne stvari o firmi i radu u firmu.

Pitanja sa intervjua
  • Windows forms, bez korišćenja interneta. Napisati malu aplikaciju koja obrađuje tekstualne fajlove i sabira stavke. Kratko vreme da se sve to uradi. Drugi zadaci su SQL Upiti sa spajanjem nekoliko tabela preko left join.
0
Iskustvo · 02.08.2022
Preporučuje

System administrator

Opšti utisak 3
Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina
Pozitivno

Velika banka, jedna od najvećih u regioonu i Evropi. Uređen sistem, velika i ozbiljna infrastruktura, puno prilike da se nauči posao onako kako bi trebalo da se radi.

Zamerke

U poslednjih nekoliko godina, sistem se toliko razvio i raširio, da je posla bilo svaki dan, sve više i više, a to nisu ispratile plate i povećanje broja zaposlenih.

0

Podaci

Naziv BANCA INTESA
Poslovni naziv BANCA INTESA AKCIONARSKO DRUŠTVO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije 6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma Akcionarsko društvo
Adresa Milentija Popovića 7b
Datum osnivanja 15.10.1991.
PIB 100001159
MB 07759231
Zakonski zastupnici
Draginja Đurić - Predsednik izvršnog odbora

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre