O kompaniji
14
Iskustva
3
Plate
Poslovi
Bakson LTD logo

Bakson LTD

4

O nama

Bakson Ltd d.o.o. je kompanija sa sedištem u Beogradu, Srbija, specijalizovana za razvoj softvera, IT konsalting i održavanje sistema, pružanje profesionalnih usluga i poslovnih rešenja našim klijentima širom sveta još od 2005.

Bakson je počeo kao kompanija koja se bavila razvojem  jednog proizvoda za Tiketmaster, najveću svetsku organizaciju za prodaju ulaznica. Vremenom, isporučivanje novih vrednosti, otvorenost i stručnost su doprinele porastu broj proizvoda koje razvija Bakson, kako za B2B tako i za B2C Ticketmaster divizije, dok se broj ljudi koji rade na raznim projektima višestruko uvećao.

Potvrdu poverenja i kvaliteta koju Bakson isporučuje predstavlja činjenica da je vremenom beogradska kancelarija zaposlila i menadžere proizvoda i menadžere projekata, zajedno sa arhitektama softvera, kako bi nadgledali više Tiketmaster proizvoda skovanih u Baksonu, što je potvrda pravog partnerstva, koje prevazilazi uobičajene autsorsing modele.

Ovaj kulturni genom je nešto što delimo sa svim kompanijama sa kojima radimo.

Bakson je aktivan član lokalne IT zajednice, pomažući kompanijama, organizacijama i programerima da napreduju. Organizujemo hakatone, učestvujemo na konferencijama, radimo sa univerzitetima i uvek smo tu za svoje kolege na tržištu.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar vojvode Mišića 51, 11000 Beograd, Srbija
011 2650 385